Prancūzija, Boissy Saint Leger
...Meistras šokolado gamintojas Val de Marne regione nuo 1960 metų. Jau tris kartas Janin šeima gamina šokoladą tradiciniu būdu. Tai viena iš paskutiniųjų amatų šokolado dirbtuvių Île-de-France. Šokoladai gaminami iš geriausių kakavos pupelių ir paruošiami su dideliu rūpesčiu, laikantis senųjų tradicijų. Šokoladai Janin – tai šokolado gamybos dirbtuvės 94 regione, kur Stéphane Janin, profesionalus...
Prancūzija, Objat
...Ingredientai: 71% juodasis šokoladas, kilmė ne ES (kakava, cukrus, kakavos sviestas), 11.02% lazdyno riešutų, 3.75% spanguolių (spanguolės, ryžių miltai). Mitybos vertės 100g: Energija 2266Kj, 546Kcal, riebalai 44g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 23g, angliavandeniai 29g, iš jų cukrus 25g, baltymai 8.5g, druska 0g.
Prancūzija, Saint Etienne
...Reguliariai plečiame savo katalogą naujais objektais ir komunikacijos priemonėmis. Kviečiame jus atrasti mūsų skanius, pritaikytus šokoladus. Juodieji šokoladai, balti šokoladai, pieno šokoladai ar pralinė, mes sujungėme unikalių skonių paletę, kad jus sužavėtume, naudodami kruopščiai atrinktas žaliavas (šokoladas 100 % kakavos sviesto). Nuo 80 dovanų dėžučių arba 1800 individualiai supakuotų vienetų, „Levet communication“ siūlo rafinuotą verslo dovaną, kuriant pritaikytą šokoladą.
Prancūzija, Malataverne
...ingredientai baltasis šokoladas (kakavos min 28%) ingredientai cukrus, sviestas, kakava, viso pieno milteliai, rožių žiedlapiai 2%. emulgatorius sojų lecitinas, natūralus vanilės aromatas. Gali turėti pėdsakų riešutų. Baltasis šokoladas yra baltojo dramblio kaulo spalvos saldumynas, pagamintas iš kakavos sviesto. Jame taip pat yra pieno produktų, cukraus, lecitino ir aromatų, tačiau nėra kakavos miltelių, kaip kituose šokoladuose.
Prancūzija, Épaignes
...prie kruopų (kakavos gabalėliai) PP 213...
Prancūzija, Talant
...Sidabriniai širdelės formos dragės su šokoladu viduje puikiai tiks dekoruoti jūsų gaminius, desertus, tortus. Idealiai tinka jūsų šventei, vestuvėms, krikštynoms ar komunijai. Sidabriniai širdelės formos dragės su šokoladu viduje yra pagaminti Prancūzijoje ir sudaryti iš šokolado: 70% kakavos, formuoto ir aptrauktas labai turtinga spalvotų cukrų palete. Parduodama po 70 g buteliuku ir sertifikuota Kašer ir Halal. Nuoroda: OD216 Sandėlyje: 38 produktai Spalva: Sidabrinė Išmatavimai: 70 g...
Prancūzija, Furiani
...INGRIDIENTAI pieno šokoladas 33,6% (cukrus, kakavos sviestas, viso pieno milteliai, kakavos pasta, emulsiklis: sojų lecitinas, natūralus vanilės aromatas), juodasis šokoladas 70% (cukrus, kakavos sviestas, kakavos pasta, emulsiklis: sojų lecitinas, natūralus vanilės aromatas), kanistrėliai (kvietiniai miltai, baltas vynas, brendis, saulėgrąžų aliejus, druska) feuilletine (kvietiniai miltai...
