Prancūzija, Appietto
...Skanios traškios lazdyno riešutų pralinės, apgaubtos Korsikos AOP medumi, puikiai tinka užkandžiams bet kuriuo paros metu. Svoris: 160 g Ingredientai: 65% migdolų, cukrus, Korsikos AOP medus, gliukozės sirupas. Gali būti kitų pėdsakų. Laikymas: laikyti sausoje, vėsioje vietoje. Mitybos deklaracija 100 g: Energija: 2429 kJ (567 kcal) Riebalai: 40 g Sočiųjų riebalų rūgščių: 3,4 g Angliavandeniai: 44 g iš jų cukrų: 37 g Baltymai: 8,7 g Druska: 0,07 g...
Prancūzija, Valence
... 10 kg Premium lazdyno riešutai Skrudinti viso dydžio lazdyno riešutai, lazdyno riešutų trupiniai, lazdyno riešutų pastos, lukštenti lazdyno riešutai Extra lazdyno riešutai Skrudinti viso dydžio lazdyno riešutai, lazdyno riešutų trupiniai, lazdyno riešutų pastos, lukštenti lazdyno riešutai, lazdyno riešutų miltai, karamelizuoti lazdyno riešutų trupiniai...
Prancūzija, Englos
...Skoningi auksiniai šokoladai, pagaminti iš legendinės 'Tonda Gentille' Pjemonto lazdyno riešuto. 1806 metais imperatorius Napoleonas Bonapartas užblokavo eksportą iš Anglijos, o kakava, būdama tarp šių eksportų, tapo labai sunkiai randama ir brangia preke. Dėl šios priežasties kepėjai iš Turino miesto turėjo rasti alternatyvą, kad galėtų toliau gaminti savo produktus, todėl nusprendė sumaišyti likusią kakavą su lazdyno riešutu, vadinamu 'Nocciola Tonda Gentile Trilobata', taip sukurdami naują skanų produktą, vadinamą 'Gianduja'.
Prancūzija, Furiani
...Ingredientai: pieno šokoladas 36% (cukrus, kakavos sviestas, viso pieno milteliai, kakavos masė, emulgatorius: sojų lecitinas, natūralus vanilės aromatas), karamelizuoti lazdyno riešutai Nuoroda: CASLTNOIS...
Prancūzija, Saint Orens De Gameville
... riešutai yra natūralus ir skanus delikatesas. Ingridientai: lazdyno riešutai, juodasis šokoladas (kakavos pupelės, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis saulėgrąžų lecitinas, vanilė), cukrus, kakavos milteliai. Maistinė vertė 100g: Energija 2624kJ / 634kcal, Riebalai 55g, Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 11g, Angliavandeniai 15g, Iš jų cukrų 12g, Baltymai 13g, Druska 0,04g. Laikyti vėsioje (16-20°C) ir sausioje vietoje. Neto svoris: apie 130g Galiojimo laikas: 6 mėnesiai...
Prancūzija, Arles
...Maison Lesage Piemonto lazdyno riešutai, skrudinti, karamelizuoti ir apgaubti Gianduja pralinė, kuriuos galima mėgautis be saiko. Ingredientai: Piemonto LAZDYNŲ RIEŠUTAI, cukrus, kakavos sviestas, VISAS pienas milteliais, kakavos pasta, natūralus Bourbon vanilės aromatas, emulsiklis sojos lecitinas.
Prancūzija, Tilloy Lez Cambrai
... milteliai, kakavos sviestas, kakavos pasta, emulsiklis: sojos lecitinas, natūralus vanilės aromatas). Karamelizuoti LAZDYNŲ RIEŠUTAI 10%. Gali būti pėdsakų pieno, sojos, kiaušinių ir riešutų. Neto svoris: 100 g. Laikymo rekomendacija : Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Ideali temperatūra tarp 17 ir 18°C.
Prancūzija, TERRASSON
FRUISEC, Soparind Bongrain grupės dukterinė įmonė, specializuojasi džiovintų riešutų apdorojime ir perdirbime visomis formomis. FRUISEC yra pripažinta kaip ingredientų tiekėja maisto pramonei. Keletas pavyzdžių džiovintų vaisių ir mišinių, kuriuos gaminame: riešutai, migdolai, makadamijos, lazdyno riešutai, pekano riešutai, pušų sėklos, pistacijos, anakardžiai, kakava, kava, grūdai, liofilizuoti...
Prancūzija, Saint Denis
...karamelizuotos lazdyno riešutai. - Riešutai pistacijos su kevalais, nulupti, balinti, miltelių, smulkinti, drožlėmis, lazdelėmis, natūralūs, sūdyti, karamelizuoti. - Nuluptos Brazilijos riešutai - Nuluptos pekano riešutai - Riešutų branduoliai, smulkinti riešutai, riešutai milteliuose, - Natūralūs, kepti, nesūdyti, sūdyti, milteliuose, smulkinti, sūdyti, karamelizuoti anakardžiai. - Žemės riešutai su kevalais...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play