Prancūzija, Malataverne
...Nuostabus receptas, kuris atgaivins jus su rūgštaus citrinos skoniu. gazuotas vanduo, cukrus, rūgštiklis - citrinos rūgštis, natūralus citrinos aromatas su kitais natūraliais aromatais. Antioksidantas - askorbo rūgštis, stabilizatoriai (E444, E445), dažikliai (E160a, E150d).
Prancūzija, Paris
...Unikali kūryba Boum Boum, nuostabus mišinys, derinantis jėgą ir švelnumą. Šis gėrimas pagrįstas šios tūkstantmetės žievės, kuri yra cinamonas, galia. Gėrimo patarimas: Gerkite natūraliai su ledu Alkoholio kiekis 14°. Prieinamas 70cl ir 100cl.
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
...Vynas: Šis nuostabus Provanso baltasis vynas iš Figuière dvaro suteikia gryną malonumą ir iš karto perkelia mus į išraiškingą ir žaismingą aromatą! Jis ypač primena vaisinius greipfrutų ir kalkių aromatus, taip pat baltas gėles (snieguolės) ir egzotišką užuominą. Visiškai gaivus gyvumas lydi šį vyną, todėl ši graži kuve yra puikus pasirinkimas aperityvui, jūros gėrybių lėkštėje ar su šviežiais sūriais! Talpa: 75cl Tipas: Baltasis vynas Veislė: Rolle IGP: Viduržemio jūra Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2026 metų Patiekimo temperatūra: 8-10°C...
Prancūzija, Lys Haut Layon
...Entre deux mers AOC Bistrot Chic Cépages : Sauvignon, Sémillon ​Auginamas tarp Dordogne ir Garonne, dviejų potvynių upių pietvakarių Prancūzijoje, Bistro Chic Entre Deux Mers yra nuostabus Prancūzų vynas, atspindintis išskirtinę vertę. ​Vynas turi ryškiai šviesiai geltoną spalvą, pasižymi turtingu greipfrutų ir bukso aromatu. Burnoje jaučiasi baltos persikų ir kalkių skonis, su citrusinių vaisių pločiu, kuris atsiskleidžia finiše. Puikus derinys su kepta žuvimi ir salotomis.
Prancūzija, Le Puy Ste Reparade
SVEIKI atvykę į Domaine Tour Campanets! Įsikūręs Puy-Sainte-Réparade savivaldybėje, tarp Luberono ir Viduržemio jūros, už 20 minučių nuo Aix-en-Provence, mūsų nuostabus Domaine užima 60 hektarų miškų ir 35 hektarų vynuogynų, 250 m aukštyje. MŪSŲ VYNUOGYNAS yra sodinamas ant molio kalkakmenio dirvožemio ir kruopščiai prižiūrimas, taikant ekologinę žemdirbystę, kad išreikštume visą mūsų didžiojo...
... Dubied iš Couvet, taip leisdamos jam kartu su savo žentu Henri-Louis Pernod įsteigti pirmąją absinthe distileriją Pontarlier mieste 1805 metais. Iš šios mažos distilerijos kasdien išėjo tik 16 litrų absinthe. Vėliau Dubied atsiskyrė nuo Pernod (kuris savo ruožtu įkūrė savo gamyklą, žinomą kaip Pernod Fils) ir tęsė veiklą pavadinimu „Dubied Père et Fils“. Nuostabūs daugiau nei šimtmečio senumo variniai alambikai, naudojami Pernot namuose absinthe distiliavimui, kilę iš garsios Egrot gamyklos.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play