Per tris kartas, BRIER ūkis, esantis Rochonvillers, su aistra užsiima žemės ūkiu ir gyvulininkyste. Daugiau nei 20 metų didžiuojamės galėdami jums pasiūlyti jaunų galvijų mėsą, pripažintą dėl savo aukštos kokybės, neprilygstamo švelnumo ir išskirtinio skonio.
Kaip šeimos įmonė, mes įsipareigojame jums pasiūlyti kokybišką mėsą, gautą iš mūsų ūkio. Mes tiekiame savo jautieną didelėse ir vidutinėse ...
Įkurta su aistra tobulumui ir įsipareigojimu kokybei, CBViandes-Distri yra mėsos prekybos įmonė, žinoma dėl savo aukščiausios kokybės produktų ir išskirtinio klientų aptarnavimo. Mes išsiskiriame savo atsidavimu teikti platų kruopščiai atrinktų mėsos produktų asortimentą, kad patenkintume įvairius mūsų klientų poreikius.
CBViandes-Distri misija yra tiekti jums aukščiausios kokybės produktus, laik...
... stiprų ir kūnišką vyną, atspindintį mūsų Bordo vynų prestižą.
VINIFIKACIJA
Tradiciškai inox talpose.
CÉPAGES
Merlot
Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
DĖGUSTACIJA
Tamsiai raudona, blizganti spalva.
Aromatas vaisinis su juodųjų serbentų, gervuogių ir vyšnių kvapais.
Skonis apvalus, subalansuotas ir ilgai išlieka su subrendusiomis ir šiltomis taninais.
ACCORDS METS & VINS
Rekomenduojama ragauti su jautienos faux-filet, kepta kiauliena su slyvomis arba brandintu sūriu.
18°C.
RÉCOMPENSES
2012: Bronzinė medalė IWC 2013.
...EURODIS VIANDES yra mėsos ir mėsininkystės didmenininkas Rungyje.
Aberdyno Angus yra labai vertinama britų veislė dėl savo išskirtinės mėsos.
Tai veislė, skirta tik mėsai, labai vertinama dėl savo švelnaus marmuravimo. Aberdyno Angus taip pat vadinama „Angus“ ir dažnai pavadinama „malonumo mėsa“ didžiųjų mėgėjų.
Jos kaina išlieka prieinama, todėl tai yra puikus pasirinkimas vakarienei su draugais ar šeima. Tris populiariausias Aberdyno Angus mėsos dalis: faux-filet, filė ir šonkaulis. Mėsa, su kuria negalite suklysti: nesvarbu, kurį gabalą pasirinksite, rezultatas bus puikus!
... porcijų pakavimą: entrecôte, T-bone, jautienos šonkaulį, faux-filet, šonkaulių traukinį, tomahawk, plokščius šonkaulius, bavette, tende de tranche ir kt. Grand Caractère naudoja Skin Pack technologiją savo pakuotėms, kuri užtikrina ilgesnį galiojimo laiką nei tradicinė pakuotė. Išskirtinė mėsa gastronomijos profesionalams: restoranams, amatininkų mėsininkams, didmeninei maisto prekybai. Siekdama pristatyti geriausią mėsą kuo platesniam ratui, Grand Caractère siūlo savo mėsos pasirinkimą LS ir tradiciniuose GMS skyriuose.