Prancūzija, Montelimar
...Atraskite šiuos skanius minkštus nugatus su karamele ir Guérande druska. Harmoninga medaus, migdolų ir karamelės derinys, šie aromatizuoti nugatai džiugins saldumynų mėgėjus. Virti katile, šis minkštas nugatas su karamele gaminamas pagal unikalų receptą. Amatininkas nugatų gamintojas nuo 1920 metų, Diane de Poytiers namai taip pat yra daugelio vaisinių nugatų receptų autorius. Nuoroda:267201 SVORIS (KG):2.5 Pakuotė:1 PVM:20.0%...
Prancūzija, Carentan
DUPONT D’ISIGNY, saldumynų gamykla, įsikūrusi Carentan-les-Marais Normandijoje, teikia savo karamelės ekspertizę maisto pramonės profesionalams: konditeriams, šokoladininkams, kepėjams, restoranams, saldumynų gamintojams... Mūsų produktų kokybė kyla iš mūsų istorinio saldumynų gamybos meistriškumo. Prekės ženklas DUPONT D’ISIGNY PROFESSIONNEL siūlo maisto produktus profesionalams, pramonės atstov...
Prancūzija, Warmeriville
...{"ingredient_list":"Ingredientų sąrašas:\nglukozės sirupas, liesos pieno koncentratai, cukrus, palmių aliejus, liesos kakavos milteliai, druska, emulsikliai (e471, saulėgrąžų lecitinas), aromatai, gali turėti riešutų, pagaminta Prancūzijoje\n\nAlergenai:\nPienas\n\nLaikymo sąlygos:\nLaikyti nuo šilumos ir drėgmės.\n\nMaistinė vertė 100g:\nEnergijos vertė (kcal) 398 kcal / 100g\nDruska 0.55 g...
Prancūzija, Saint Martin Belle Roche
...300 g ir 60 g vamzdžiai su Guérande jūros druskos karameliniu sviestu. O kas ten viduje? Karamelinis sviestas su Guérande jūros druska (gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, saldintas kondensuotas pienas, grietinėlė, nesūdyta sviestas, Guérande jūros druskos sviestas, Guérande druska, vanduo), stabilizatorius: pektinas. Alergenai po padidinamuoju stiklu Pienas. Gerai laikyti nesudėtinga Régilait Karamelinis Sviestas laikomas 15 mėnesių iki atidarymo ir 1 mėnesį po atidarymo, kambario temperatūroje. Plastikinis vamzdis, kamštis: mesti su namų atliekomis.
Prancūzija, Malataverne
...4 kg nugatų tortas, supjaustytas į 20 individualiai supakuotų porcijų (apie 200 g). Parduodamas pagal svorį arba porciją: migdolai, cukrus, gliukozės sirupas, medus, kiaušinio baltymas, vaflis (bulvių krakmolas, vanduo, augalinis aliejus), natūralūs aromatai. Ingredientai: sūdyta sviestas, karamelė, cukrus, sviestas, grietinėlė, gliukozės sirupas, druska.
Prancūzija, La Rochelle
...Karamelė su Pineau, Gliukozės sirupas (Kilmė: Prancūzija), cukrus, sviestas (A.O.P. Charentes-Poitou) 17%, visas pienas, Pineau 3,5%, druska 0,7%, sorbitolis, apverstas cukrus, fleur de sel iš Île de Ré 0,5%, prieskoniai Svoris: 0,140 kg...
Prancūzija, Objat
...Ingredientai: 35% pieno šokoladas, kilmė ne ES (cukrus, kakavos sviestas, viso pieno milteliai, kakava, emulsiklis: rapsų lecitinas, vanilė bourbon ankštyje), karamelė (gliukozės sirupas, saldintas nugriebto pieno milteliai (nugriebtas pienas, cukrus), feuilletine (kvietiniai miltai, cukrus, augalinis riebalas (kokosų), rapsų aliejus, antioksidantas: alfa-tokoferolis, nugriebto pieno milteliai, koncentruotas sviestas (pienas), vanilės aromatas, druska, emulsiklis: rapsų lecitinas, miežių salyklo ekstraktas, dažiklis: paprikos ekstraktas)...
Prancūzija, Appietto
... kanistreli nustebins jus savo skoniu, traškia tekstūra ir dideliu siūlomų receptų įvairove (kaštonų miltai, citrina, lazdyno riešutai, baltas vynas, anyžiai ir kt.) Ingredientai: kvietiniai miltai, cukrus, saulėgrąžų aliejus, karamelizuoti smulkinti migdolai Laikymas: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje Energija: 1946 kJ (463 kcal) Riebalai: 19 g Sočiųjų riebalų rūgščių: 1,7 g Angliavandeniai: 67 g iš jų cukrų: 28 g Baltymai: 6,9 g Druska: 0,74 g...
