Prancūzija, Clichy
...Kakavos sviestas yra natūralus riebalas, išgaunamas iš kakavos pupelių, daugiausia iš Theobroma cacao veislių, kurios plačiai auginamos Afrikoje. Afrikietiškas kakavos sviestas ypač vertinamas dėl savo kokybės, grynumo ir unikalių savybių, naudojamų maisto, kosmetikos ir farmacijos pramonėje.
... turi galingas raminančias ir atstatančias savybes. Be to, jis padeda kovoti su odos senėjimu, dėka savo antioksidacinių savybių. Norite sužinoti daugiau apie kakavos sviestą? Spauskite čia! Be to, mūsų 100% grynas ir ekologiškas kokosų sviestas, turintis daug riebalų rūgščių, yra žinomas dėl savo maitinamosios ir lipidų atkūrimo veiklos. Jis turi daugybę savybių. Iš tiesų, kokosų sviestas yra apsauginis, minkštinantis, taip pat anti-radikalinis ir antioksidacinis.
Prancūzija, Montivilliers
...Kakavos sviestas yra augaliniai riebalai, įtraukti į įvairius kosmetikos produktus. Jo dorybės yra gausios, kaip ir jo savybės: gydomosios, antioksidacinės, drėkinančios.
Prancūzija, Talant
... purkškite iš 25/30 cm atstumo ant savo kūrinio, kuris prieš tai buvo užšaldytas. Mažas privalumas: Aksomas nesulūžta pjaunant tortą! Tai padeda išlaikyti švarų dizainą. Juodųjų ingredientų sąrašas: Kakavos sviestas, dažiklis: E172, propeleris (E943a n-butan, E944 propanas, E943b izobutan). Gali būti pėdsakų sojų lecitino. Maksimalus dozavimas: Pakankama ir patenkinama suma. 400 ml grynas...
Prancūzija, Saint Orens De Gameville
...brownies ar šokoladinis mousse yra tik keli pavyzdžiai desertų, kurie bus išaukštinti šiuo išskirtiniu šokoladu. Ingredientai Kakavos pupelės 56,28%, Kanapinis cukrus 36,57%, Kakavos sviestas (ekologiškas) 6,86%, Saulėgrąžų lecitinas 0,3%. Alergenai Gali turėti PĖDSAKŲ PIENŲ, MIGDOLŲ, LAZDYNŲ RIEŠUTŲ, SOJOS, SEZAMO, kurie yra ingredientai, apdorojami gamybos dirbtuvėse. Maistinė vertė (100g) Energija 2358 kJ / 567 kcal; Riebalai 35,9 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 20,3 g, Angliavandeniai Neto svoris: 100g Galiojimo laikas: 12 mėnesių...
Prancūzija, Arles
...Maison Lesage Išskirtinių šokoladų asortimentas. Vidutinis šokolado saldainio svoris 13G Šokolado tipas Grynas kakavos sviestas Laikymas Sausoje vietoje, esant 14–17°c Degustacija Rekomenduojama ragauti esant 20°c per 8 savaites po pirkimo.
Prancūzija, Peyruis
La Maison Manon gimė iš René MANON, bitininko, ir Louis BELLON, konditerio, susitikimo. Taip jau daugiau nei šimtą metų mūsų krašto stebuklai transformuojasi visų gurmanų malonumui. Confiserie-Chocolaterie MANON įsikūrusi Peyruis, Alpes-de-Haute-Provence (04), Durance slėnyje, tarp Provanso ir Alpų. 100% rankų darbo gamyba Mūsų grynas kakavos sviestas CHOCOLAT pateikiamas daugiau nei 100...
... logotipais. Mūsų privalumai: - Rafinuotumas: Kokybė ir autentiškumas apibūdina mūsų šokoladus. Ilgai išlieka burnoje, pagaminti iš geriausių kakavos rūšių ir griežtai atrinktų žaliavų. Šokoladas yra 100 % grynas kakavos sviestas. - Kūrybiškumas ir originalumas: mūsų klientams siūlome daugiau nei 50 naujų kūrinių su įvairiomis ganachų ir pralinų linijomis. - Estetika: Be savo skonio ir kvapo kokybės, mūsų šokoladai išsiskiria tuo, kad visi yra subtiliai dekoruoti kakavos sviestu. Taip pat gaminame triufelius, šokolado diskus ir siūlome degustacinius rinkinius.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play