Prancūzija, Marseille
... natūralus, pagamintas neapdoroto pieno, kuris negali būti termiškai apdorotas. Vienintelis leidžiamas priedas yra druska. Parmigiano Reggiano gamyba sudaro apie 18% Italijos pieno gamybos ir apie 95% jos gamybos zonų.
Prancūzija, Marseille
... kg stiklainyje. Ingredientai Bekaulės alyvuogės (42%) (Bella Di Cerignola, Leccino), saulėgrąžų aliejus (35%), baklažanų filė (7%), raudonųjų pipirų griežinėliai (7%), actas, druska, cukrus, česnakas, petražolės, antioksidantas E300, rūgštingumo reguliatorius E270. Šioje gamybos įmonėje tvarkomi šie alergenai: salierai, lupinai, žuvies produktai, pieno produktai, riešutai. Energija: 692 kj / 166 kcal Riebalai: 16g jų sočiųjų riebalų: 1.6g Angliavandeniai: 3.4g jų cukrūs: 0g Baltymai: 1.3g Druska: 3.2g...
Prancūzija, Plérin
...Norite originalumo užkandžiams, leiskite mums nustebinti jus mūsų sūrių sausainių užkandžiams. Kodėl gi nepasimėgauti mūsų sūrių sausainių su parmigiano reggiano A.O.P ir baziliku? Italijos kilmės, ar mėgstate sūrį? Tuomet leiskite sau pasinerti į mūsų sūrių sausainių su parmezanu A.O.P ir baziliku eleganciją. Energija: 2215 kj / 530 kcal Riebalai: 30.00 g jų sočiųjų riebalų: 20.00 g Angliavandeniai: 55.00 g jų cukrūs: 7.50 g Baltymai: 11.00 g Druska: 2.20 g...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play