Prancūzija, Lalinde
Su VINZÜ mes siūlome savo klientams, delikatesų parduotuvėms, restoranams ir gurmanams, geriausius mūsų pietvakarių regiono produktus, akcentuodami augalų skonius. Ši specifika, būdinga tiek Pietvakariams, tiek vegetariškumui, leidžia mums giliau tyrinėti mūsų vietinius regionus, kad galėtume pasiūlyti retų, net išskirtinių produktų pasirinkimą, kuriuos mes gaminame arba kuriuos platiname. Produk...
Prancūzija, Yssingeaux
Nactarome grupės narys ir Groupe Nactis Flavours prekės ženklas, Sevarome specializuojasi maisto aromatų, riešutų paruošimų, aromatinių ingredientų, taip pat tekstūrų, stabilizatorių ir maisto dažiklių kūrime ir gamyboje, skirtuose maisto pramonei ir saldžiųjų produktų gamintojams. Sevarome dirba tiek Kepyklų-Pyraginių, tiek Konfekcionavimo, Šokolado, Ledų ir Maisto paslaugų srityse. Įsikūrę Yssi...
Prancūzija, Thorame-Basse
La Miellerie CHAILAN, esanti Alpes de Haute Provence, Provence-Alpes-Côte d’Azur regione, renka ir pakuoja medų jau 3 kartas. Šeimos laikotarpiu turime 700 bičių avilių. Taip pat dirbame su daugybe bitininkų iš Provanso ir Prancūzijos. Norėdami papildyti mūsų medaus asortimentą ir pasiūlyti mūsų klientams skirtingus skonius, mes atrenkame ir analizuojame mūsų Europos Sąjungos kaimynų medaus kokyb...
Prancūzija, Castelnaudary
Le Coustelous didžiuojasi galėdamas pasiūlyti savo gastronominius produktus iš Pietvakarių, ypatingą dėmesį skirdamas garsiajam cassoulet iš Castelnaudary. Mes rūpinamės mūsų ingredientų kokybe ir dirbame su vietiniais gamintojais, kad galėtume jums pasiūlyti geriausia. Mes eksportuojame savo produktus į Europą, JAV ir Prancūziją, į delikatesų parduotuves, vynines ir specializuotas maisto prekių ...
Prancūzija, Bron
Pasaulio geriausias šafranas: afganų šafranas buvo apdovanotas geriausiu pasaulyje pagal Tarptautinį skonio institutą, aplenkęs marokietišką, iranišką ir net ispanišką šafraną. QAMIAB jums atrenka tik raudonus stigmas, aromatingiausią ir kvapniausią pistilio dalį. Mes neįtraukiame geltonų siūlų, kurie iškreipia skonį ir falsifikuoja galutinį svorį. Supakuotas Prancūzijoje, jūsų Or Rouge išlaikys...
Prancūzija, CASTELNAUDARY Cedex
Languedoc ir Katalikų krašte, Castelnaudary mieste, Aude departamente, SODICAS CONSERVERIE, prekiaujanti Audary ženklu, jums paruošia geriausius tradicinės Pietvakarių virtuvės patiekalus. Kasuletas, konservai, paruošti patiekalai, paštetai, šoninės, foie gras – tai produktai, kurie simbolizuoja gerą gyvenimą ir skanų maistą. Mūsų regioniniai produktai ir tradiciniai receptai vis labiau vertinami ...
Prancūzija, Saint Malo
Tradiciškai žvejojame nuo 1934 metų, mūsų veikla šiandien remiasi dviem pagrindinėmis šakomis: surimi ir šaldytu baltu žuvimi. COMPAGNIE DES PÊCHES SAINT-MALO yra viena iš nedaugelio įmonių, galinčių pasigirti integruota žvejybos grandine nuo žvejybos iki galutinių produktų. Iš tiesų, mūsų žuvys yra atsakingai gaudomos mūsų žvejų, dirbančių mūsų pačių laivuose. Šiaurės Atlante jie kasdien stengi...
Prancūzija, Merignac
MAMA SAMA kviečia jus į iniciatyvinę kelionę į Guadelupę, tiksliau, į Marie Galante salą. Per autentišką vibraciją ir aistrą kruopščiai paruoštiems „rhums arrangés“, kiekvienas išgertas stiklinė tampa tikra nuotykiu. MAMA SAMA siūlo platų „rhums arrangés“ ir „planteurs“ asortimentą, suteikdama unikalią ir skanią skonio bei pojūčių patirtį. Visų pirma, MAMA SAMA yra jaunos moters, gimusių Marie Ga...
