Prancūzija, Astaffort
...MIŠKŲ TERINAS SU JUODĄJA TRUFA. Nuostabus balansas tarp juodojo deimanto ir subtilaus grybų mišinio daro šį teriną gastronominiu momentu. Jūsų pojūčiai yra pažadinti, kvapas, tekstūra, skonis, rega, visa tai galima apibendrinti vienu žodžiu: Malonumas INGRIDIENTAI: kokosų aliejus (35%), vanduo, sojos baltymai, ekologiški mielės, grybai, garstyčios, rapsų aliejus, druska, agaras, ekologiški chia...
Prancūzija, Saint Germain En Laye
... veikimą. Jie pateikiami medienos drožlių arba malkų pavidalu maisto rūkymui (mėsai, dešroms, žuviai ir sūriams). Yra penkios medžių rūšys: bukas, ąžuolas, eglė, vyšnia ir alksnis. Taip pat jie naudojami vyno gerinimui (pavadinimu Best Oak), kaip atraminė medžiaga grybų ir daigų auginimui, kaip patalynė graužikams ir ropliams (pavadinimu Chipsi).
Prancūzija, Melesse
...Propolis yra pagrindinis produktas, kurį gamina bitės. Tai unikalus gamtos produktas, kuris yra sinergijos tarp augalijos ir gyvūnijos rezultatas. Bitės savo avilyje užkerta kelią infekcijoms, padengdamos avilio vidų propoliu, taip išvengdamos bakterijų ir kenksmingų grybų plitimo, kurie gali pakenkti avilio ir kolonijos gerovei. Propolio nauda ir savybės yra įvairios: antimikrobinis...
...Anksčiau duona turėjo būti laikoma kuo ilgiau, o ją suminkštindavo šviežiomis pomidorais arba tuo, ką žemė siūlė. Tai buvo kita epocha. Šiandien bruschetta yra mėgstamiausias užkandis, mėgstamiausias priedas prie gėrimų su draugais. O mes, Casa Di Cecco, paruošėme jums geriausią bruschettą, pasirinkdami geriausius daržoves ir grybus, kad jums liktų tik pasirinkimo gausa. Šiek tiek duonos, keptos arba ne, taurė (gero) vyno ir viskas paruošta. Nesvarbu, ar jums patinka aštrus, grybų ar intensyvus paprikų skonis, nes yra visiems skoniams. Salute!
Prancūzija, Bidart
...Skanius blynai, sujungiantys subtilią bešamelę, pagamintą iš 8 grybų rūšių, ir traškų auksinį apvalkalą. Be dažiklių, be kvapiųjų medžiagų ir dirbtinių konservantų, blynai su "Grybais" iš Maison Caudalie yra supakuoti po 500 g (šaldyti) (apie 15 vnt. / pakuotė). Paruošti kepimui, nereikia atšildyti. Kepkite grybus blynus 4 minutes gausioje ir karštoje aliejuje (180°C), kol jie bus gerai auksiniai. Būkite atsargūs, kad jų neperkeptumėte, kitaip jie gali sprogti. Visi mūsų siuntiniai transportuojami kontroliuojamomis temperatūromis, kokybė yra vertybė, su kuria Maison Caudalie nesidera!
Prancūzija, Brive La Gaillarde
...Kojos ir voveraitės gabaliukai aliejuje, kilmė Prancūzija. Jis nepaneigia savo reputacijos kaip grybų karaliaus... Stiklainis, švarus svoris 280 g. Apkepus su česnaku ir petražolėmis... tikras delikatesas! Patiekiant su puikia jautienos šonkauliu... ir Korėzietė tiesiog apsvaigsta!
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play