Prancūzija, Arengosse
...Atraskite mūsų „Sel à l'Ail des Ours“, subtilų ir skanų mišinį, kuris suteiks jūsų patiekalams gaivumo ir originalumo. Jis pagamintas iš didelio pilko druskos iš Ré salos ir smulkiai džiovintų „ail des ours“ lapų, todėl puikiai tinka natūralių ir žolelių skonių mėgėjams. Ingredientai : Didelis pilkas druskos iš Ré salos Džiovinti „ail des ours“ lapai Naudojimas : Marinados : Puikiai tinka...
Prancūzija, Gonesse
..."MIL BRICK L’Authentique" ritininės lapeliai yra aukštos kokybės kulinarinis produktas, pagamintas, apdorotas ir supakuotas Prancūzijoje. Sukurti rafinuotos virtuvės mėgėjams, šie ritininiai lapeliai gaminami iš kruopščiai atrinktų ingredientų, tokių kaip kvietinė miltai, vanduo, druska ir saulėgrąžų aliejus. Jie yra be GMO, neionizuoti, nehidrinti ir tinka vegetariams. Šis produktas taip pat...
Prancūzija, Avignon
...Moras, lotyniškai vadinamos Rubus Fructicosus, yra uogos, priklausančios Moraceae šeimai. FRDP įgyvendina auginimo sistemas Portugalijoje savo ekologiškoms uogoms, auginamoms lauke ir renkamoms rankomis, mūsų kruopščiai atrinktų ūkininkų. Gavus uogas gamykloje, ekologiškos uogos yra patvirtinamos, valomos nuo lapų, stiebų, plaunamos ir užšaldomos IQF. Ekologiškos uogos: 100% Bendras energijos kiekis: 72 Kcal 299 kJ Maistinės skaidulos: 9,2 g Baltymai: 1,6 g Druska: Pėdsakai...
Prancūzija, Perpignan Cedex
...Jie suteikia gaivų anyžių ir citrinos skonį marinatams, lengvoms padažams, daržovėms ir vaisių salotoms, o žuvims jie sukuria tobulą derinį. Kasdien krapai taip pat naudojami kvapinti alyvuogių aliejų, actą, marinuotus agurkus ar net druską, tiesiog įdėjus keletą lapų į butelį ar stiklainį. Dieta atžvilgiu krapų kvapas ir prieskonių aromatai leidžia žymiai sumažinti druskos naudojimą. 100 % sveikatos nauda!
Prancūzija, Ham
... virškinimo ir antiseptinėmis savybėmis, daro jį vertinamu ingredientu jau šimtmečius dėl kulinarinių ir terapinių privalumų. Mūsų ekologiški rozmarino dribsniai suteikia autentiškumo provansiško skonio jūsų patiekalams, paversdami kiekvieną kąsnį saulėtu kelionės įspūdžiu. Recepto idėja: Vištiena su Rozmarinu ir Keptomis Bulvėmis Ingredientai: 4 vištienos šlaunelės 4 šakelės šviežio rozmarino 500 g bulvių, supjaustytų ketvirčiais 4 skiltelės česnako, sutraiškytos 3 šaukštai alyvuogių aliejaus Druska ir pipirai pagal skonį Nuoroda: AR803695 Ean13: 3760306803695...
Prancūzija, Carquefou
...Nuo 2012 metų Vendėjos kumpis tapo saugoma geografinė nuoroda (IGP). Jis gaminamas pagal seną receptą, būdingą Vendėjos regionui. Vendėjos kumpis yra žalias kumpis, rankomis įtrintas sausu druska, apšlakstytas vyno brendžiu. Jo ruda pluta padengta prieskonių ir žolelių mišiniu, kuriame yra cinamono, čiobrelių ir lauro lapų. Kiekvienas gabalas vėliau suvyniojamas į šluostę ir spaudžiamas tarp...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play