Prancūzija, Avançon
...Medaus ir Šalotų Garstyčios yra skanus priedas, kuris sujungia medaus saldumą su ryškiu šalotų skoniu. Ši unikali mišinio derinys puikiai tinka pridėti gurmanišką akcentą jūsų patiekalams. Nesvarbu, ar tai būtų salotų pagardinimas, mėsos marinatavimas, ar tiesiog kaip garnyras, šios garstyčios sužavės jūsų svečius. Su 250g grynuoju svoriu, jos idealiai tinka šeimos ar draugų vakarienėms. Jos turtingas skonis ir kreminė tekstūra daro jas nepakeičiamomis jūsų virtuvėje.
Prancūzija, Paris
...Daržovių priedas (cukriniai moliūgai, svogūnai, paprikos), apkeptas saldžiarūgštėje padaže, puikiai tinka tiek su sūriu, tiek su mėsos gaminiais, tiek su salotomis. Šių ekologiškų daržovių traškumas yra puiki skonio alternatyva marinuotiems agurkams ir patinka tiek mažiems, tiek dideliems! Išmatavimai: 120*71 Neto svoris: 570g Tūris: 420g...
Prancūzija, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... vaisiškumas, dominuojančios skonio natos - vaisiai, banana, obuolys, kivis ir žalia pomidoras, taip pat augaliniai aromatai, artišokas ir šviežiai pjauta žolė. Naudojamas kaip priedas prie žuvies, mėsos (ypač žvėrienos), carpaccio ir šviežių daržovių. Asmeniškai, aš pridėčiau šiek tiek aliejaus ant skrudintos duonos, įtrintos česnaku ir pomidoru, arba ant šviežio ožkos sūrio, su šviežiai malta pipirais - Malūnas apdovanotas 52 kartus per pastaruosius 2 metus Geriausias Ispanijos aliejus 2016 m. su prinokusių vaisių skoniu _ tradicinis aliejus Geriausias...
Prancūzija, Gennevilliers
...Pakelkite savo patiekalus ir nustebinkite artimuosius Nialé namų mangų chutney. Mūsų chutney yra saldžiarūgštė padažas, pagamintas iš vaisių arba daržovių, konservuotų actu. Priklausomai nuo skonio, jis vartojamas kaip mėsos priedas, desertas ant pyrago ar net užteptas ant skrebučio. Su savo subtiliai vaisiniu skoniu, šis Malio mangų chutney siūlo pabrėžti saldžiarūgštį skonį jūsų patiekaluose, kad jūsų brunch ar vasaros vakarienė būtų sėkminga. Stiklainis 190 ml. Talpa: 190 ml...
Prancūzija, Ham
...Visos krapų sėklos yra renkami iš krapų (Anethum graveolens L.) augalo. Krapai yra labai vertinama prieskonių rūšis virtuvėje dėl savo išskirtinio anyžių skonio. Krapų sėklos ypač skanios kaip priedas prie keptos arba rūkytos žuvies, šviežių sūrių, salotų, daržovių, mėsos, pakavimo, padažų, pyragų, kompotų ir džemų. Jų anyžių skonis suteikia unikalią dimensiją šiems patiekalams ir suteikia...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play