DUPONT D’ISIGNY, saldumynų gamykla, įsikūrusi Carentan-les-Marais Normandijoje, teikia savo karamelės ekspertizę maisto pramonės profesionalams: konditeriams, šokoladininkams, kepėjams, restoranams, saldumynų gamintojams... Mūsų produktų kokybė kyla iš mūsų istorinio saldumynų gamybos meistriškumo.
Prekės ženklas DUPONT D’ISIGNY PROFESSIONNEL siūlo maisto produktus profesionalams, pramonės atstov...
...Atraskite šiuos skanius minkštus nugatus su karamele ir Guérande druska. Harmoninga medaus, migdolų ir karamelės derinys, šie aromatizuoti nugatai džiugins saldumynų mėgėjus. Virti katile, šis minkštas nugatas su karamele gaminamas pagal unikalų receptą. Amatininkas nugatų gamintojas nuo 1920 metų, Diane de Poytiers namai taip pat yra daugelio vaisinių nugatų receptų autorius.
Nuoroda:267201
SVORIS (KG):2.5
Pakuotė:1
PVM:20.0%...
...{"ingredient_list":"Ingredientų sąrašas:\nglukozės sirupas, liesos pieno koncentratai, cukrus, palmių aliejus, liesos kakavos milteliai, druska, emulsikliai (e471, saulėgrąžų lecitinas), aromatai, gali turėti riešutų, pagaminta Prancūzijoje\n\nAlergenai:\nPienas\n\nLaikymo sąlygos:\nLaikyti nuo šilumos ir drėgmės.\n\nMaistinė vertė 100g:\nEnergijos vertė (kcal) 398 kcal / 100g\nDruska 0.55 g...
...300 g ir 60 g vamzdžiai su Guérande jūros druskos karameliniu sviestu.
O kas ten viduje?
Karamelinis sviestas su Guérande jūros druska (gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, saldintas kondensuotas pienas, grietinėlė, nesūdyta sviestas, Guérande jūros druskos sviestas, Guérande druska, vanduo), stabilizatorius: pektinas.
Alergenai po padidinamuoju stiklu
Pienas.
Gerai laikyti nesudėtinga
Régilait Karamelinis Sviestas laikomas 15 mėnesių iki atidarymo ir 1 mėnesį po atidarymo, kambario temperatūroje.
Plastikinis vamzdis, kamštis: mesti su namų atliekomis.
Sveiki atvykę į šokolado pasaulį Chocolatstehle, jūsų skanų partnerį, teikiantį aukštos kokybės šokoladą. Mes specializuojamės rankų darbo aukščiausios klasės šokoladų gamyboje profesionalams.
Dirbame su kruopščiai atrinktomis žaliavomis, gautomis iš tvarių ūkių, kad užtikrintume išskirtinius produktus. Mums svarbu gerbti šokolado tradicijas, tuo pačiu metu diegiant naujoves, kad galėtume pasiūly...
DECO RELIEF yra specialistas konditerijos ir šokolado įrangos bei ingredientų.
DECO RELIEF yra profesionalios kokybės prekės ženklas. Mūsų silikoniniai formeliai turi daugybę privalumų (lankstumas, lengvas išėmimas...). Sujungdami formeles su mūsų prekės ženklo dažais ir aromatais, galėsite sukurti patrauklų cukraus darbą su plačiu spalvų ir skonių spektru.
DECO RELIEF taip pat yra kulinarinės d...
... kanistreli nustebins jus savo skoniu, traškia tekstūra ir dideliu siūlomų receptų įvairove (kaštonų miltai, citrina, lazdyno riešutai, baltas vynas, anyžiai ir kt.)
Ingredientai: kvietiniai miltai, cukrus, saulėgrąžų aliejus, karamelizuoti smulkinti migdolai
Laikymas: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje
Energija: 1946 kJ (463 kcal)
Riebalai: 19 g
Sočiųjų riebalų rūgščių: 1,7 g
Angliavandeniai: 67 g
iš jų cukrų: 28 g
Baltymai: 6,9 g
Druska: 0,74 g...
...Visi žinome tą garsųjį šokoladinį batonėlį su karamele ir žemės riešutais, S*****RS, manau, kad dauguma mūsų jį mėgsta. Ir manome, kad jums patiks šis traškus ir minkštas sausainis su sūdytais žemės riešutais, pieniniu šokoladu ir skania karamele su Normandijos grietinėle.
Maxi sausainis su Maxi skoniu, kad prisimintume gerus prisiminimus.
Energija: 2063 kj / 493 kcal
Riebalai: 24 g
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 14 g
Angliavandeniai: 62 g
Iš jų cukrūs: 37 g
Baltymai: 6,8 g
Druska: 1 g...
...Sūdyta karamelė... Tinka tepti arba užpilti desertus, tai taip skanu!
maistinė vertė 100 g
energija(kcal)= 437
energija(Kj)=1822
riebalai(g)= 30 iš jų sočiųjų riebalų(g)=19
angliavandeniai(g)=40 iš jų cukrų(g)=40
baltymai(g)=1.2 druska(g)=0.3
Būklė:Naujas
INGRIDIENTAI:Cukrus, grietinėlė 35 % MG, sviestas* pusiau sūrus 18%, pieno šokoladas BARRY
Neto svoris:210 g
Kilmė:Korsika...
... ir Madagaskaro vanile).
ĮSPĖJIMAS: Šis produktas yra TRAPIAS ir negali būti siunčiamas per Colissimo / Chronopost.
Laikymo sąlygos: Apsaugoti nuo šviesos ir drėgmės.
Optimalus vartojimo laikotarpis: 3 mėnesiai.
Neto svoris (G): 200
Energija: 2324kJ / 557kcal
Riebalai: 39g
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 21g
Angliavandeniai: 41g
Iš jų cukrūs: 36g
Baltymai: 7,5g
Druska: 0,08g...
Sté Médicis, saldumynų ir šokoladinių saldainių su migdolais, traškia nugata, dragė formos specialistas. Nauji skoniai: karamelė su Guérande druska, gianduja, nugato kremas, grynas arabica cappuccino.