Prancūzija, Laissac
... jautiena, chorizo, guanciale, džiovinta dešra, dešra sudaro mūsų nitritų neturinčių mėsos gaminių asortimentą, pagamintą mūsų dirbtuvėse Laissac, Aveyron. COTE2BOEUF taip pat yra Popines išradėjas: plonai supjaustyta mėsos gamyba stiklainyje, kuris yra 100% perdirbamas ir grąžinamas. Kai Popine bus vakuume, ji išsilaikys 3 mėnesius kambario temperatūroje. Pasiekiama 3 formatuose (Popine, Marmite, Chaudron), ji puikiai papildys jūsų raclette žiemą ir mėsos gaminių lėkštes gražiuoju sezonu.
Prancūzija, Sarrola-Carcopino
... prancūzišką mėsą ir laikydamasi tradicijų. Įmonė dirba tiek gamybos, tiek pakavimo ir produktų siuntimo srityse. Rūpindamasi savo prekių kokybe, įmonė Salaisons Joseph Pantaloni garantuoja transportavimą geriausiomis sąlygomis. Siuntos vykdomos į Prancūziją ir Europą sausumos arba jūrų transportu. Korsikos mėsos gaminių tiekėjas netoli Aiaccio, įmonė Salaisons Joseph Pantaloni ilgą laiką dirba su vidutinėmis ir didelėmis parduotuvėmis. Įmonė taip pat tiekia Rungis rinką visiems maisto pramonės profesionalams. Salaisons Joseph Pantaloni komanda yra pasirengusi atsakyti į jūsų klausimus kuo greičiau.
Prancūzija, Carpentras
... geriausias dešras. Mūsų e. prekybos svetainė sukurta atsižvelgiant į individualių klientų poreikius, taip pat siūlome erdvę profesionalams: platintojams, partneriams, sūrių parduotuvėms, mėsinėms, delikatesams, mažoms parduotuvėms ir prekybos centrams.
Prancūzija, Rabastens De Bigorre
... regione, žinomo dėl savo Label Rouge mėsos. Mūsų sėkmės raktai yra: skonis, skonių pusiausvyra ir apetitą kelianti tekstūra! Su žiniomis, perduodamomis iš kartos į kartą, produktai gaminami pagal receptus gryniausioje tradicijoje. Įmonė didžiuojasi galėdama pasiūlyti natūralius produktus savo vartotojams. Nuo 2021 metų Conserverie du Sud gauna IFS versijos 8 sertifikatą. IFS FOOD yra tarptautinis standartas, leidžiantis įvertinti produktų ir procesų atitiktį maisto saugos ir kokybės reikalavimams.
Prancūzija, Carquefou
...Quillard namas talentingai ir nuoširdžiai kuria "namų" produktus, atitinkančius naujus lūkesčius: tradiciją, meistriškumą ir autentiškumą. Kiekviena produktų linija yra pagaminta tik iš žaliavų, pasirinktų pagal specifikacijas, ir apdorota tradiciniu būdu. Mėsos gaminiai: * Šoninė: Senovinis Vendée kumpis IGP, senovinis rūkyta žalia kumpis * Senovinė mėsos gamyba: virta šoninė, česnakinė dešra...
Prancūzija, Saint-André-Le-Puy
... brandinimo proceso. Brandinami daugiau nei 9 mėnesius, jie atskleidžia visą savo subtilumą. DEŠRELĖS Mes ypač rūpinamės, kad pasirinktume geriausius gabalus mūsų dešrelėms. Jos gaminamos iš pečių, krūtinės ar kulšies, daugiausia iš Auvergne arba Rhône-Alpes regionų, kiekvienas atrinktas mėsos gabalas patenka į išmanų mišinį. Taip užtikriname kiekvienos mūsų receptūros švelnumą ir aromatinę galią. Natūralus žarnų užpildymas atliekamas rankomis.
Prancūzija, Beaumont De Lomagne
...Tai meilė gestui ir rimtumas, kurie privertė mažą Beaumonto mėsos parduotuvę, įsteigtą 1888 metais ir valdoma Antoine Micouleau, tapti La Maison Micouleau, amatininkų konservų gamykla. Nuo tada perduodame savo receptus iš tėvo sūnui. Mūsų šalyje, Lomagne, suteikiame visą skonį žodžiui terroir. Mūsų foie gras, konservai, kasuletai ir kiti tipiški patiekalai yra gaminami laikantis tradicijų ir Pietų Vakarų Prancūzijos gastronomijos meistriškumo. Be dažiklių ir konservantų, visi mūsų produktai gaminami mūsų dirbtuvėse, esančiose Auch kelyje, Beaumont de Lomagne, tarp GERS ir TARN & GARONNE.
