Prancūzija, Sceaux Sur Huisne
Nuo 1966 metų, įmonė Bahier yra pripažintas mėsos gaminių rinkos dalyvis. Prancūzijos Nr. 1 baltųjų ir juodųjų kraujinių dešrų rinkoje, ir Nr. 2 rillettes rinkoje. Nuolat inovuodama, Bahier šiandien siūlo 5 produktų šeimas: kraujinės dešros, rillettes, kiaulienos gaminiai, vidaus organų produktai ir paukštienos produktai. Prancūzų rillettes gamintojas.
Prancūzija, Coudray Au Perche
Kiauliena – tai mūsų verslas. Mes netgi esame specialistai. Tačiau prieš 30 metų nusprendėme gaminti kiaulieną kitaip. Kokybiška kiauliena, mėsinė veislė, gaunama iš vietinės tiekimo grandinės ir gaminama pagal tiksliai nustatytus reikalavimus (Label Rouge kiauliena ant šiaudų, Bleu-Blanc-Cœur sertifikuota kiauliena, o netrukus ir BIO kiauliena). Iš jos gaminame skanius produktus, kurie džiugina n...
Prancūzija, Le Rouget
Įmonė MAS, esanti Rouget mieste, Kantal regione, specializuojasi tradiciniuose mėsos gaminiuose, sūriuose ir konservuose iš Centrinio Masifo. Įmonė siūlo produktus su paprastais ir autentiškais receptais. Pavyzdžiui, ji siūlo sausą kumpį, brandintą iki 24 mėnesių jų Rouget džiovykloje, ir rankomis maišytą gryną kiaulienos paštetą. MAS namai garsėja savo produktų kokybe ir autentiškumu.
Prancūzija, Queven Cedex
Pagrindinė įmonės VALIA veikla yra pramoninė šaldytų maisto produktų, pagamintų iš paukštienos, žuvies, sūrio ir mėsos, gamyba. Esame nepriklausoma ir novatoriška įmonė maisto pramonėje, kuri kuriame, gaminame ir siūlome virtus, pjaustytus, IQF šaldytus, kokybiškus ir "pagal užsakymą" produktus profesionalams (pramonininkams ir CHD). Nuo 1986 metų nuolat prisitaikome, numatydami maisto pramonės po...
Prancūzija, Les Aldudes
Įmonė PIERRE OTEIZA gamina regioninius maisto produktus. Mes siūlome kumpius, šonines, antienos krūtinėles, dešreles, čorizo, garbūras, kremines sriubas, žąsų kepenis, rilletes, paštetus, konservus, kasuletus, sūrius ir vyną. Mes platiname savo produktus Prancūzijoje ir eksportui.
Prancūzija, Venissieux
Prancūzija, MONTREUIL BELLAY
Didmeninės prekybos andouillette gamintojas didelėms parduotuvėms, RHD, maitinimo paslaugoms, didmenininkams, pirkimo centrams. Andouillette gamintojas La Saumuroise, andouillette Bonbergel ir andouillette Champenoises, pagamintos iš grynos kiaulienos. 100% kiaulienos andouilles, vakuuminėje pakuotėje. La Saumuroise andouilles, 100% kiaulienos, vakuuminėje pakuotėje. Senovinis boudin blanc gaminto...
Prancūzija, Foix
Natūralioje ir autentiškoje aplinkoje ROUCH šeima nuo 1870 metų tęsia tikrų regioninių produktų, turtingų skonių ir kaimiškų, gamybą. Arižeo regiono kumpis, džiovinta kepenų dešra, pelenų dešra iš Arižeo, foie gras, antis konservuotas, šerno, elnio paštetas ir kt. ROUCH mėsos gaminiai gaminami Europos standartus atitinkančioje laboratorijoje, esančioje Ferrières, Ariže.
Prancūzija, Ibos
SA SALAISONS PYRENEENNES yra įmonė, specializuojanti išskirtinių kumpių sūdymo srityje. Salaisons Pyrénéennes taiko autentišką meistriškumą, gamindama išskirtinius kumpius ir sūdymus. Kaip ir didieji vynai, šie sūdyti produktai gaminami iš aukštos kokybės „vynuogių veislės“: sertifikuoto baltojo kiaulės mėsos iš Pietvakarių. Produktai, gauti iš „vynuogių veislės“ baltojo kiaulės, pristatomi prek...
