Prancūzija, Carpentras
... Fontaines Amatininkų terina su kiauliena ir kadagiu Ir galiausiai indelis amatininkų užtepo iš žaliųjų alyvuogių ir Chorizo Mažas privalumas: Tobula dėžutė mėsos mėgėjams, raktų dėžutė užkandžiams! SKU:2200056000000-1-1 Svoris:3 kg Išmatavimai:35 × 26 × 10 cm Informacija apie svorį: Produktas linkęs džiūti Ingredientai:Prancūzijoje kilusi kiauliena, Prancūzijoje kilęs kiaulienos riebalas, druska...
Prancūzija, Boulogne-Sur-Mer
...V3668 mašina leidžia vartotojams, atliekantiems gilią odos nupjovimą, panaudoti likusią mėsą ant odos, nupjaunant odą su antruoju nupjovėju. Ji pašalina iki 100% šios mėsos, todėl tai yra produktas su didele pridėtine verte. Kombinuotas nupjovėjas V3668 leidžia atlikti 3 produktus vienu metu, nesikreipiant į papildomą darbo jėgą. Su 595 mm darbo stalu (320 mm V3568), V3668 yra puikus sprendimas...
Prancūzija, Luitré-Dompierre
Įkurta su aistra tobulumui ir įsipareigojimu kokybei, CBViandes-Distri yra mėsos prekybos įmonė, žinoma dėl savo aukščiausios kokybės produktų ir išskirtinio klientų aptarnavimo. Mes išsiskiriame savo atsidavimu teikti platų kruopščiai atrinktų mėsos produktų asortimentą, kad patenkintume įvairius mūsų klientų poreikius. CBViandes-Distri misija yra tiekti jums aukščiausios kokybės produktus, laik...
Prancūzija, Bertrimoutier
...Pagal užsakymą Produktas paruoštas naudoti, kepamas orkaitėje tiesiai aliuminio pakuotėje 50 minučių 180°C temperatūroje, kad fazanas būtų gerai iškepęs. Pakuotės: po 2, 4 arba 6 fazanus. Galiojimo laikas (DLC) - 8 dienos. Galima įsigyti tik šviežių produktų gruodžio mėnesį. Ne gruodžio mėnesį: šaldytas. Papildoma informacija Pakuotės Pakuotė po 6...
Prancūzija, Le Sen
...Visuose kvapų gamybos būduose, labai mažomis dozėmis, ši petražolių eterinė aliejus sustiprina prieskonių charakterį kompozicijose. Ji gerai derinasi su žoliniais, prieskoniniais ar mediniais ingredientais ir puikiai įsilieja į rytietiškus ar šiprinio akordus. Aromatai Petražolių eterinė aliejus suteikia prieskonių, vaisių ir šiek tiek rūgštumo natų, būdingų mėsos ar mėsos padažų skoniui. Ji taip pat gali būti naudojama kulinarijoje. Kosmetika Šis produktas retai naudojamas kosmetikos gaminiuose.
Prancūzija, Maubeuge
... derinama su visų rūšių garnyrais, kefta vis dėlto reikalauja prieskonių, atitinkančių jos reputaciją. Būdami prieskonių mišinių gamintojai, mes, „La Bonne Epice“, šio vaidmens nepriėmėme lengvai, priešingai! Kefta arba „maltos mėsosproduktas yra plačiai siūlomas 100% tradicinių mėsos parduotuvių ir tai tęsiasi jau labai ilgai, todėl mes turėjome sukurti prieskonių mišinį nuo mūsų veiklos pradžios 1990-ųjų pradžioje, tai yra viena iš mūsų seniausių receptų! Nuoroda: ART0020...
Prancūzija, Paris
...Vienas iš „Sept Collines“ užkandžių asortimento. Gerai iškeptas, šiek tiek pipiruotas Skanus užtepas su intensyviu grybų skoniu. Tinka užtepti ant duonos, kad mėgautumėtės užkandžiu, arba naudoti virtuvėje, su paukštiena ar ant keptos mėsos. Sudėtis: Paryžiaus grybai, kilmė Prancūzija (79%), sviestas (20%), Guérande druska, pipirai. Išmatavimai: 6,6 cm (d) x 6,16 cm (h) Neto svoris: 100 g...
Prancūzija, Saint-Fraimbault
...Tikras Normandijos gastronomijos simbolis, tradicinės tripės buvo peržiūrėtos, kad pasiūlytų versiją su šienu. Šią receptą sukūrė šefas Hubert Nobis, ir ji vėl yra trišalio bendradarbiavimo rezultatas tarp šefų, transformavimo dirbtuvių "les Gorronnaises" ir mūsų. Nuo 1988 metų šeima Cousin gamina įvairius mėsos produktus savo dirbtuvėse Gorron, siekdama visada pabrėžti tradiciją. Ingredientai: jautienos skrandžiai ir kojos, morkos, baltas vynas, svogūnai, vanduo, druska, pipirai, šienas.