Prancūzija, Wissous Cedex
Įmonė VARACHAUX buvo įkurta 1968 metais. Tai mažoji ir vidutinė įmonė, specializuojanti maisto tarpinėse produktų (MTP) gamyboje, pagrįstoje mėsa. Mes tiekiamės iš Prancūzijos ir Europos skerdyklų bei mėsos apdorojimo dirbtuvių ir parduodame savo produktus paruoštų patiekalų pramonės ir kolektyvinio maitinimo sektoriui. Mūsų veikla apima pramoninį žalių ir virtų mėsos produktų paruošimą maisto...
Prancūzija, Pamiers
... produktų kūrinių kelionė, mūsų specialybės, mūsų amato ir kokybės reikalavimų dalijimasis – tai mūsų šeimos credo. Raskite šimtus kilometrų nuo Ariège tai, kas jus sužavėjo pas mus: skonis, meistriškumas, kokybė ir reikalavimai! Viskas sukasi aplink kiaulę, mūsų unikalią mėsą, mūsų išskirtinę žaliavą. Įsipareigojimas aplink tikslingą, prancūzišką ir regioninę gamybą. Mūsų akimis, tai papildomas kokybės garantas.
Prancūzija, Nantes
...paukštiena, švieži produktai (vaisiai ir daržovės, maistas), žuvys. Įmonė BERJAC priklauso šeimos grupei CADEGAU: BtoB veikla su šviežiais produktais (mėsa ir žuvimi) Nante (Berjac), Renne (TG Viandes ir Marée) ir Saumure (Savia).
Prancūzija, Amancy
... ir kokybės santykį... Nėra paslapčių, tik geras skonis, žingsnis po žingsnio. Pagrindas - geriausios žaliavos, išskirtinai prancūziška mėsa. Pasirinktos skaniausios, mažai riebios kiaulienos dalys, pečių, kumpių, šoninės... Nereikia šios vandens, kuris didina svorius! „Namų“ prieskoniai, kurie kvėpuoja Savojo regiono prieskoniais ir aromatais, natūralūs. Įdaras į natūralius žarnynus ir, žinoma...
Prancūzija, Fonsorbes
...Įkurta 1970 metais Louis Seigneurie, įmonė SA SEIGNEURIE & FILS iš pradžių buvo įsikūrusi Tulūzoje. Šis verslas išsivystė į mėsos perdirbimo dirbtuvę, kai prisijungė keturi sūnūs. Veikla apima didmeninę ir pusiau didmeninę mėsos produktų, paruoštų patiekalų, sausų produktų... 1995 metais įmonė persikėlė į Fonsorbes į naujas 1500 m2 patalpas ir gavo Europos standartų sertifikatą. Ji gali patenkinti vis didėjančią paklausą. 2012 metų kovo mėnesį atidaryta 200 m2 parduotuvė gamybos vietoje, skirta PARDAVIMUI PRIVATIEMS ASMENIMS.
Prancūzija, Aurillac Cedex
...La Maison TEIL, esanti Aurillac, specializuojasi mėsos gaminių gamyboje. La Maison gamina kumpius, dešreles, teriną, fritonus, Auvergne regiono paštetus ir tradicinius mėsos pyragus, tokius kaip sluoksniuotas pyragas su Bleu d'Auvergne sūriu arba bulvių pyragas. Švieži kumpiai niekada nėra užšaldomi, jie rankomis sūdomi sausais druska ir pagal tradicinį Auvergne metodą. Kumpių džiovinimas ir brandinimas trunka 7 mėnesius. Dešrelės ir dešros gaminamos senoviniu būdu, laikantis to paties amato. La Maison derina modernias technologijas ir senovinius įgūdžius, kad pagamintų išskirtinius produktus.
Prancūzija, Villefranche De Rouergue
Nuo 1962 metų įkūrimo įmonė SACOR specializuojasi sausose dešrose Pietvakarių Prancūzijoje. SACOR siūlo maisto produktus, pagrįstus tradiciniais ir regioniniais receptais. Įmonė siūlo sausą dešrą, sausą dešrelę, mėsos užkandžių rinkinį, chorizo, sausą kumpį, kopą, pancettą, saliamį, rūkyta šonine ir kt. Įmonė įsipareigoja skaidrumui ir skonio puoselėjimui.
