Prancūzija, Yssingeaux
... Yssingeaux (Haute-Loire), mūsų svetainė turi laboratoriją ir komandą, skirtą individualių produktų kūrimui. Dėl savo specifinės patirties ši laboratorija leidžia mums išsiskirti ir atskleisti savo įgūdžius įvairiais būdais, tokiais kaip mūsų komandų sensorinė ekspertizė, techninė kompetencija gamybos procesuose, pritaikymas pagal taikymo tipą, arba žaliavų ir natūralių sprendimų kūrimas. Artimas ryšys tarp R&D, Komercijos ir Marketingo komandų leidžia mums numatyti Prancūzijos ir tarptautinių rinkų tendencijas, kad galėtume pasiūlyti novatoriškus produktus, atitinkančius vartotojų lūkesčius.
Prancūzija, Bellême
... poreikius: šokolado apvalkalai, šokoladiniai saldainiai, plytelės, pralinai, triufeliai ir dar daugiau. Taip pat galime pritaikyti savo produktus, kad jie atitiktų jūsų specifinius poreikius. Mes labai vertiname mūsų produktų kokybę ir autentiškumą. Kruopščiai renkamės žaliavas ir bendradarbiaujame su vietiniais gamintojais, kad užtikrintume šviežius ir skanius produktus. Nedvejodami susisiekite su mumis, kad sužinotumėte daugiau apie mūsų produktus ir paslaugas. Būtume laimingi padėti jums rasti šokoladus, kurie puikiai atitinka jūsų profesionalius poreikius!
Prancūzija, Montenay
... produktus ir savo plėtrą vykdo tvariai, leidžiančiai mažiems gamintojams gyventi iš savo darbo vaisių. Džiovintų vaisių, kulinarinių pagalbinių priemonių, cukrų, sėklų ir ankštinių augalų tiekėjas, BIO, platinamas didmeninėse ir pakuotėse specializuotose parduotuvėse ir delikatesų parduotuvėse, PRANCŪZIJOJE ir EUROPOJE. Pakuotės, skirtos perdirbėjams, yra prieinamos.
... logotipais. Mūsų privalumai: - Rafinuotumas: Kokybė ir autentiškumas apibūdina mūsų šokoladus. Ilgai išlieka burnoje, pagaminti iš geriausių kakavos rūšių ir griežtai atrinktų žaliavų. Šokoladas yra 100 % grynas kakavos sviestas. - Kūrybiškumas ir originalumas: mūsų klientams siūlome daugiau nei 50 naujų kūrinių su įvairiomis ganachų ir pralinų linijomis. - Estetika: Be savo skonio ir kvapo kokybės, mūsų šokoladai išsiskiria tuo, kad visi yra subtiliai dekoruoti kakavos sviestu. Taip pat gaminame triufelius, šokolado diskus ir siūlome degustacinius rinkinius.
Prancūzija, Peyruis
... skanėstų variantų. Receptai ir technikos išlieka tradiciniai. CALISSON yra Provanso migdolo šventė. Jo subtilumas daro jį vienu iš populiariausių Provanso saldumynų. Atraskite mūsų calisson, mini, tradicinius, su mėlynėmis, su génépi... NOUGAT savo rafinuotumą randa Provanso migdolo ir levandų medaus derinyje. Jums siūlomas platus pasirinkimas, daugiau nei 70 rūšių, su džiovintomis figomis, avietėmis, karamele... Visas skonių paletė laukia jūsų atradimo!
Prancūzija, Saint Orens De Gameville
... Norėdami pasiūlyti išskirtinius šokoladus, mes renkamės geriausias žaliavas. Mes žaidžiame su kvapų, tekstūrų ir estetikos deriniais, kad suteiktume gyvybę kūryboms ir įsimintinoms šokoladinėms emocijoms. Mūsų rankų darbo ir autentiški ledai bei sorbetai taip pat yra gaminami mūsų dirbtuvėse. Mūsų ledai neturi nei dažiklių, nei skonio stipriklių, nei aromatų (tiek natūralių, tiek dirbtinių). Norėdami papildyti jums siūlomų skanėstų paletę, mes gaminame makaronus, pyragus, tortus ir sausainius. Mes naudojame tik geriausios kokybės ingredientus, kuriuos renkamės jums, ir kuriame savo skanius receptus.
