Prancūzija, Avançon
...paruoštą su rūpesčiu ir aistra. Mūsų bitininkas užtikrina, kad kiekvienas ingredientas būtų kruopščiai atrinktas, kad garantuotų unikalų ir nepamirštamą skonį. Šis nugatas puikiai tinka šventėms, dovanoms arba tiesiog norint pasimėgauti natūraliu saldumu.
Prancūzija, Montelimar
...Atraskite šiuos skanius minkštus nugatus su karamele ir Guérande druska. Harmoninga medaus, migdolų ir karamelės derinys, šie aromatizuoti nugatai džiugins saldumynų mėgėjus. Virti katile, šis minkštas nugatas su karamele gaminamas pagal unikalų receptą. Amatininkas nugatų gamintojas nuo 1920 metų, Diane de Poytiers namai taip pat yra daugelio vaisinių nugatų receptų autorius. Nuoroda:267201 SVORIS (KG):2.5 Pakuotė:1 PVM:20.0%...
Prancūzija, Yssingeaux
...Kakava vanilės, Šokoladinė kakava-medus Kalisonas, Nugatas, Lazdyno riešutų pralinė Karamelė Pieninė-Vaškas Cinamonas Kavos karamelė-ristretto-keptas, Kapučinas Medus Klevas Maltas Kepinių specialybės: Tatin, Citrinų pyragas, Tropezienne pyragas, Kremas brulė Trufonas Vanilė...
Prancūzija, Boissy Saint Leger
Meistras šokolado meistras Val de Marne regione nuo 1960 metų. Jau tris kartas šeima Janin gamina šokoladus tradiciniu būdu. Tai viena iš paskutiniųjų amatų šokoladinių Île-de-France. Šokoladai gaminami iš geriausių kakavos pupelių ir paruošiami su dideliu rūpesčiu, laikantis senųjų tradicijų. Chocolats Janin – tai šokoladų gamybos dirbtuvės 94, kur Stéphane Janin, šokolado meistras Île-de-France,...
Prancūzija, Caumont Sur Durance
Prancūzija, Vouneuil-Sous-Biard
LE NOUNOURS FRANÇAIS, prancūziška prabanga, gamina išskirtinius guimauvos meškiukus, unikalius ir įsipareigojusius patenkinti mažus norus ar didelius alkio jausmus. Mūsų misija yra sukurti su didžiausiu rūpesčiu guimauvos meškiukus ir paversti juos meno kūriniais, kad galėtume jums pasiūlyti tiek skanų, tiek rafinuotą patirtį. Nuo mūsų dirbtuvių, esančių Vienne, iki jūsų gomurio, mes taikome pran...
Prancūzija, Illkirch-Graffenstaden
...TRADICINIAI SKONIAI Citrina Vanilė Braškė Apelsinas Kava… Originalesni aromatiniai tonai: rožė, violetinė, lotosas, oda, nugatas ir kt. Asociacijos: abrikosas-kalisonas, mėlynė-violetinė, obuolys-cinamonas, karamelė-sūdyta sviestas ir kt. Panaudojimas: gėrimai, pieno produktai, kepiniai, konditerija, sausainiai, saldumynai, šokoladas, dietiniai produktai, … Galime pasiūlyti visus mūsų aromatus tiek skystu, tiek miltelių pavidalu. Produktų ar panaudojimo sąrašas nėra baigtinis. KAINOS IR PAVYZDŽIAI PAGAL UŽKLAUSĄ >...
Prancūzija, Pessac
...Sausainiai, desertai ir tradiciniai pyragai. Papassini, tirikas, makaronai, amarreti, nugatas, torron...
Prancūzija, Saint-Georges-Sur-Eure
...Prašome nurodyti pasirinkto kvapo pavadinimą užsakymo metu. Pasirinktiniai kvapai: Svajonių gaudyklė, nugatas, keksiukas, vyšnia, braškė, mandarinai, raudonieji vaisiai, madeleina, apelsinų žiedas, medvilnės žiedas, ryžių miltai, rabarbarai su braškėmis, vakarinė suknelė, monoi, vanilė, žiemos nektaras, sūdyto karamelės, ylang ylang.
Prancūzija, Pacy-Sur-Eure
... žiedas, tiarė žiedas, braškė, avietė, intensyvi ekstazė, mangai – kokosas, mangai – aistros vaisiai, gurmaniškos mėlynės, kokosai, nugatas, meduoliai, Breto paletė, persikas, pina colada, braškių pop, atsipalaiduoti, raudona rožė, vanilė, vanilė – braškė, yuzu...
