...Krušos crunchiella
Receptas 25 krušoms
● 1 indelis Crunchiella O Mà!
● 100 g kakavos miltelių
Užpildykite silikoninę formą mini pusapvalėmis Crunchiella O Mà!
Padėkite į šaldiklį visai nakčiai, kad pusapvalės sustingtų.
Kitą dieną išimkite pusapvales iš Crunchiella O Mà! ir sujunkite jas viena su kita.
Šiek tiek sušildykite pirštais, kad sėkmingai sujungtumėte.
Ritinkite kakavos milteliuose.
Padėkite į šaldytuvą prieš ragaujant.
Leiskite skanumynui atlikti savo darbą...!
...Ekzotiškas, gėlių ir vaisių, Saint-Domingue kilmės šokoladas turi apvalų kartaus kakavos skonį su išskirtiniu ilgiu burnoje, praturtintas aromatiniais prieskonių, vyno ir alyvuogių natomis.
Išmatavimai - L 16 x P 8 x H 1,5 cm
Kiekis pakuotėje:10
Minimalus užsakymo kiekis:10
Minimalios užsakymo kiekio tipas:Vnt. pakuotėje
SKU:TO-SD
Gamybos šalis:Prancūzija
Išankstinis užsakymas:Taip
Populiariausias:Ne
Personalizavimas:Taip...
...Ši elegantiška ir madinga dėžutė talpina du šokoladinių triufelių maišelius: natūralaus šokolado ir šokolado su traškiais karamelės gabaliukais.
Mėgaukitės šiais minkštais ir rafinuotais šokoladiniais triufeliais visoms gurmaniškoms progoms. O dėka lengvai uždaromo dangtelio, kakavos triufelis išlaiko visą savo skonį.
Šokoladu aptrauktos specialybės (juodasis, pieno, nugatų kremas, karamelė, triufeliai ir kt.) ir dekoratyvinės perlai (sidabrinės, auksinės, įvairiaspalvės, su cukraus arba šokolado įdaru), mažos įvairiaspalvės šokolado širdelės. Dirbame su atrinktais migdolais: Avola, Prancūzijos ir Ispanijos migdolai, pasirinkti dėl jų skonio originalumo. Kalbant apie mūsų šokolado specialybes, jas gaminame iš itin aukštos kokybės šokolado. Mūsų šokolado dragėlių žaliava yra pagaminta iš 70 % kakavos. Ieškome eksportui skirtų platintojų.