...Bordeaux
Sudėtis :
60% Cabernet Franc - 40% Merlot
Laikymo potencialas :
Apie 5 metus
Vyninimas
Mechaninisderlius, vynuogių atranka pagal tankio vonią, savaitės trukmės šalta priešfermentacinė maceracija, alkoholinis fermentavimas, presavimas, o po to 6 mėnesių brandinimas nerūdijančio plieno talpose ant lentelių.
...TERROIR IGP Var "Argens" yra pilkasis vynas, atspindintis kalkingų, gipso ir kristalinės struktūros kilmę Argens upės baseine. Ši upė, prasidedanti Seillons, kerta Var centrą iš rytų į vakarus. Ši slėnis yra Var departamento gamtos paveldo dalis, dėl savo geologinės įvairovės, biologinės įvairovės ir istorijos. VYNINIMAS Mechaninis naktinis derlius. Trumpa odelės maceracija. Spaudimas...
... turi 28 litrų talpą. Tai maždaug atitinka 30 kg sutrintų arba spaustų vaisių. Derlius priklauso nuo kelių kriterijų, tokių kaip vaisių veislė, brandumas... taip pat nuo laiko, skirto spaudimui. Obuolių ar vynuogių sultims derlius yra apie 50% (15 l. per spaudimą) greitam spaudimui ir iki 70% (20 l. per spaudimą) pilnam spaudimui.
REF:PRCTRC30
Pagrindinė medžiaga: plienas
Kita medžiaga: bukmedis
Talpa (l.): 45
Spalva: raudona
Ilgis: 48 cm
Plotis: 48 cm
Skersmuo: 30 cm
Aukštis: 104 cm
Grynasis svoris: 35,5 kg...
... grindžiama kruopščiu augalų stebėjimu ir dideliu reagavimu.
Derlius: Rankinis, 20 kg oru pralaidžiose dėžėse. Vynuogės kruopščiai atrenkamos vyninėje, ankstyvame auksiniame etape, ir be jokių puvimo požymių.
Vyninimas ir brandinimas: Pneumatinis presavimas, atliekamas dalimis. Išsaugomi tik geriausi vyno širdys. Atliktos ir pjovimo dalys atmetamos. Alkoholinė ir malolaktinė fermentacija vyksta nerūdijančio plieno talpose.
Patiekimo temperatūra: 8-10 °C...