Prancūzija, Manosque
Įmonė Le Séchoir des Alpes yra specializuota agroalimentariumo sektoriuje, tiksliau, mėsos gaminių ir sūrių gamyboje. Su savo tradiciniu ir amatininkų įgūdžiu, perduodamu iš kartos į kartą, Le Séchoir des Alpes siūlo jums kokybišką produktų asortimentą, kuris atspindi visas Provanso skonio subtilybes.
Prancūzija, Lacaune
Nuo 1926 metų „Milhau“ pradėjo kiaulių auginimą ir mėsos gaminių perdirbimą kalnuotoje Lakauno regione: gimė nauja Lakauno mėsos gamykla. Vėliau, 1967 metais, Yves Milhau perėmė savo senelio amatą, įkūręs savo dirbtuves mėsos gamybos sostinėje Okitanijoje: Lakaune, kur juntamas regiono skonis. Šiandien ketvirtoji karta tęsia tradiciją, gamindama autentiškus produktus. Geras senovinis skonis yra ...
Prancūzija, Vatteville-La-Rue
... žemdirbystė ECOCERT. Gyvūnai maksimaliai ganosi Natura 2000 pievose. Žolė čia yra neprilygstama dėl pelkių drėgmės. Gyvūnai kryžminami su akvitanų, normandų ir montbéliard veislėmis, siekiant gauti smulkų grūdą, marmurinę mėsą ir tvirtus gyvūnus, galinčius ištverti labai agresyvią ir laukinę pelkių aplinką. Vidutiniškai jie 10 mėnesių per 12 yra ganyklose. Priklausomai nuo ankstyvo pavasario, jie...
Prancūzija, Olonne Sur Mer
Įsikūrusi Olonne sur Mer, Vendée (85), La Boucherie Olonnaise siūlo savo mėsos, dešrų ir maisto ruošimo produktus. Daugiau nei 10 metų patirties turintys meistrai mėsininkai Aline ir Sylvain siūlo aukščiausios kokybės mėsą ir paukštieną, tradiciškai gaminamas dešras bei skanius paruoštus patiekalus. La Boucherie Olonnaise garantuoja kokybišką mėsą, gaunamą iš regioninių gamintojų: limuzino...
Prancūzija, Vigneux-De-Bretagne
...Daugiau nei 25 metus FMI - FERMETURES MENUISERIES ISOTHERMES siūlo platų izoterminių durų asortimentą iš nerūdijančio plieno ir poliesterio. FMI 1985 metais revoliucionavo izoterminių durų pasaulį, sukūręs poliesterio/nerūdijančio plieno koncepciją. Mes dirbame daugelyje sričių: nuo neigiamų/teigiamų sandėliavimo iki maisto pramonės (žuvys, mėsa, daržovės, kepimas), taip pat farmacijos pramonėje...
Prancūzija, Ivry Sur Seine Cedex
STRAPEX siūlo platų paslaugų, medžiagų ir vartojamųjų prekių asortimentą visame pasaulyje (plastikinio ir metalinio juostavimo, plėvelės apvyniojimo, segimo), skirtų prekių saugumui ir apsaugai jų manipuliavimo, saugojimo ir transportavimo metu, maisto ir gėrimų pramonei (alus, mineralinis vanduo, vaisių sultys, vynas, pieno produktai, mėsa, paukštiena, žuvis, vaisiai ir daržovės, šaldyti...
Prancūzija, Cholet
... skyriuje Charal siūlo savo mėsos specialybes ir skanias idėjas, paruoštas ragauti. Visi Charal mėsos produktai atitinka tą pačią reikalavimą: pasiūlyti jums kokybišką mėsą, kad galėtumėte mėgautis ir gerai jaustis kasdien.
Prancūzija, Fruges
Įmonė Macquet yra šeimos verslas, specializuojantis prancūziškoje avienoje. Mūsų ėriukų mėsa yra žinoma visoje Prancūzijoje ir Europoje. Mes turime plačiausią mėsos asortimentą rinkoje, kad geriausiai atitiktume jūsų poreikius – nuo tradicinio pjaustymo iki sudėtingiausių produktų. Nuolat tobuliname savo technikas ir priemones, kad užtikrintume kuo aukštesnę mūsų produktų kokybę.