Prancūzija, Castelnaudary
...INGRIDIENTAI: Kiauliena, Natūralus žarnynas, Druska, Pipirai. Ir tai viskas 14.40€/Kg produktas su minimaliu 500g grynuoju svoriu Galiojimo laikas 6 dienos, laikyti tarp 0 ir 4 laipsnių ŠEFO PATARIMAI: šviežia dešra idealiai tinka kepti ant grotelių arba tiesiog kepti keptuvėje SIUNTIMAS: Siekiant užtikrinti maksimalų šviežumą, mes gaminame savo dešrą antradienį, kad ją išsiųstume (per Chronofresh) trečiadienio rytą. Todėl trečiadienio rytą išsiųsime visas užsakymus, pateiktus iki antradienio 15 valandos, dėkojame už supratimą. Skanaus Anthony Visentin ir jo komanda SVORIS: 21 kg...
Prancūzija, Paris
...Triušio ausys: Puikus visiškai natūralus kramtomasis produktas šunims, turintiems jautrią virškinimo sistemą Triušio ausys yra triušių mėsos pramonės šalutiniai produktai. Dauguma Prancūzijoje parduodamų triušių ausų kilę iš Europos, tačiau Kinija yra didžiausia triušių mėsos gamintoja pasaulyje. Todėl svarbu patikrinti pakuotę, kad sužinotumėte, iš kur jos kilusios. Europos triušių gerovės...
Prancūzija, Cénac
... skanus. Bendra įspūdžių: tai vynas, kuris puikiai dera su kepta veršiena arba mėsos užkandžiais. Rekomenduojama vartoti esant 16–18 °C. Produktas: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – brandintas ąžuolo statinėse. Plotas: 0,5 ha Veislė: 100% Merlot Terroir: molio-kalkakmenio dirvožemis - aukštuma Išvaizda: granato spalvos su plytų atspalviais. Nosinė: juodieji vaisiai, ypač juodosios vyšnios ir švelnios prieskoniai.
Prancūzija, Villeneuve Sur Lot
Prancūzija, Livry Gargan
...Pasiekite geresnį maisto ir paruošimų išdėstymą su šiuo GASTRO GN2/4 stačiakampiu plexi indu, skirtu mėsos, dešrų, maitinimo, viešbučių ir maisto tiekimo paslaugoms... Šis plexi pateikimo indas sujungia didelį atsparumą smūgiams ir specialią kūginę formą, užtikrinančią optimalų šalto oro cirkuliavimą tarp indų. Šis maisto vitrinai skirtas pateikimo padėklas yra prieinamas 3 spalvų: bordo, baltos...
Prancūzija, Auros
...Baltoji šoninė su juodąja truffle iš Périgordo Baltoji šoninė su juodąja truffle iš Périgordo. Prancūziška, rankų darbo ir regioninė šoninė su truffle. Virta savo sultyse, kad būtų dar skanesnė. 1/2 šoninės, 3,5 kg; galiojimo laikas 20 dienų. Subtilus juodosios truffles iš Périgordo aromatas, kruopščiai subalansuotas. Šventinis produktas, kuris gali būti patiekiamas plonais griežinėliais jūsų...
Prancūzija, Bidart
...Jūros produktas: Šaldyta laukinė dorada tartaras - 300G - Amatinė žvejyba - Šaldyta laukinė rožinė dorada tartaras yra gautas iš tradicinės žvejybos, laikantis žuvininkystės išteklių ir veisimosi laikotarpių. Jo mėsa yra jūrinė ir tvirta, filė pjaustoma rankomis peiliu ir vakuuminėje pakuotėje, sveriančioje 300G. Šaldymas garantuoja šio tipo žuvies žaliavos sanitarinį saugumą. Visi mūsų siuntiniai transportuojami kontroliuojamoje temperatūroje, kokybė yra vertybė, su kuria „Maison Caudalie“ nesidera!
