Prancūzija, Merville
Nuo 1880 metų, įmonė Sethness Roquette specializuojasi karamelės gamyboje, naudojamoje įvairiomis formomis (skystis, pasta, milteliai ar gabalėliai) maisto pramonės amatininkams ir pramonėms. Dėl pasaulinės buvimo su 4 gamybos vietomis, Sethness Roquette sugebėjo tapti lyderiu karamelės gamyboje. SPECIALIZUOTI KARAMELIAI Specializuoti karameliai apima didelę karamelės šeimą, kuri gali būti nuo pi...
Prancūzija, Carentan
DUPONT D’ISIGNY, saldumynų gamykla, įsikūrusi Carentan-les-Marais Normandijoje, teikia savo karamelės ekspertizę maisto pramonės profesionalams: konditeriams, šokoladininkams, kepėjams, restoranams, saldumynų gamintojams... Mūsų produktų kokybė kyla iš mūsų istorinio saldumynų gamybos meistriškumo. Prekės ženklas DUPONT D’ISIGNY PROFESSIONNEL siūlo maisto produktus profesionalams, pramonės atstov...
Prancūzija, Arengosse
YAYA NATURELLEMENT SAVOUREUX yra jūsų pasirinkimas unikalioms ir rafinuotoms kulinarinėms kūryboms. Kaip specializuotas gamintojas, siūlome įvairią ekologiškų cukrų ir druskų asortimentą su išskirtiniais skoniais, idealiai tinkančius jūsų patiekalams visus metus, taip pat dovanų rinkiniai ir sirupai, kad pagerintumėte savo gėrimų skonį. Siūlome aromatizuotus ir spalvotus cukrus: avietes, aistrų v...
Prancūzija, Saint Martin Belle Roche
...250 ml skardinė. O kas joje yra? Pienas be riebalų 75% (kilmė: ES), kava 19% (vanduo, kavos ekstraktas, dekafeinuota kavos ekstraktas), cukrus, tirštikliai: celiuliozė, celiuliozinė guma, karagenanai, stabilizatorius: kalio citratai, karamelizuotas cukraus sirupas, aromatas, druska. Alergenai po padidinamuoju stiklu Pienas. Gerai laikyti nesudėtinga Prieš atidarymą, laikyti kambario temperatūroje. Po atidarymo, vartoti iš karto. Dar skaniau, kai šaltas. Skardinė perdirbimui.
Prancūzija, Yssingeaux
...Geltona: šafranas Geltona/Oranžinė: karotinas, annatto, paprika, luteinas Ruda: karamelizuotas cukrus, miežių salyklas Raudona: burokėlis, antocianinas Žalia: chlorofilas Mėlyna: spirulina Juoda: anglis...
Prancūzija, Appietto
Afa sausainių gamykla yra šeimos verslas, specializuojantis tradicinių Korsikos sausainių gamyboje. Afa sausainių gamykla, turinti tvirtą patirtį, pripažintą meistriškumą ir modernią, efektyvią gamybos įrangą, tapo lyderiu savo srityje. Ji kasdien aprūpina savo klientus visoje saloje ir eksportuoja savo produktus į žemyną ir net į užsienį. Šiandien ji siūlo platų sausainių asortimentą: Canistrel...
Prancūzija, Épaignes
...Karamelizuotas Migdolų Pienas 203 - GIANDUJAS...
Prancūzija, Objat
Per LIMOUZI SAVEURS, mūsų aistra yra pristatyti jums Corrèze regiono stebuklus, kuriant receptus, kurie gali jus nustebinti ir pamaloninti. Visada ieškodami naujovių, mes siūlome savo įgūdžius, kad galėtume jums pateikti rafinuotus ir skanius produktus. Mes didžiuojamės savo įsipareigojimu gaminti visus savo produktus mūsų gamybos dirbtuvėse Objat (19), su mūsų konditerių ir šokoladininkų komanda...
Prancūzija, Rungis
Saulėgrąžų specialistai nuo 1982 metų, mūsų įmonė PALIMEX importuoja, apdoroja ir pakuoja aukščiausios kokybės džiovintus vaisius mūsų gamykloje, esančioje MIN de Rungis. ▶ Mūsų gamykla MIN de Rungis - Jūsų paslaugoms, Jūsų klausimams! Mes 2020 metais sukūrėme džiovintų vaisių skrudinimo ir prieskonių apdorojimo procesą. Meistriškumas, kokybė ir inovacijos yra mūsų pranašumai, kurie mus išskiria.
Prancūzija, Venissieux
...Ši tipiška moteriška rytų gėlių kvapas yra meilės himnas. Pradinės gaivios ir prieskonių natos, tokios kaip rožinis pipiras ir nerolis, perkelia jus į rytų širdį, link jazminų ir apelsinų žiedų. Saldžios karamelės ir vanilės natos suteikia Lovely tikrą kontrastą tarp diskretiškumo ir pasitikėjimo. Viršutinės natos: Bergamotė, nerolis, zefyras Širdies natos: Irisas, jazminas, apelsinų žiedas, rožė, rožinis pipiras Pagrindinės natos: Baltas muskusas, vanilė, karamelizuotas cukrus Svoris: 0.400 kg...
Prancūzija, Arles
...Entrecasteaux konditerija Minkštas juodasis nugatas, paruoštas rankomis Provanso regione. Ingredientai: migdolai, medus ir karamelizuotas cukrus.
Prancūzija, Artigues-Près-Bordeaux
Įmonė LA TOQUE CUIVRÉE specializuojasi kannele gamyboje, Bordo regiono delikatesėje. Kannelė yra mažas, skanus karamelizuotas pyragaitis, kuris mėgaujasi visą dieną, kaip desertas, užkandžiui ar šventiniam valgiui. Jis valgomas šaltas arba šiltas ir kelias dienas išlieka skanus.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play