Prancūzija, Mulsanne
...VOLAILLES Vincent specializuojasi paukštienos pjaustyme ir paruoštuose paukštienos produktuose, taip pat Prancūzijos medžiojamajame žvėrienoje. Paukštiena. Prancūziška medžiojamųjų žvėrių mėsa, Menard & Label Rouge ūkininkų paukštiena, Prancūzijos kilmės D'anvial kiauliena. Medžiojamieji žvėrys: jie yra surenkami mūsų pačių, dideliuose nacionaliniuose plotuose, tokiuose kaip Rambouillet ar...
Mes gaminame ir platiname visoje Prancūzijos ir Europos teritorijoje šaldytų produktų asortimentą, kilusį iš Réuniono virtuvės, tokių kaip: užkandžiai, nemai, samosai, samosų tešla, menkės kukuliai, aštrūs saldainiai, kreolų dešrelės ir rūkytos dešrelės, sarcive, liesas rūkytas kiaulienos mėsa ir rūkytas paukštienos mėsa. Pristatymus vykdo lyderis šaldytų produktų transportavimo rinkoje...
Prancūzija, La Roche Sur Yon
VENDÉE CONCEPT yra specializuota automatizuotų įrenginių sektoriuje maisto pramonėje (paukštiena, jūros gėrybės, mėsa). Būdama specialistė paukštienos ir austrėms, VENDÉE CONCEPT plečia savo veiklos sritį į kitas pramonės šakas (jūros gėrybės, salotos, endivijos, kepiniai). Tai mažoji ir vidutinė įmonė, turinti įvairių įgūdžių dinaminio svėrimo, kompiuterinio ir vaizdo valdymo, išmetimo technikų...
Prancūzija, Brive Cedex
Krill yra Prancūzijos įmonė, kuri parduoda aukštos kokybės šaldytą jautieną profesionaliems maisto tiekėjams, restoranų savininkams ir platintojams. Mūsų mėsos pjaustymo dirbtuvėse mūsų komandos sudarytos iš patyrusių mėsininkų. Ši neprilygstama patirtis užtikrina: mėsos kokybę, sekamumą, saugumą ir individualius užsakymus. Mes dedame visas pastangas, kad suteiktume jums kokybišką mėsą, supjaustytą iki artimiausio gramo.
Prancūzija, PEYREHORADE
Įkurta 1929 metais, įmonė BARTHOUIL gamina ir parduoda rūkytus lašišas ir foie gras. BARTHOUIL ančių mėsą tiekia iš išskirtinių ūkininkų, esančių netoli įmonės. Ypatingas dėmesys skiriamas ančių auginimui, skerdimui, virimui, prieskoniavimui ir brandinimui. Lašišų rūkymas atliekamas pagal tradicines danų technikas. Dėl šio amato ir senovinių rūkymo krosnių, įmonė BARTHOUIL gamina aukštos...
Prancūzija, Luc La Primaube
BOUSQUET A. SARL yra šeimos įmonė, įkurta 1992 metais, specializuojanti kokybiškos mėsos pjaustyme ir perdirbime. BOUSQUET A. SARL nedirba su didžiosiomis prekybos tinklais. Nuo 2010 metų ji taip pat turi leidimą prekiauti BIO ir Label Rouge mėsa, ir veikia 5 departamentuose: Aveyron, Lot, Lozère, Tarn, Haute-Garonne.
Prancūzija, Paris
VIF programinė įranga skirta visiems maisto pramonės sektoriams: kepyklos-konditerijos, pieno produktai, paruošti patiekalai, jūros gėrybės, mėsos gaminiai, sūdyta mėsa, paukštiena, vaisiai ir daržovės, prekyba, mėsos apdorojimas.
Prancūzija, Fonsorbes
Prancūzija, Aurillac Cedex
Prancūzija, LA ROCHETTE
Atitinkantys produktai
Tradiciniai Sausi Dešros
Tradiciniai Sausi Dešros
Prancūzija, Bressuire
Prancūzija, Carpentras
Prancūzija, Les Mées

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play