Prancūzija, Gourdon
Įmonė VALETTE specializuojasi foie gras ir Périgordo juodųjų trufų gamyboje ir pardavime nuo 1920 metų. VALETTE FOIE GRAS yra šeimos verslas, siūlantis autentiškus ir regioninius patiekalus. Mes dosniai gaminame šiuos produktus ir taip pat siūlome juos tradiciniuose Pietvakarių Prancūzijos patiekaluose, tokiuose kaip kasuletas. Mes platiname savo produktus Prancūzijoje ir eksportui.
Prancūzija, Marseille
Įkurta 2020 m. Marseilio širdyje Nevenos ir Klémento, NEV yra dviejų jaunuolių, aistringai besidominčių skoniais ir patirtimis, nuotykis, nusprendusių pakeisti savo gyvenimą, kad galėtų dalintis aistra skanumynams. NEV yra dviejų trisdešimtmečių apmąstymų ir kelionės rezultatas, norinčių gyventi suderintai su savo laikmečiu. NEV tenkina naujus vartotojų norus ir įpročius, remdamasi trimis pagrindi...
Prancūzija, Vincennes
MAISON ANETH, įsikūrusi Vincennes, yra ekologiškų daržovių konservų prekės ženklas, įkurtas 2021 metais. Mélissa, įkūrėja, gamina rankų darbo konservus bendradarbiaudama su vietiniais gamintojais ir siūlo: - Bio marinuotus agurkėlius: daržovės marinuotos saldžiarūgštėje sūryme - Bio čatnius: saldžiarūgštės padažai iš daržovių Konceptas yra kurti sveikus, skanius ir ekologiškus užkandžius bei pri...
Prancūzija, Gourdon
Prancūzija, Challans
C.DUBON yra šeimos įmonė, įkurta 2008 metais, įsikūrusi Vendée departamente (85), 30 km nuo NANTES (44). Dirbame su dviem produktų grupėmis: Agar-Agar 25 kg, 5 kg, 1 kg, 500 g ir *Madagaskaro Bourbon vanilė 250 g pakuotėse ir 48 vamzdelių stende su 8 ankštimis.* 100 g. Visi produktai yra visiškai supakuoti mūsų rankomis ir pritaikyti kiekvienam mūsų klientų profiliui su jų pačių logotipu. Mūsų vei...
Prancūzija, Aix En Provence
DARVAUX GASTRONOMIE PROVENÇALE yra šeimos verslas, įkurtas 1957 metais. Jis įgijo savo reputaciją gamindamas senovinį provansališką receptą - Grive teriną. Kiti nauji receptai, taip pat Pietryčių Prancūzijos specialybės, papildė dabartinę produktų liniją ir prisidėjo prie įmonės plėtros. Pietryčių Prancūzijos specialybės sudaro mūsų produktų asortimentą: provansališkos terinos, senovinės terinos, ...
Prancūzija, La Chapelle Aubareil
Daugiau nei trisdešimt metų esame amatininkai, gaminantys žąsų ir ančių foie gras, taip pat kaštonus Dordogne regione. Mūsų konservai gaminami vietoje, pagal tradicinius Périgord receptus. Konservų gamykla yra mažo dydžio. Foie gras ir paruošti patiekalai (kasuoliai, konservuoti produktai, civetai...) yra ruošami su dideliu rūpesčiu ir jiems skiriama didžiausia dėmesio viso gamybos proceso metu. M...
Prancūzija, St Medard D Eyrans
1948 metais Nérac, Lot-et-Garonne regione, įkurta LOU GASCOUN įmonė beveik 50 metų savo reputaciją kūrė remdamasi vienu produktu: garsiuoju geltonuoju kiaulienos kepenėlių paštetu, pagamintu pagal šeimos receptą. Visi mūsų produktai gaminami rankomis, remiantis tradiciniais Pietvakarių receptais, naudojant kruopščiai atrinktus šviežius ingredientus, paruoštus be dažiklių ir konservantų. Siūlome ke...
Prancūzija, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE glaudžiai bendradarbiauja su maisto pramonės profesionalais, kad teiktų sprendimus jų maisto tiekimo veiklai ir aprūpintų juos foie gras. EURALIS GASTRONOMIE turi kelias prekių ženklų, priklausomai nuo ieškomų rinkų, tokių kaip ROUGIÉ, MONFORT ar JEAN STALAVEN. Mes esame specialistai ančių ir žąsų auginimo bei perdirbimo srityje.
Įsikūrę pačiame Pietvakarių širdyje, Albigeo šalyje, mes visą savo veiklą skiriame aukštos kokybės produktų, tokių kaip foie gras, konfitas ir kasuletas, gamybai, be daugelio kitų. Jau 4 kartas siūlome jums šviežius produktus visus metus, be mūsų konservų ir gurmaniškų rinkinių asortimento. Nepraleiskite progos atrasti mūsų magretus ir konfitus iš Pietvakarių žąsų ar ančių.