Prancūzija, Épaignes
Nuo 1960 metų mūsų šokoladininkų komanda kasmet gamina tūkstančius šokoladų, visada laikydamasi amatininkų tradicijos su kantrybe ir pagarba. La Royale Normande įsipareigoja siekti tobulumo gamindama savo pralinę, kas garantuoja unikalius ir gilius skonius mums ir jums. Šios požiūrio privalumas yra galimybė stebėti pralinės receptą ir galutinio produkto kokybę. Taip išsaugome savo amato žinias ir užtikriname ...
Prancūzija, Etaples
...Kas yra "Les Douceurs de Louis ®"? Atraskite "Les Douceurs de Louis ®", visiškai naują, itin skanų BIA Chocolaterie prekės ženklą. Ko galite tikėtis? Pasinerkite į produktų pasaulį, sukurtų Prancūzijoje, sujungiančių unikalius receptus ir išskirtinį meistriškumą. Kiekvienas gaminys kruopščiai paruoštas iš prancūziškų ingredientų, mūsų dirbtuvėse, įsikūrusiose nuostabioje Côte d'Opale regione. Leiskite sau būti sužavėtiems ir prisijunkite prie mūsų šioje jaudinančioje skonių kelionėje... Nedvejodami susisiekite su mumis, jei norite gauti daugiau informacijos!
Prancūzija, Boissy Saint Leger
...ir jo komanda ruošia šokoladinius saldainius. Stéphane Janin, profesionalus šokolado meistras, įsikūręs Val de Marne regione ir specializuojantis šokoladų gamyboje, kviečia jus atrasti jo šokolado gamyklą, mėgaujantis skaniais praliniais šokoladais, grynais šokoladais, šokoladinėmis trufelėmis... Amatinio šokolado pardavimas (šokoladų rinkiniai, šokoladų asortimentai, šokoladai...) ir...
Prancūzija, Les Trois Ilets
... plytelių, siūlome įvairius šokoladinius produktus, tokius kaip juodųjų šokolado trufelių, šokoladinius dragė ir šokolado diskus. Visi produktai gaminami su ta pačia kokybės ir inovacijų rūpesčiu. Rankų darbo šokolado gamykla Les Chocolats de Balata taip pat siūlo ekskursijas po savo šokolado gamybos dirbtuves visiems, kurie nori sužinoti daugiau apie šokolado gamybos procesą. Ekskursijas veda...
Prancūzija, Paris
...visi gyvuliniai riebalai yra pašalinami iš mūsų šokolado gamybos. Mūsų dirbtuvės yra aprūpintos senoviniais įrankiais ir moderniausiomis mašinomis, leidžiančiomis mūsų šokolado meistrui ir jo komandai kurti darbą, derinantį kokybę ir originalumą. Turime gamybos erdvę Oise, šalia Chantilly miško, kur 1000 m2 skirta mūsų unikaliam šokoladų gamybai. Tikri skonio menininkai, šokolado meistrai džiugina...
Prancūzija, Marfaux
... klientams, padėkoti savo bendradarbiams už jų darbą, ar organizuoti prestižinius renginius, mes siūlome originalius ir individualizuotus kūrinius, kad atitiktume jūsų lūkesčius. Mūsų šokoladiniai plytelės, pralinai, triufeliai ir daugelis kitų šokoladinių skanėstų yra gaminami iš geriausių žaliavų, kruopščiai atrinktų dėl jų išskirtinės kokybės. Mūsų unikalus meistriškumas leidžia pasiūlyti jums...