Prancūzija, LA ROCHETTE
... džiovinami kalnuose, o vėliau pjaustomi mūsų Savojo dirbtuvėse. Esame rinkos lyderiai Diot de Savoie, tradicinės Savojo virimo dešrelės, turime pramoninę įrangą, puikiai pritaikytą Diot gamybai, laikantis amatininkų įgūdžių, užtikrinančią sanitarinę saugą ir patrauklų pakavimą. Taip pat turime BIO sausainių ir dešrelių, kad patenkintume augančią vartotojų paklausą. Mūsų skirtingos prekės ir pakavimo sprendimai leidžia orientuotis į visų tipų platinimo kanalus ir skyrius (tradiciškai pjaustytas / savitarnos). Mūsų svetainė yra sertifikuota IFS aukščiausiu lygiu.
Prancūzija, Les Mées
Įmonė Midi Charcuterie, prekiaujanti Gil Traiteur ženklu, yra įmonė, specializuojanti maisto pramonėje, ypač Viduržemio jūros virtuvėje. Palikdama tradicinę mėsos gamybą, įmonė specializuojasi „Provanso skonių“ gamyboje, tokiose kaip marinuoti daržovės ir grybai, marinuoti „Gil Traiteur“ specialybės, marinuoti jūros produktai aliejuje, užtepiami produktai (mūsų „Taillas“) ir kulinarinės pagalbos priemonės.
Prancūzija, Lacaune
Įkurta 1956 metais, OBERTI įmonė specializuojasi mėsos gaminiuose ir sūdytoje mėsoje. Turėdama 60 metų patirtį, OBERTI derina amato žinias, senovinius receptus ir modernią įrangą. Mėsos, naudojamos mėsos gaminių ir sūdytoje mėsoje gamybai, yra aukštos kokybės regioninės mėsos. Įmonė gamina ir siūlo dešras, kopą, šoninę, sūdyta ir džiovinta kumpį ir kt.
Prancūzija, Sceaux Sur Huisne
Nuo 1966 metų, įmonė Bahier yra pripažintas mėsos gaminių rinkos dalyvis. Prancūzijos Nr. 1 baltųjų ir juodųjų kraujinių dešrų rinkoje, ir Nr. 2 rillettes rinkoje. Nuolat inovuodama, Bahier šiandien siūlo 5 produktų šeimas: kraujinės dešros, rillettes, kiaulienos gaminiai, vidaus organų produktai ir paukštienos produktai. Prancūzų rillettes gamintojas.
... Dižone, nuolat besivystančiame objekte, kuriame 2006 metais buvo pradėta IFS iniciatyva ir 2007 metais atidaryta ISO 8 standartą atitinkanti pjaustymo baltosios patalpos. Tyrimai ir inovacijos yra mūsų pagrindiniai plėtros prioritetai tiek produktų, procesų, pakuočių, tiek pakavimo srityse. Ši politika leido mums pastaraisiais metais gauti INOVACIJOS SIAL 2004 apdovanojimą, 2006 metų pripažintą produktą SAVEURS DE L’ANNEE ir 2007 metų garbės apdovanojimą SAUCICREOR. Raudonoji etiketė Dižono mėsos gaminiams. PERSILLY JAMBON RAUDONA ETIKETĖ...
Prancūzija, Castres
...STE D'EXPL CHARCUTERIE ANTOINE yra įmonė, įkurta 1963 metais, esanti Castres, Tarn (81) departamente. Dėl savo patirties ir įgūdžių, CHARCUTERIE ANTOINE visada siekė tradicinės mėsos gaminių gamybos. CHARCUTERIE ANTOINE gali gaminti visus mėsos produktus; nuo dešrų iki sūdymo produktų, taip pat pjaustymo produktų, virtų produktų ir net kai kurių konservų.
Prancūzija, Le Rouget
Įmonė MAS, esanti Rouget mieste, Kantal regione, specializuojasi tradiciniuose mėsos gaminiuose, sūriuose ir konservuose iš Centrinio Masifo. Įmonė siūlo produktus su paprastais ir autentiškais receptais. Pavyzdžiui, ji siūlo sausą kumpį, brandintą iki 24 mėnesių jų Rouget džiovykloje, ir rankomis maišytą gryną kiaulienos paštetą. MAS namai garsėja savo produktų kokybe ir autentiškumu.
Prancūzija, Parlan
Laborie namai, įkurti 1932 metais, specializuojasi Auvergne mėsos gaminiuose. Laborie produktai gaminami rankomis, jie yra autentiški ir skanūs. Mėsos yra prancūziškos kilmės, o keli Laborie produktai yra apdovanoti medaliais. Namai siūlo platų tradicinių mėsos gaminių asortimentą, įskaitant: sausas Auvergne kumpis, sausieji dešrelės, sausos dešros, šoninė, stiklainiai, konservai, dovanų rinkiniai ir kt.