Prancūzija, Bauduen
Nikolas PLANCHON nuo pat mažens domisi triufeliais. Jis dirba triufelių augintoju ir triufelių brokeriu Pietų Prancūzijoje jau 10 metų, dalyvauja mugėse ir dirba su didmenininkais. Nikolas PLANCHON siekia būti žinomas ir pripažintas brokerių Prancūzijoje, kurie vėliau perparduoda užsienyje. Jis taip pat nori tapti žinomas restoranų savininkams ir įvairiuose didmeniniuose rinkose. Dar kartą, Nik...
Prancūzija, Provins
VIDURAMŽIŲ GURMANAI, amatų kepykla, įsikūrusi PROVINS, Île-de-France, siūlo platų tradicinių ir originalių sausainių bei pyragų asortimentą. Ponia Corinne kviečia jus į tikrą kelionę per laiką ir istoriją, atgaivindama Viduramžių receptus. Skani visata, kurioje susipina virtuvė ir istorija! Mūsų sausainiai ir pyragai yra be dažiklių, be dirbtinių aromatų, be konservantų, o naudojami ingredientai ...
Prancūzija, Mulhouse
Melfor actas, sukurtas 1922 metais, yra prieskonis, pagamintas iš alkoholio acto, medaus ir augalų užpilo. Taigi, actas, kurio spalva yra gintarinė, gaunamas iš praskiestų burokėlių alkoholio, kuris yra modifikuojamas acto fermentacijos, filtruojamas ir vėl praskiedžiamas vandeniu. Jis švelniai pagardins patiekalus. Melfor Original actas yra prieinamas 50 ir 100 cl buteliuose. Asortimentas taip pa...
Prancūzija, Batz Sur Mer
Prancūzija, Morrières Les Avignon
Prancūzija, Avignon
Nuo 1987 metų AGIS visiškai atsidavė skonio aistrai. Nuolatinis naujų receptų kūrimas ir geriausių ingredientų paieška yra unikalios kulinarinės patirties išraiška, skirta tradiciniams patiekalams ir pasaulio virtuvėms.
Prancūzija, Le Teich
L’Esturgeonnière yra viena iš trijų pionierių Prancūzijoje, pasirinkusių sibirinį eršketą prieš 20 metų. Nuo 1991 metų gaminame išskirtinį ikrų, laikydamiesi originalios idėjos, kurią pasiūlė Arcachono žvejys, ir bendruomenės noro vertinti vietinę geoterminę gamybą. Šiandien siekiame tobulumo, kasmet pagamindami kuklų 4 tonų ikrų kiekį.
Prancūzija, Figeac
Jean LARNAUDIE namai specializuojasi regioninių patiekalų, pagamintų iš ančių mėsos, gamyboje. Taigi, įmonė gamina foie gras, konservus, terrinas ir paruoštus patiekalus. Jean Larnaudie, visas foie gras vis dar ruošiamas rankiniu būdu ir tradiciškai. Daugiau nei 60 metų Lot ir Kersy regione, Jean Larnaudie pirmiausia yra vyrai ir moterys, kurie vertina regioninį amato meistriškumą ir yra aistring...
Prancūzija, BEDARRIDES
Plati tradicinių makaronų (įdarytų ir neįdarytų) gama, taip pat siūlome įvairių padažų, kad papildytume savo produktų asortimentą. Mūsų įdaryti makaronai yra prieinami įvairių formų ir spalvų, o mes gaminame daugiau nei keturiasdešimt skirtingų makaronų rūšių, kurios platinamos specializuotose parduotuvėse, tokiose kaip delikatesai ir maisto tiekėjai, taip pat didmeninės prekybos platintojams. Mūs...
Prancūzija, Neuvic
HUSO domenas specializuojasi ikrų gamyboje, jis užima 19 hektarų plotą Isle ir Vern upių santakoje. Sturgeonai auginami viename iš keturių domeno baseinų. Jie auginami nuo gimimo iki momento, kai galima paimti jų ikrus. Vandens, maisto kokybė ir pagarba žuvims lemia sturgeonų gyvenimo kokybę ir jų ikrų kokybę. Ikrų išgavimas ir ikrų gamyba vyksta vietoje, HUSO dome.
Prancūzija, St Agathon
Daunat visada siekė patenkinti, o netgi numatyti prancūzų lūkesčius, naudodama savo duonos ir įdarų meistriškumą. Taigi, 1996 metais Daunat buvo pirmoji baguette sumuštinių prekės ženklas, investavęs į didžiąsias parduotuves! Ir su nuolatine inovacijų dvasia bei prancūziška kūryba, Daunat pristato naujas tekstūras ir skonius, pabrėždamas mūsų paveldą ir tradicinę meilę duonai. Šiandien Daunat taip...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play