Prancūzija, Chazelles Sur Lyon
... kakavos ir žaliavų, be dažiklių, konservantų ar aromatų. Palmės aliejaus neturinti paskleidimo pasta, pagaminta iš kakavos. Speculoos pasta gamintojas, lazdyno riešutų įdarai, produktai be cukraus diabetikams ir kt. Neribota kūryba, vaizduotės beprotybė, skonio akcentavimas, tradicija, meistriškumas ir gamybos paslaptys sukuria žavingas, traškias paskleidimo pastas su AOC Espelette pipirais, sūdyto karamelės, speculoos kremu ir kitomis.
Prancūzija, Wingles
... pasiūlyti unikalius ir skanius kūrinius. Siūlome platų šokoladų asortimentą, kad patenkintume jūsų poreikius: šokoladinius saldainius, plyteles, pralinus, triufelius ir dar daug kitų. Taip pat galime pritaikyti savo produktus pagal jūsų specifinius pageidavimus. Chocolatstehle didžiuojasi savo meistriškumu ir įsipareigojimu kokybei bei tvarumui. Džiaugiamės galėdami pasidalinti savo aistra šokoladui su mūsų profesionaliais klientais ir padėti jiems įgyvendinti pačius skaniausius projektus. Nedvejodami susisiekite su mumis, kad sužinotumėte daugiau apie mūsų produktus ir paslaugas.
Prancūzija, Moyon
...Įkurta 1991 metais, šeimos įmonė Les Chevaliers d'Argouges nuo 2008 metų eksportuoja savo rankų darbo šokoladus visame pasaulyje. Les Chevaliers d'Argouges siūlo rankų darbo šokoladų dėžutes ir pakuotes, šokoladinius traškučius ir mendiantus, cukruotus vaisius, vaikystės saldumynus (tokius kaip šokoladinės lazdelės) ir ekologiškus produktus, gautus iš sąžiningos prekybos (šokoladus, apelsinų...
Prancūzija, Salles-Et-Pratviel
CHOCOMAPT - CHOCOLATERIE DARDENNE yra šokolado gamybos ir platinimo įmonė, gaminanti tokius produktus kaip juodasis, baltasis, įdaras, kartusis šokoladas ir kt., taip pat specializuojasi agavos pagrindu pagamintų šokoladų, užtepų ir mini rocher pralinų gamyboje. CHOCOLATERIE DARDENNE gamina šokoladus tradiciniu ir autentišku būdu, gerbdama meistrų šokoladininkų amato žinias, įtraukdama sveikatos ir gerovės aspektą. Visi šokoladai gaminami iš sumaltų kakavos pupelių pagal tradicinį procesą.
Prancūzija, Terrasson Lavilledieu
BOVETTI, meistras šokoladininkas, dalijasi savo aistra šokoladui. Jo šokoladai yra pagaminti naudojant žinias, sujungiančias modernumą ir tradicijas. Jis investuoja į ultramodernią ir efektyvią gamybos įrangą, leidžiančią suderinti tradicinį amatininkų darbą su pramoniniu tikslumu. Siūloma daugiau nei 150 skonių, įskaitant vaisius, gėlių žiedlapius, prieskonius, sėklas...
Prancūzija, Perpignan
CEMOI yra įmonė, kurios veikla visiškai paremta šokoladu. CEMOI gamina šokoladą visomis formomis pramoniniams tikslams. Yra skirtingų šokolado formų: skystas ir kietas: apvalkalas, kepimo lazdelės, lašai ir šokolado gabaliukai, cisternos, kakavos masė, ... Kakavos milteliai, skystas arba kietas glajus, skystas arba kietas įdaras,... Siekdama patenkinti visus savo klientų poreikius, CEMOI siūlo labai platų šokolado produktų asortimentą, be to, įmonė apima visus produktų segmentus nuo žemos iki labai aukštos klasės.
Prancūzija, St Pierre De Lages
CRIOLLO CHOCOLATIER yra įmonė, specializuojanti šokolado gamyboje ir pardavime. Įmonė gamina platų aukštos kokybės rankų darbo šokoladų asortimentą.
Prancūzija, Paris
Le chocolat des Français yra naujas prekės ženklas, siūlantis rankų darbo šokoladą, 100% gryno kakavos sviesto ir pagamintą Prancūzijoje.
