Prancūzija, Renaison
...Jei dar nepastebėjote, mes labai mėgstame Sičuano prieskonius: nuo žaliųjų arba raudonųjų Sičuano pipirų iki Sičuano druskos ir Sičuano prieskonių mišinio, norime jums pristatyti ir padėti įvertinti „mala“ (aštrus/nuskausminantis) skonį, kuris ypač mėgstamas kinų virtuvėje.
... žiedas formuojasi toje pačioje vandenyje ir tose pačiose akyse. Po to, kai yra nuimamas druskos žiedas, kuris yra plonas ir subtilus, druskos gamintojai renka didelius kristalus, kurie nusėda dugne, todėl druska įgauna šią pilkšvą spalvą. Tradiciškai mažai vertinama, Kampoto druskos gavyba pastaraisiais metais patiria atgimimą, ypač dėl Guérande druskos gamintojų susidomėjimo, kurio veikla padėjo suvokti šio sektoriaus trapumą. Neto svoris: 150 gr Derliaus nuėmimo laikotarpis: Sausis - gegužė...
Prancūzija, Besancon
...Ši mišinio leidžia jums gaminti naminius burgerius, kupinus skonio. Šis mišinys taip pat gali būti naudojamas jūsų mėsai pagardinti. Jis susideda iš paprikos, juodųjų pipirų, česnako miltelių, svogūnų miltelių, saldžiosios čili ir druskos.
Prancūzija, Ham
...Ekologiškos citrininės raudonėlio lapeliai yra džiovinti ir smulkiai pjaustyti, kad gautume dribsnius, kurie išskiria savo intensyvų ir aštrų aromatą jūsų patiekaluose. Citrininis raudonėlis, priklausantis tradicinių Provanso žolelių grupei, turi unikalų kvapą, kuris sujungia citrusinių vaisių ir prieskonių natas. Jo šiek tiek aštrus skonis daro jį puikiu pipirų ir druskos pakaitalu. Citrininio...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play