Prancūzija, Pleucadeuc
... • Paprastas ir greitas paruošimas • Paruoštas naudoti produktas • Jūsų produktyvumo ir derliaus gerinimas • Geresnis savikainos valdymas • Sustiprinta bakterinė sauga LAIKYMAS • Šviežiai: 16–21 diena 0+4°C • Šaldytas: 18 mėnesių -18° DARŽOVIŲ IR VAIŠIŲ PERDIRBTOS PARUOŠTOS MEDŽIAGOS LAPUOSE ARBA KAPLIUKUOSE • Végédécor: Žalias pipiras, Raudonas pipiras, Geltonas pipiras, Svogūnas, Pomidoras • Primdécor: Džiovinti slyvos, Abrikosai, Ananasai, Figos • Pulpedécor: Daržovės, raudoni, geltoni, egzotiniai vaisiai, paruošti...
Prancūzija, Longvic
... rekomenduojamas kolektyvinėse virtuvėse (restoranuose, valgyklose ir kt.) dėl grindų, sienų, durų, šaldytuvų, vežimėlių, šaldytuvų, stalų, įrangos... higienos, taip pat dezinfekcijai agro-maisto sektoriuje (pieninėse, mėsos perdirbimo įmonėse, skerdyklose...). Šis produktas tinka naudoti slėginėse putų sistemose ir putų pistoletuose, jis sukuria labai gražias putas, leidžiančias vizualizuoti apdorotą paviršių ir užtikrinančias valymą bei dezinfekciją pagal higienos standartus virtuvėje ir agro-maisto sektoriuje.
Prancūzija, Pont-De-Labeaume
...Iš labai aukštos kokybės šafrano pagaminta želė, kuri nustebina ant sūrių. Baigiamajam akcentui ant mėsos, pavyzdžiui, ant anties krūtinėlės, ji pabrėžia skonį, neslėpdama jo. Taip pat puikiai dera su kreminiais ar pieno desertais: ryžių pyragu, varške… Vizualiai tai labai gražus produktas, nes šafrano stigmatai lieka suspensijoje želėje. Sudėtis: ekologiškas cukrus, citrinos sultys, šafrano stigmatai, agar-agar. Laikymas: 3 metai. 215 g stiklainis.
Prancūzija, Les Eyzies De Tayac
... išlaiko panašias savybes, ypač Omega 3, siūlydama subtilesnį ir rafinuotesnį skonį. Šis produktas gali būti naudojamas kubeliais arba pagal jūsų norus, pavyzdžiui, ant blinų, salotose arba tiesiog su citrinos sultimis ir krapais. (yra 2 svorio variantai: 100g arba 200g) DLC 3 savaitės po pakuotės. Nuoroda: PTTRUFTSA100 Sudėtis: Lašišos filė, druska Auginimas: Dordogne lašiša Rūšis: vaivorykštinė lašiša (Oncorhynchus mykiss) Laikymas: 3 savaitės po pakuotės, šaldytuve 0–4°C Svoris: 200g...
Prancūzija, Saint Romain La Motte
...Espelette A.O.P. pipiras yra raudonas pipiras su vaisiniais akcentais, turintis aiškų, bet lengvą aštrumą, kuris yra būdingas prancūzų virtuvei, ypač baskų virtuvei. Espelette pipirų želė yra saldus ir kvapnus priedas, primenantis serbentų želė su šiek tiek aštrumo, kuris puikiai derės su jūsų mėsos patiekalais, sūriais ir foie gras. Tai yra pagrindinis Sartha produktas šių metų pabaigoje...
Prancūzija, Grigny
...Rūgštynė buvo atrinkta, nuplauta, užšaldyta IQF, supjaustyta ir supakuota. Ji žinoma dėl savo nepakartojamo skonio. Taip pat ji yra labai skani ir virtos. Garuose, troškinta ar ištirpinta svieste, ji puikiai tinka prie kiaušinių, baltos mėsos ar žuvies. Šis kokybiškas produktas išlaikys visą savo skonį dėka ZIP maišelio. PAKAVIMAS: 8 x 250 g = 2 kg...
Prancūzija, Lamballe-Armor
...Šviežios bulvės, nuluptos, supjaustytos griežinėliais ir blanširuotos. Griežinėlio storis 4 mm 100% Prancūzijos kilmės. Kietos arba minkštos mėsos veislė 100% natūralus produktas, be konservantų, be priedų, be sulfitų, be pagalbinių medžiagų. Šviežiai virtas produktas, virimo žemoje temperatūroje ir vakuuminis pakavimas po virimo ir atvėsinimo. Virimo būdai: blanširuotas, paruoštas, virtas Pakuotė: TER Technifil GRYNASIS SVORIS: 7 KG PAKUOTĖ T.B.S.: 12 DIENŲ...
