... šeimos, vadinamų „nuodingu sumaku“: šis yra toksiškas! Naudojimas: Rekomenduojame naudoti sumaką kaip prieskonį. Todėl patariame jo nekepinti, kad jis išlaikytų visas savo savybes ir skonį. Sumakas naudojamas kaip druskos žiedas, pabarstytas ant patiekalo. Taigi galite jį pridėti prie keptos mėsos, žuvies ar keptų daržovių. Taip pat galite pabarstyti šį prieskonį ant daugelio patiekalų. Maišas: 10 kg...
Prancūzija, Libourne
BIBO kuria karštus gėrimus su unikalia skonių patirtimi, rankiniu būdu skrudinant prancūziškas grūdų rūšis, kaip ekologišką alternatyvą arbatoms ir kavoms, kurios atkeliauja iš tolimų kraštų. Mūsų firminis receptas, L'Original, yra grūdų mišinys, sudarytas iš cikorijos, miežių, speltos ir grikių, skrudintų Liburne; jį reikia užplikyti, kad gautumėte subtilų gėrimą su skrudinto duonos ir skrudintų...
Prancūzija, Marseille
Nuo 2010 metų, ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA specializuojasi džiovintų vaisių skrudinime. Dirbame amatininkų būdu, be konservantų, be priedų ir be dažiklių. Mūsų produktai skrudinami tik pagal užsakymą, todėl išlaikome šviežumo skonį. Visi mūsų produktai skrudinami be aliejaus. Siūlome savo klientams platų pakuočių pasirinkimą: 3 kg arba 5 kg didmeninės pakuotės, MDD maišeliai, taip pat 300 g stik...
Prancūzija, Ham
...Visos krapų sėklos yra renkami iš krapų (Anethum graveolens L.) augalo. Krapai yra labai vertinama prieskonių rūšis virtuvėje dėl savo išskirtinio anyžių skonio. Krapų sėklos ypač skanios kaip priedas prie keptos arba rūkytos žuvies, šviežių sūrių, salotų, daržovių, mėsos, pakavimo, padažų, pyragų, kompotų ir džemų. Jų anyžių skonis suteikia unikalią dimensiją šiems patiekalams ir suteikia...
Prancūzija, Biguglia
Korsikos kilmės šefas Jean-Michel Querci per savo kūrinius nori pasidalinti meile savo salos produktams. Jis yra brocciu (šviežio korsikietiško sūrio) džemo išradėjas, o šefas siūlo kulinarinę kelionę į savo šaknis. Asortimentas "O Mà" yra labai įvairus ir apima saldžius malonumus (džemai, užtepiamosios pastos, aromatizuoti cukrūs, pyragai) ir sūrius malonumus (užkandžių specialybės, padažai ir pr...
Prancūzija, Rungis
...Idealu vegetariškiems meniu, kad kompensuotų gyvūninių baltymų trūkumą. Ši ankštinė daržovė egzistuoja daugiau nei 300 veislių, skiriasi sėklos dydžiu ir spalva! Geriausiai žinoma ir labiausiai vartojama yra geltonoji soja. Ji kilusi iš Azijos (Kinija, Japonija) ir netgi buvo viena iš penkių šventųjų sėklų (kartu su kviečiais, miežiais, ryžiais ir soromis), kurių tradicinė kinų medicina naudojo fermentuotą dėl raminamųjų, karščiavimą mažinančių ir virškinimą gerinančių savybių. Dabar ji auginama JAV, Centrinėje ir Rytų Europoje, tačiau ypač Mandžūrijoje.
Prancūzija, Mietesheim
...Česnakų ir petražolių garstyčios yra išskirtinės garstyčios su ryškiu skoniu, labai vertinamos Viduržemio jūros virtuvėje. Jos puikiai tinka prie keptos mėsos ir žuvies, taip pat su salotomis. Ingredientai: Vanduo, garstyčių sėklos, actas, druska, česnakas 0,5%, petražolės 0,4%, šalotė, prieskoniai, natūralūs aromatai, konservantas: natrio bisulfitas. Taip pat yra 1,1 kg kibire.
Prancūzija, Caden
... mūsų veiklos pradžia. PANEMEX pripažintas kaip skoninių, vizualinių ir maistinių medžiagų specialistu kepimo produktams, pyragams ir konditerijos gaminiams. Mūsų skoninės medžiagos yra prieinamos tiek tradicinėje, tiek ekologiškoje (AB Ecocert sertifikacija) versijoje: grūdų dribsniai, daržovių dribsniai, džiovinti vaisiai, natūralios/auksinės/keptos/karamelizuotos sėklos, mišiniai ir koncentratai...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play