Prancūzija, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE perkuria šokolado saldainių klasiką bastiečių stiliumi. Tai visa Korsika šokoladiniuose skanėstuose: subtilus derinys tarp Grožio salos lobynų ir gero šokolado, per medų, citrusinius vaisius, lazdyno riešutus, maquis lobynus ir emblematiškus Canistrelli, kurie sugrąžina į vaikystės prisiminimus ir žada netikėtų bei stebinančių skonio patirčių. Dabar jau keletą metų seserys Giam...
Prancūzija, Paris
... poreikiams. Skambinkite mums dabar telefonu 06 44 60 31 00, kad gautumėte nemokamą pasiūlymą iš mūsų meistrų arba susitarti dėl susitikimo pagal jūsų galimybes. Mūsų komanda išnagrinės jūsų užklausą kuo greičiau, ypač gedimo atveju, ir patars dėl reikalingų darbų, atsižvelgdama į jūsų poreikius. Ar pastebėjote nuotėkį savo vamzdynuose ar vonios kambario maišytuve? Ar jūsų vandens šildytuvas sugedo jūsų nebuvimo metu?
Prancūzija, Saint-Omer
...Pagaminta rankomis. Dovanų dėžutė yra pakartotinai naudojama jūsų vėriniui ar kitiems mažiems daiktams laikyti ir taip pat gali būti perdirbama kaip 7 grupės plastikas. Pagaminta rankomis! Ilgis apie 60 cm. Jį galima sutrumpinti. **ĮSPĖJIMAS** Šis daiktas nėra žaislas ir nėra skirtas naudoti vaikams iki trijų metų. Vėriniai turi mažų dalių ir gali sukelti užspringimą. Nedėkite jo į burną.
Prancūzija, Provins
...Katerina de Medici, tariamai, jį patiekė Duko Anne de Joyeuse vestuvėse Ardèche, 1581 metais. Jis pasirodė Saint-Jean-de-Luz 1660 metais, kur konditeris jį padovanojo karaliui Liudvikui XIV jo vestuvių proga. Paryžiuje makaronus karaliams nuo 1682 metų patiekė Dalloyau, maisto pareigūnai. Po šios konditerijos pasirodymo Prancūzijoje daugelis regionų perėmė ir pritaikė receptą. Būtent ši konkurencija daro makaronų kilmę įdomią. Neto svoris: 150g...
Prancūzija, St Medard D Eyrans
1948 metais Nérac, Lot-et-Garonne regione, įkurta LOU GASCOUN įmonė beveik 50 metų savo reputaciją kūrė remdamasi vienu produktu: garsiuoju geltonuoju kiaulienos kepenėlių paštetu, pagamintu pagal šeimos receptą. Visi mūsų produktai gaminami rankomis, remiantis tradiciniais Pietvakarių receptais, naudojant kruopščiai atrinktus šviežius ingredientus, paruoštus be dažiklių ir konservantų. Siūlome kepenėlių paštetą, paštetus, ungurių troškinį, Arcachon įlankos sriubą, lamproiją ir kt.
Prancūzija, St Christol Les Ales
Nuo 1936 metų gastronomijos paslaugoms, Coudène šiandien yra Europos lyderis „morėjos brandadės“ srityje ir sugebėjo diversifikuotis, sukurdama pietų specialybių asortimentą: morėjos brandadė, Parmentier, tapenadas, baklažanų ikras, žuvų sriuba, rouille, aioli... ir visą naujų skanėstų, skirtų tepti, asortimentą.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play