Prancūzija, Objat
...Ingredientai: cukrus, grietinėlė, baltasis šokoladas, kilmė ne ES (cukrus, kakavos sviestas, viso pieno milteliai, kakava, emulsiklis: rapsų lecitinas), gliukozė, trimolinas, juodasis šokoladas 66% kilmė ne ES (kakava, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis: rapsų lecitinas), sviestas, migdolų pasta, pralinė, aviečių trupiniai, kandiruoti apelsinai, anakardžiai, nugatas (cukrus, migdolai, medus, vanduo, gliukozė, pistacijos, lazdyno riešutai, kiaušinio baltymas, cukraus pudra), braškių vaisių pasta (cukrus, braškių tyrė, gliukozė, trimolinas, geltonoji pektinas, citrinos rūgštis, vanduo), kava.
Prancūzija, Arles
...Entrecasteaux konditerija Minkštas juodasis nugatas, paruoštas rankomis Provanso regione. Ingredientai: migdolai, medus ir karamelizuotas cukrus.
Prancūzija, Cleron
...Toblerone pieno šokoladas siūlo kreminį šveicarišką pieno šokoladą su skaniu medaus ir migdolų nugatu. Sukurtas Šveicarijoje 1908 metais Theodor Tobler, unikalūs skanūs pieno šokolado trikampiai puikiai tinka dovanoti arba dalintis su šeima ir draugais. Toblerone pavadinimas yra žaidimas žodžiais, susijęs su įkūrėjo pavarde Tobler ir itališku žodžiu medaus ir migdolų nugatui, Torrone, o unikali forma įkvėpta Tobler kalnuotos tėvynės, ypač Cervino. Šveicariškas pieno šokoladas Medaus ir migdolų nugatas Tinka vegetariams 750g...
Prancūzija, Vitry Sur Seine
Žaliavų gamyba iš kakavos pupelių, mes taip pat gaminame savo praliną iš Pjemonto lazdyno riešutų, gaminame migdolų pastą. Iš žaliavų gaminame savo galutinius produktus: pralinų ir ganšo asortimentą. Mūsų kitos saldumynų rūšys: vaisių pasta, nugatas, zefyrai taip pat gaminami be konservantų ar kitų priedų. Taip pat turime produktų vartotojams, kurie yra alergiški laktozės ar glitimo. Mes turime kasher arba halal produktų asortimentą.
Prancūzija, Neuf-berquin
...nugatas... Antra dalis: bitininkystės įranga, skirta mėgėjams ar profesionalams; rasite visą modernią įrangą, kad palengvintumėte savo santykį su bitėmis: skirtingų dydžių aviliai, bitininko drabužiai, medaus išgavimo mašinos, karalienių auginimo priedai, visi stikliniai ar plastikiniai indai pakavimui ir dar daug kitų dalykų... Trečia dalis, bitininkystės muziejus, skirtas tiek mažiems, tiek dideliems.
Prancūzija, Saint Didier
Tradiciškas provansietiškas nugatas, mes karamelizuojame savo bičių medų labai intensyviu virimu mažose varinėse katelėse, vėliau apdegindami konjaku ir pagardindami apelsinu. Visos skrudintos migdolai, gauti iš mūsų terasinių plantacijų Ventoux kalno šlaituose, yra įmaišomi sveiki, o visa tai apdengta hostijų lapais. Nugato gamyba, medaus ir džemų gamyba.
Prancūzija, Roussas
Délices au Miel siūlo pardavimui produktų asortimentą, pagamintą iš medaus, surinkto iš jų 400 bičių avilių. Meduoliai, juodasis nugatas, medaus saldainiai, baltasis nugatas su levandų medumi, medaus džemai, zefyrai ir, žinoma, daugybė medaus rūšių, nes praktikuojame transhumansą, kad turėtume didelį įvairių medaus asortimentą. Visi mūsų produktai gaminami rankomis, vietoje, Roussas medaus ūkyje...
Prancūzija, Pontorson
Nuo 1946 metų bitininkai iš tėvo į sūnų, Manoir des Abeilles specializuojasi medaus ir medaus produktų (meduoliai, sausainiai, nugatas, saldainiai ir kt.) atrankoje, paruošime ir platinime.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play