Prancūzija, Toulouse
Šokolado kompanija buvo įkurta 1994 metais Vincent Puyuelo Tuluze. Isabelle ir Vincent Puyuelo aistra ir amatininkų įgūdžiai tarnauja jūsų skanumynams! Mes gaminame šokolado plyteles, fudžus, šokolado paveikslus, didžiulius orangetus, pralinė akmenis ir šokolado formeles prieš žmones mūsų dirbtuvėse. Lapkritį pradedame gaminti šokoladu aptrauktų džiovintų vaisių asortimentą naujoje parduotuvėje, esančioje 9 rue du Taur.
Prancūzija, Bracieux
... laboratorija, kuri kakavos pupeles iš Sao Tomė paverčia šokolado apdangalais. 2008 metų spalio mėnesį Max Vauché gavo pirmąją nacionalinę premiją „Žvaigždės ir Amatai“ kategorijoje „Bendros inovacijų strategijos“ už savo šokoladinės sukūrimą: šis dokumentas taip pat apdovanoja jo solidarumo iniciatyvą, skirtą Sao Tomė ir Principe kakavos gamintojams.
Prancūzija, Marssac Sur Tarn
YVES THURIES šokoladai atspindi tradicinio prancūzų šokoladininko Yves Thuriès meistriškumą. Šokoladinė gamina šokoladus iš gryno kakavos sviesto. Ji gamina šokolado plyteles, šokoladų rinkinukus, šokoladinius makaronus, šokoladinius kąsnius ir kitus rafinuotus šokoladus su išskirtinėmis receptūromis. YVES THURIES šokoladai yra puikios kokybės ir išskirtinės autentiškumo. Jie parduodami Prancūzijoje ir visame pasaulyje.
Prancūzija, Perpignan
... perdirbimo. Nuo įkūrimo DIPA įmonė yra įsikūrusi istoriniame Cémoi grupės biure Perpinyje. DIPA dabar yra antras didžiausias Prancūzijos ir trečias didžiausias Europos pramoninių produktų gamintojas. Ši įmonė turi apie 200 darbuotojų, o 2011 metais jos pajamos viršijo 390 milijonų eurų.
...). 2008 m. atvykus ponams Ghislain Lesaffre ir Antoine Fortin, dabartiniams prezidentui ir generaliniam direktoriui, įmonei suteikiamas naujas dinamizmas. 2010 m. Kanadoje (St-Jean-sur-Richelieu) pradedama statyti nauja gamybos įmonė, skirta aptarnauti klientus Kanadoje, JAV ir Meksikoje. Chocmod Kanada oficialiai pradėjo veiklą 2011 m. balandžio mėn. Prancūzų šokoladininkas-konditeris, dirbantis šokoladinių triufelių gamyboje ir platinime daugiau nei 45 šalyse, išsidėsčiusiose penkiuose kontinentuose. Įmonė taip pat žinoma ir pripažinta pagal savo prekių ženklą „Truffettes de France“.
Prancūzija, Damville
...Šokoladininkas nuo 1948 metų, Michel Cluizel yra vienas iš retų kakavos pupelių perdirbėjų pasaulyje. Jis gamina išskirtinius šokoladus savo dirbtuvėse, esančiose Normandijos pietuose, kur dirba 240 žmonių. Michel Cluizel unikaliu būdu įsipareigoja kokybei, viršydamas ekologiškų ar 'gryno kakavos sviesto' šokoladų standartus, garantuodamas visų savo juodųjų, baltųjų ir pieno šokoladų kokybę. Nuo kakavmedžių, cukranendrių ir vanilės plantacijų, šokolado gamyba yra didelė nuotykis, kurioje dalyvauja šokoladininko patirtis, ekspertizė ir meistriškumas.
Prancūzija, Collobrieres
Įmonė Confiserie Azuréenne specializuojasi kakavos, šokolado ir saldumynų gamyboje. Jos produktai ypač apima glazūruotus kaštonus, kaštonų kremą ir kaštonų ledus.
Prancūzija, Nantes

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play