Prancūzija, Saint-Didier-En-Bresse
...karamelinis sūdyto sviesto saldainių dėžutė Kvapų natos: Karamelė, vanilė Viršutinės natos: Sūrus akordas, kokosų Širdies natos: Karamelė Pagrindo natos: Vanilė, pieno akordas...
Prancūzija, Plérin
...Visi žinome tą garsųjį šokoladinį batonėlį su karamele ir žemės riešutais, S*****RS, manau, kad dauguma mūsų jį mėgsta. Ir manome, kad jums patiks šis traškus ir minkštas sausainis su sūdytais žemės riešutais, pieniniu šokoladu ir skania karamele su Normandijos grietinėle. Maxi sausainis su Maxi skoniu, kad prisimintume gerus prisiminimus. Energija: 2063 kj / 493 kcal Riebalai: 24 g Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 14 g Angliavandeniai: 62 g Iš jų cukrūs: 37 g Baltymai: 6,8 g Druska: 1 g...
Prancūzija, Furiani
...Ingredientai: kanistrėliai 33% (kvietiniai miltai, baltas vynas, brendis, cukrus, kepimo milteliai, druska, saulėgrąžų aliejus), sūdyto karamelės sviestas 33% (grietinėlė, visas pienas, cukrus, sviestas 11%), šokoladas 33% (kakavos pasta, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, natūralus vanilės aromatas), pėdsakai žemės riešutų, glitimo, riešutų.
Prancūzija, Wingles
Sveiki atvykę į šokolado pasaulį Chocolatstehle, jūsų skanų partnerį, teikiantį aukštos kokybės šokoladą. Mes specializuojamės rankų darbo aukščiausios klasės šokoladų gamyboje profesionalams. Dirbame su kruopščiai atrinktomis žaliavomis, gautomis iš tvarių ūkių, kad užtikrintume išskirtinius produktus. Mums svarbu gerbti šokolado tradicijas, tuo pačiu metu diegiant naujoves, kad galėtume pasiūly...
Prancūzija, Biguglia
...Sūdyta karamelė... Tinka tepti arba užpilti desertus, tai taip skanu! maistinė vertė 100 g energija(kcal)= 437 energija(Kj)=1822 riebalai(g)= 30 iš jų sočiųjų riebalų(g)=19 angliavandeniai(g)=40 iš jų cukrų(g)=40 baltymai(g)=1.2 druska(g)=0.3 Būklė:Naujas INGRIDIENTAI:Cukrus, grietinėlė 35 % MG, sviestas* pusiau sūrus 18%, pieno šokoladas BARRY Neto svoris:210 g Kilmė:Korsika...
Prancūzija, Longwy
...Ingredientai*: Natūralus rooibos, susmulkinti kakavos pupelės, KARAMELĖ (CUKRUS, GLIKOLIO SIRUPAS, GRIETINĖ, SVIESTAS, GUERANDE DRUSKA), citrinos žievelės (6%), natūralus aromatas - Pakuotė: 40 gramų maišelis - *Ingredientai, gauti iš tvarios žemdirbystės - Rankų darbo pakuotė - Be konservantų - Prieinama kilogramais - Prieinama White label. Norite sukurti unikalią receptą, atitinkančią jūsų...
Prancūzija, Saint Orens De Gameville
... ir Madagaskaro vanile). ĮSPĖJIMAS: Šis produktas yra TRAPIAS ir negali būti siunčiamas per Colissimo / Chronopost. Laikymo sąlygos: Apsaugoti nuo šviesos ir drėgmės. Optimalus vartojimo laikotarpis: 3 mėnesiai. Neto svoris (G): 200 Energija: 2324kJ / 557kcal Riebalai: 39g Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 21g Angliavandeniai: 41g Iš jų cukrūs: 36g Baltymai: 7,5g Druska: 0,08g...
Prancūzija, Talant
DECO RELIEF yra specialistas konditerijos ir šokolado įrangos bei ingredientų. DECO RELIEF yra profesionalios kokybės prekės ženklas. Mūsų silikoniniai formeliai turi daugybę privalumų (lankstumas, lengvas išėmimas...). Sujungdami formeles su mūsų prekės ženklo dažais ir aromatais, galėsite sukurti patrauklų cukraus darbą su plačiu spalvų ir skonių spektru. DECO RELIEF taip pat yra kulinarinės d...
Prancūzija, Brive La Gaillarde
...100% skanios ir 100% ekologiškos saldainių lazdelės! 20 karamelinių saldainių lazdelių: šviežias pienas (53%), cukrus, gliukozės sirupas, druska. 20 daugiaspalvių saldainių lazdelių: citrina, avietė, granatų sirupas, greipfrutas ir persikas. Tradicinis receptas nuo 1924 metų, garantuoti malonūs momentai! Pagaminta Korėze.
Prancūzija, Saint Maur Des Fossees
Sté Médicis, saldumynų ir šokoladinių saldainių su migdolais, traškia nugata, dragė formos specialistas. Nauji skoniai: karamelė su Guérande druska, gianduja, nugato kremas, grynas arabica cappuccino.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play