Prancūzija, Chaponost
Randy yra mažoji ir vidutinė įmonė, įkurta 1903 metais, esanti Chaponost mieste, pietvakarių Lione. Orientuota į regioninius produktus, Randy deda visas savo žinias į sūrių pyragų, mėsos gaminių ir regioninių salotų gamybą. Šios žinios perduodamos jau daugiau nei šimtą metų Randy namuose. Iš tiesų, mūsų personalą sudaro profesionalai, dirbantys mėsos gaminių ir konditerijos srityse, gerai išmanantys lionietiškus produktus, kad užtikrintume optimalų mūsų produktų kokybę.
Prancūzija, Les Aldudes
Įmonė PIERRE OTEIZA gamina regioninius maisto produktus. Mes siūlome kumpius, šonines, antienos krūtinėles, dešreles, čorizo, garbūras, kremines sriubas, žąsų kepenis, rilletes, paštetus, konservus, kasuletus, sūrius ir vyną. Mes platiname savo produktus Prancūzijoje ir eksportui.
Prancūzija, Plaisance
... skerdyklose, kiaulių skerdienos pirmadieniais, antradieniais ir ketvirtadieniais pristatomos į Plaisance. Jos yra supjaustytos, o įvairūs gabalai skiriami gamybai. Kalbant apie receptus, nuo dešros iki šoninės ir kumpio, tai yra amato įgūdžiai, sukurti per penkiasdešimt metų, pagrįsti nuoseklių skonių paieška visus metus.
Prancūzija, MONTREUIL BELLAY
Didmeninės prekybos andouillette gamintojas didelėms parduotuvėms, RHD, maitinimo paslaugoms, didmenininkams, pirkimo centrams. Andouillette gamintojas La Saumuroise, andouillette Bonbergel ir andouillette Champenoises, pagamintos iš grynos kiaulienos. 100% kiaulienos andouilles, vakuuminėje pakuotėje. La Saumuroise andouilles, 100% kiaulienos, vakuuminėje pakuotėje. Senovinis boudin blanc gamintojas, ekstra liesos dešros vakuuminėje pakuotėje. Andouillette su Saumur Champigny, vakuuminėje pakuotėje. Sūrių gamintojas didelėms parduotuvėms, RHD...
Prancūzija, Foix
Natūralioje ir autentiškoje aplinkoje ROUCH šeima nuo 1870 metų tęsia tikrų regioninių produktų, turtingų skonių ir kaimiškų, gamybą. Arižeo regiono kumpis, džiovinta kepenų dešra, pelenų dešra iš Arižeo, foie gras, antis konservuotas, šerno, elnio paštetas ir kt. ROUCH mėsos gaminiai gaminami Europos standartus atitinkančioje laboratorijoje, esančioje Ferrières, Ariže.
Prancūzija, Ibos
SA SALAISONS PYRENEENNES yra įmonė, specializuojanti išskirtinių kumpių sūdymo srityje. Salaisons Pyrénéennes taiko autentišką meistriškumą, gamindama išskirtinius kumpius ir sūdymus. Kaip ir didieji vynai, šie sūdyti produktai gaminami iš aukštos kokybės „vynuogių veislės“: sertifikuoto baltojo kiaulės mėsos iš Pietvakarių. Produktai, gauti iš „vynuogių veislės“ baltojo kiaulės, pristatomi prekės ženklu „SALAISONS PYRENEENNES“.
Prancūzija, Manosque
Įmonė Le Séchoir des Alpes yra specializuota agroalimentariumo sektoriuje, tiksliau, mėsos gaminių ir sūrių gamyboje. Su savo tradiciniu ir amatininkų įgūdžiu, perduodamu iš kartos į kartą, Le Séchoir des Alpes siūlo jums kokybišką produktų asortimentą, kuris atspindi visas Provanso skonio subtilybes.
Prancūzija, Lacaune
... gerbiamas, kartu suteikiant modernumo atspalvį. Ilgalaikės šeimos tradicijos mėsos gamybos įgūdžiai Lakaune Lakaunas yra mineralinių vandenų kaimas, esantis Aukštųjų Languedoc regiono gamtos parke. Esantis 800 metrų aukštyje, švarumas ir gaivumas jo klimato yra lemiami kokybiškų mėsos gaminių, tokių kaip džiovinta šoninė, džiovinta dešra, džiovinta dešrelė, gamybai ir brandinimui. Būtent čia, jūros ir kalnų vėjų įtakoti, lėtai vyksta mūsų produktų brandinimas.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play