Prancūzija, Compiègne
...Morkų, bulvių, mėsos, šaldytų produktų ir kitų produktų (su horizontaliu viršutiniu suvirinimo sistema ir vertikaliu suvirinimu) pakavimui naudojant iš anksto atspausdintą PE plėvelę ritiniuose. Produktas: Morkų, bulvių, mėsos, šaldytų produktų ir panašių produktų pakavimui. Svoris: 5.0 kg – 20 kg Medžiaga: Iš anksto atspausdinta PE plėvelė. Visiškai nerūdijančio plieno konstrukcija. Valdymas per...
Prancūzija, Saint Christol De Rodières
...81 % Ekologiškas baltas vynas* - 19 % Ekologiškas sumažintas vynuogių ekstraktas * Produktas iš Ekologinės Žemdirbystės Be konservantų, be alergenų Nepasterizuotas Naudoti salotų padažams, salotoms, daržovėms ir marinatams. Šis baltas balzamiko padažas puikiai tiks prie jūsų užkandžių, mėsos ar žuvies patiekalų. Jo subalansuotas skonis tiks visiems jūsų karštiems ar šaltiems patiekalams. Tai...
Prancūzija, Arengosse
... jūsų sūriems patiekalams. Nesvarbu, ar tai būtų mėsos, daržovių ar marinatų pagardinimas, mūsų druskos elegantiškai išryškina skonius. Mes didžiuojamės naudodami aukščiausios kokybės ingredientus. Mūsų gamybos procesai užtikrina, kad kiekvienas produktas išlaiko savo skonį ir šviežumą, suteikdamas mūsų klientams neprilygstamą kulinarinę patirtį. Mes didžiuojamės gamindami ir eksportuodami savo produktus visoje Europoje. Nesvarbu, ar esate maitinimo paslaugų specialistas, šefas ar kulinarijos entuziastas, mūsų produktai sukurti atitikti jūsų poreikius ir viršyti jūsų lūkesčius. Susisiekite su mumis:...
... negaminame produktų, pagamintų iš VSM. Mes siūlome jautieną, vištieną, veršieną, ėrieną ir halal mėsos gaminius. Mūsų produktai yra prieinami švieži arba šaldyti. Didžiuojamės galėdami parduoti Prancūzijos ir Europos halal mėsą ar paukštieną, kuri yra sertifikuota Achahada.
Prancūzija, Bourcefranc
... - Spéciales de claire: reguliarios formos austrigė, turinti didesnį mėsos kiekį - Fines de claire verte Label Rouge: aukštos kokybės produktas, mažai mėsinga, su labai vertinama žalia spalva - Spéciales Lambert: labai mėsinga austrigė, apvali ir įdubusi forma, su tvirta ir traškia mėsa - Pousses en claire Label Rouge: aukščiausios klasės austrigė iš Marennes-Oléron baseino, turinti labai didelį mėsos kiekį, tvirtą ir traškią, su ryškiu terroir skoniu. Kokybė yra pagrindinis LAMBERT įmonių principas.
Prancūzija, Aiguilhe
...avienos (juodosios Velėjaus veislės), Velėjaus ir Forezo veršienos, Mézenc riebiosios mėsos, Haute-Loire kiaulienos. Veršienos galva, kiaulės kojos, Lozero maouche, Auvergnat puodai, višta puode, veršienos blanquette. Tradicinių prancūziškų padažų asortimentas, gribiche padažas, meurette padažas, ravigote padažas, žalias padažas, madėros padažas, diablo padažas, aioli. Žolelių pesto asortimentas, meškauogių pesto, dilgėlių pesto. Sos, padažas, produktas iš Prancūzijos, tradicinė prancūziška virtuvė, paruošta virėjo. Individualus darbas.
... prieskoniu. Madagaskaro cinamonas garsėja savo aukšta kokybe! Tai tikrai aukščiausios klasės produktas, turintis didelį skonio rafinuotumą, kad švelniai pagardintumėte savo patiekalus ir desertus. Tarp daugelio egzistuojančių veislių, Madagaskaro vanilė yra geriausia! Ji išsiskiria savo skonio ir aromato savybėmis, būdingomis unikaliam Madagaskaro salos terroir. Madagaskaro gvazdikėliai...
Prancūzija, Avignon Cedex 9
... restruktūrizuoti aukštos kokybės ir originalių produktų gamybą, žalių ar virtų, naudojant iki šiol mažai arba visai neeksploatuojamus ingredientus, skirtus maisto tiekėjams ir perdirbimo dirbtuvėms. Galutinis produktas pasižymi nuolatine prezentacija ir atpažįstamas kaip kilmės produktas, mėsos ar žuvies raumenys. Kepimo našumas yra artimas žaliavinio raumens, su puikiu laikymu pjaustant ir kepant.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play