Prancūzija, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...Puikus klasikinis gėrimas likerių šeimoje! Greitai po „Patxaran“ nusprendėme sukurti savo mėtų likerio receptą. Mūsų likerių asortimentas labiau orientuotas į saldumą ir subtilumą, todėl čia statėme ant intensyvumo ir gaivumo. Be gaivumo, „Menta Egiazki“ išsiskiria lengvumu, apvalumu ir subtiliais prieskoniais. Šį balansą pasiekėme derindami dvi mėtų rūšis: viena pipirinė, kita – žalia. Pirmoji...
Prancūzija, Mauléon-D'armagnac
...L'XO - Armagnac Castarède yra tikras šedevras, siūlantis neprilygstamą degustacijos patirtį. Su deriniu iš metų, kurių jauniausias yra 20 metų, šis Armagnac pasižymi galingais ir šiltais vaisių bei prieskonių aromatais. Jo skonis yra labai struktūruotas, su ištirpusiomis taninais, kurie palaiko konfituotų vaisių ir citrusinių žievelių kvapus. Pateiktas su elegantiška dėžute, šis XO yra puikus pasirinkimas ypatingoms progoms arba kaip dovana gėrimų mėgėjams.
Prancūzija, Neufmoutiers-En-Brie
...Gėlių aspektas pabrėžiamas trijų prancūziškų likerių: violetinės, eglinės ir maraskino. Charantaise degtinė puikiai papildo šį subtilų derinį. NOTA BENE : Bolševikų revoliucijos metu 1917 m. degtinės gamintojų pabėgimas lėmė šio gėrimo demokratizavimą visoje Europoje. Po kelerių metų, per draudimą, aviacijos kokteilis vos neišnyko dėl violetinio likerio trūkumo. Profilis: Gėlių, gaivus, šiek tiek rūgštus. Laipsnis: 16.5 % alkoholis Ingredientai: Prancūziška degtinė Prancūziškas violetinis likeris Prancūziškas maraskino likeris Prancūziškas eglinis likeris Mūsų gaminamas rūgštiklis...
Prancūzija, Le Lauzet Ubaye
...Tai yra spontaninės hibridizacijos rezultatas tarp vandens mėtų ir žaliosios mėtų, kuri Anglijoje auginama nuo 17-ojo amžiaus. Jos eterinis aliejus naudojamas maisto pramonėje, kad pagardintų saldainius, dantų pastą, kramtomąją gumą, saldumynus ir alkoholinius gėrimus. Mūsų mėtų likeris geriamas labai šaltas arba su smulkintu ledu. Taip, Pietų Alpėse mes taip pat turime savo vietinį „Peppermint“!
Prancūzija, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Šampanas - Côte des Bar Sudėtis : Pinot Noir - Chardonnay - Pinot Meunier Brandinimas ant latų : 12 metų Vyninimas : Tradiciškas šampano spaudimas, alkoholinis fermentavimas emaliuotose ir nerūdijančio plieno talpose, derinimas metų, po to pridedama tiravimo likeris. 15 mėnesių brandinimas ir išpilstymas prieš pridedant dozavimo likerio.
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
...Vynas: Šis skanus Chenin likeris kilęs iš didelio šlako terroiro, puikiai tinkančio saldžių vynų gamybai. Čia rytinės miglos skatina "noble puvinį" (mikroskopinis grybas Botrytis cinerea), leidžiančią koncentruoti uogas cukruose ir aromatuose. Šis ypatingas klimatas, kartu su labai tikslia Ogereau šeimos atranka vynuogių ankstyvojoje pernokimo stadijoje, mums suteikia didelės aromatinės gausos...
Prancūzija, Poitiers
...Degustacijos metu akivaizdus konjako balansas, po kurio seka ingverio kartumas, o vanilės saldumas tampa labiau išreikštas pabaigoje.
Prancūzija, Pont D Ain
...Būtina mėtų ir kalkių sąjunga Mojito dvasioje Normandijos spalvomis Būklė: Naujas produktas Šalis: Prancūzija Gamybos regionas: Normandija Pavadinimas: Calvados likeris Metai: 2020 Alkoholis: 28° Talpa: 50cl...
Prancūzija, Cognac
... serijas: anisette, mėtų likeris, pritaikyti rudieji gėrimai, romų ir viskių brandinimas... Nuo 1769 metų Prunier namai derina meną brandinti ir maišyti kruopščiai atrinktus gyvulius. Istorinių rūsio kokybė ir Gimeux vieta suteikia Prunier namų produktams nepakartojamą skonį. Rasite mūsų produktus mūsų internetinėje parduotuvėje: http://www.cognacprunier.com...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play