Prancūzija, Furiani
...Ingredientai Lazdyno riešutai 49.44%, cukrus, feuilletine 6.10% (kvietinė miltai, pieno baltymai, druska, miežių miltai ir salyklas, kepimo milteliai, E500ii), pieno šokoladas (liesų kakavos milteliai, nugriebto pieno milteliai, emulgatorius: sojos lecitinas). Nuoroda:NUTLTFEU...
Prancūzija, Objat
...Ingredientai: 40.87% lazdyno riešutų pasta, 28.52% pieno šokolado 38% (cukrus, kakavos sviestas, viso pieno milteliai, emulsiklis: rapsų lecitinas), 19.01% migdolų lazdyno pralinė (cukrus, lazdyno riešutai, migdolai, sviestas), 3.80% feuilletine (kvietiniai miltai, cukrus, augalinė medžiaga (kopra), rapsų aliejus, miežių salyklo ekstraktas, dažiklis: paprikos ekstraktas), žemės riešutų aliejus, vanilės ankštis. Maistinė vertė 100g: Energija 2500Kj, 602Kcal, riebalai 48g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 13g, angliavandeniai 34g, iš jų cukrus 31g, baltymai 8.6g, druska 0.06g.
Prancūzija, Brive La Gaillarde
...Tepamosios pastos, kurios patiks tiek mažiems, tiek dideliems! Mėgaukitės tamsaus šokolado arba pieninio šokolado ir feuilletine pasta... tikras skanėstas! Natūralūs ingredientai ir be palmių aliejaus. Indelis 300 g...
Prancūzija, Arles
...Maison Lesage Piemonto lazdyno riešutai, skrudinti ir aptraukti pralinė gianduja su lazdyno riešutais ir Provanso migdolais, traškia feuilletine ir šokoladu. Laikyti sausoje vietoje, esant 16–20 °C. Ingredientai: Piemonto lazdyno riešutai, cukrus, 62 % juodojo šokolado, 32 % baltojo šokolado, sutrupinti sausainiai, kakavos sviestas, 32 % baltojo šokolado, Provanso migdolai, 33 % pieno šokolado, viso pieno milteliai, kakavos pasta (kakavos pupelės), nugriebto pieno milteliai, apvalkalo agentas – laktozė, arabų guma, kakavos milteliai, sviestas, vanilės ekstraktas su grūdeliais.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play