Prancūzija, Wingles
...Šis pieno šokoladas iš Ganos siūlo nuostabius raudonųjų vaisių ir kaštonų skonius, apgaubtus galingo kakavos ir sausainių natų. Dydis - Ilg. 16 x Plot. 8 x Aukšt. 1,5 cm Kiekis dėžėje: 10 Minimalus užsakymo kiekis: 10 Minimalios užsakymo kiekio tipas: Vienetai dėžėje SKU: TO-G Gamybos šalis: Prancūzija Išankstinis užsakymas: Taip Populiariausias: Ne Personalizavimas: Taip...
Prancūzija, Saint Orens De Gameville
... (cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, kakavos pupelės, emulsiklis sojų lecitinas, vanilė), migdolai, sezamo pralinė (sezamas, cukrus, emulsiklis sojų lecitinas, vanilė), MIGDOLAI, kakavos sviestas, LAZDYNŲ RIEŠUTAI, baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, vanilės ekstraktas), smulkus cukrus, smulkiai sutrupinti sausainiai (kvietinė miltai...
Prancūzija, Tilloy Lez Cambrai
... be priedų. Šie šokoladai gaminami rankomis. Sudėtis: Juodasis šokoladas 73% kakavos: kakavos pasta, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis: sojų lecitinas, natūralus vanilės aromatas. Pieninis šokoladas 33% kakavos: cukrus, viso pieno milteliai, kakavos sviestas, kakavos pasta, emulsiklis: sojų lecitinas, natūralus vanilės aromatas. Baltasis šokoladas 31% kakavos: cukrus, kakavos sviestas, viso pieno milteliai, emulsiklis: sojų lecitinas, natūralus vanilės aromatas.
Prancūzija, Carpentras
...80g šokolado plytelė. Švelnus tamsus šokoladas, pagamintas iš gerai subalansuoto kakavos pupelių mišinio. INGRIDIENTAI: 0 GALI TURĖTI PĖDSAKŲ RIEŠUTŲ, GLITIMO IR PIENO. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, 15–18 °C temperatūroje.
... logotipais. Mūsų privalumai: - Rafinuotumas: Kokybė ir autentiškumas apibūdina mūsų šokoladus. Ilgai išlieka burnoje, pagaminti iš geriausių kakavos rūšių ir griežtai atrinktų žaliavų. Šokoladas yra 100 % grynas kakavos sviestas. - Kūrybiškumas ir originalumas: mūsų klientams siūlome daugiau nei 50 naujų kūrinių su įvairiomis ganachų ir pralinų linijomis. - Estetika: Be savo skonio ir kvapo kokybės, mūsų šokoladai išsiskiria tuo, kad visi yra subtiliai dekoruoti kakavos sviestu. Taip pat gaminame triufelius, šokolado diskus ir siūlome degustacinius rinkinius.
Prancūzija, Salles-Et-Pratviel
CHOCOMAPT - CHOCOLATERIE DARDENNE yra šokolado gamybos ir platinimo įmonė, gaminanti tokius produktus kaip juodasis, baltasis, įdaras, kartusis šokoladas ir kt., taip pat specializuojasi agavos pagrindu pagamintų šokoladų, užtepų ir mini rocher pralinų gamyboje. CHOCOLATERIE DARDENNE gamina šokoladus tradiciniu ir autentišku būdu, gerbdama meistrų šokoladininkų amato žinias, įtraukdama sveikatos ir gerovės aspektą. Visi šokoladai gaminami iš sumaltų kakavos pupelių pagal tradicinį procesą.
Prancūzija, Marssac Sur Tarn
YVES THURIES šokoladai atspindi tradicinio prancūzų šokoladininko Yves Thuriès meistriškumą. Šokoladinė gamina šokoladus iš gryno kakavos sviesto. Ji gamina šokolado plyteles, šokoladų rinkinukus, šokoladinius makaronus, šokoladinius kąsnius ir kitus rafinuotus šokoladus su išskirtinėmis receptūromis. YVES THURIES šokoladai yra puikios kokybės ir išskirtinės autentiškumo. Jie parduodami Prancūzijoje ir visame pasaulyje.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play