Prancūzija, Bordeaux
... maceravimu (18 dienų), 2 pertraukos per dieną visos fermentacijos metu. Šios procedūros leidžia maksimaliai išgauti vaisių kokybę: spalvą, aromatus ir struktūrą. Vynas vėliau brandinamas ąžuolo statinėse, iš kurių trečdalis yra naujas medis, 12 mėnesių. Degustacija Akiai, Haute Libarde pilis rodo gražų ryškiai raudoną atspalvį. Jos intensyvus aromatas pasižymi raudonųjų vaisių kvapais, prie kurių...
Prancūzija, Moncoutant Sur Sèvre
... gaunamas lėto fermentacijos proceso metu iš baltojo česnako, kuris yra paveldėtas iš japonų tradicijos. Česnako brandinimas pašalina aštrų skonį ir padidina antioksidantų (polifenolių ir flavonoidų) koncentraciją. CholéCardyl® skirtas visiems, kurie linkę turėti aukštą cholesterolio lygį ir nori palaikyti normalią širdies funkciją.
Prancūzija, Monteux
ARSILAC, įmonė, įsikūrusi Monteux, nuo 2006 metų specializuojasi pramoninės įrangos prekyboje, komisinių pardavimuose ir tarpininkavime, ypač nerūdijančio plieno talpyklose, plieninėse arba stiklo pluošto cisternose. Susipažinkite su mūsų nerūdijančio plieno 304 ir 316 talpyklų asortimentu, idealiu visų skysčių saugojimui ir (arba) maišymui įvairiose srityse, tokiose kaip maisto pramonė, chemija,...
Prancūzija, Lys Haut Layon
...Nuosėdų šalinimas - kasdienis fermentacijos stebėjimas - temperatūros kontrolė 16° C - perkelimas - filtravimas. Buteliavimas ir putojimo procesas mūsų urviniuose rūsiuose, su minimaliu brandinimu 12 mėnesių. Slėgis: 5–6 barai. Degustacijos pastabos: Malonus, šiek tiek amilo kvapas, gaivus ir aromatingas skonis. Smulkios ir elegantiškos burbuliukai. Pora: Vouvray puikiai tiks jūsų šventėms prie aperityvo, taip pat prie patiekalų su žuvimi ar balta mėsa Brut versijai ir prie desertų.
Prancūzija, Saint Cannat
...VINIFIKACIJA Tiesioginis spaudimas ir fermentacija su temperatūros kontrole – mielių maišymas fermentacijos pabaigoje. DEGUSTACIJA Šviesiai geltona spalva su žaliu atspalviu. Burnoje jaučiami citrusinių vaisių (citrinų, pomelų) aromatai ir augalų (buksmedžio, jazmino) kvapai. Puikiai tinka kaip aperityvas, salotoms ar žuvies ant grotelių patiekalams. Šis vynas idealiai patiekiamas esant 8°C - 10°C.
Prancūzija, Chateau Du Loir
...Taip pat gamina daigų kamerą. Vaisių ir daržovių saugojimo įranga, kontroliuojama atmosfera. Grybų auginimo fermentacijos tunelis. Oro apdorojimo centras švarioms patalpoms. Pramoninis šaldymas. Mūsų biurai: Le Mans, Angers, Saumur, Orléans ir Montauban Projektai ir eksportavimo palaikymas taip pat.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play