Prancūzija, Paris
TFOODS platina ir prekiauja tradiciniais Magrebo receptais pagamintais patiekalais, kad galėtumėte valgyti sveikai ir kartu mėgautis skoniu: 100% natūralūs patiekalai iš Magrebo ir Viduržemio jūros. Mūsų užkandžiai ir patiekalai yra tradiciniai Magrebo receptai iš garsios Sannefa prekės ženklo, kuris siūlo labai aukštos kokybės produktų liniją. Mūsų tikslas: atnešti Viduržemio jūrą į jūsų lėkštę!
Prancūzija, Bauduen
Nikolas PLANCHON nuo pat mažens domisi triufeliais. Jis dirba triufelių augintoju ir triufelių brokeriu Pietų Prancūzijoje jau 10 metų, dalyvauja mugėse ir dirba su didmenininkais. Nikolas PLANCHON siekia būti žinomas ir pripažintas brokerių Prancūzijoje, kurie vėliau perparduoda užsienyje. Jis taip pat nori tapti žinomas restoranų savininkams ir įvairiuose didmeniniuose rinkose. Dar kartą, Nik...
Prancūzija, Provins
VIDURAMŽIŲ GURMANAI, amatų kepykla, įsikūrusi PROVINS, Île-de-France, siūlo platų tradicinių ir originalių sausainių bei pyragų asortimentą. Ponia Corinne kviečia jus į tikrą kelionę per laiką ir istoriją, atgaivindama Viduramžių receptus. Skani visata, kurioje susipina virtuvė ir istorija! Mūsų sausainiai ir pyragai yra be dažiklių, be dirbtinių aromatų, be konservantų, o naudojami ingredientai ...
Prancūzija, Saint Georges Sur Loire
Ateikite atrasti Anjou specialybes, tiek saldžias, tiek sūrias. Sudarykite savo gurmaniškas krepšius su arbata, saldumynais, vynais, terinomis, patiekalais, džemais, šokoladu, pipirais, prieskoniais, kava....
Kiti produktai
Kosta Rikos Kava
Kosta Rikos Kava
Prancūzija, Avrillé Les Ponceaux
BELLORR komercionalizuoja šviežių ir konservuotų triufelių pasirinkimą, taip pat juodųjų ir baltųjų triufelių aromatizuotų aliejų asortimentą. Triufeliai yra švelniai šukuojami ir plaunami rankomis, o po to vakuuminėje pakuotėje, kad išlaikytų optimalų šviežumą. Išvestiniai produktai: triufelių trupiniai, triufelių sultys, triufelių druska. Mes esame Prancūzijos juodųjų ir baltųjų triufelių ekspor...
Prancūzija, Lamothe-Montravel
Epicerie d'Aquitaine yra delikatesų parduotuvė, esanti Lamothe Montravel, Dordogne, veikianti kaip internetinė parduotuvė, taip pat dalyvaujanti Dordogne ir Gironde turgeliuose, siūlanti ir parduodanti Naujosios Akvitanijos produktus, taip pat daugelį kitų 100% Prancūziškų produktų; Prancūzijos maisto prekių federacijos narys; Naujosios Akvitanijos skonių konkurso žiuri narys; 2024 metų Bendrojo ž...
Prancūzija, Mulhouse
Melfor actas, sukurtas 1922 metais, yra prieskonis, pagamintas iš alkoholio acto, medaus ir augalų užpilo. Taigi, actas, kurio spalva yra gintarinė, gaunamas iš praskiestų burokėlių alkoholio, kuris yra modifikuojamas acto fermentacijos, filtruojamas ir vėl praskiedžiamas vandeniu. Jis švelniai pagardins patiekalus. Melfor Original actas yra prieinamas 50 ir 100 cl buteliuose. Asortimentas taip pa...
Prancūzija, Roeschwoog
Asmenims ir profesionalams skirta Bredele Boutique visus metus siūlo platų teminių Alzacijos produktų asortimentą virtuvei ir konditerijai. - Mūsų skanūs namuose pagaminti Bredele, tiek saldūs, tiek sūrūs variantai. Be to, jie yra sertifikuoti kaip ekologiški, o ingredientai kruopščiai atrinkti dėl jų kokybės ir ekologiškumo. Taip pat gaminame dovanų rinkinius arba degustacines dėžutes. Puiki dova...
Prancūzija, Batz Sur Mer
Prancūzija, Morrières Les Avignon
Prancūzija, Gourdon
Prancūzija, Avignon
Nuo 1987 metų AGIS visiškai atsidavė skonio aistrai. Nuolatinis naujų receptų kūrimas ir geriausių ingredientų paieška yra unikalios kulinarinės patirties išraiška, skirta tradiciniams patiekalams ir pasaulio virtuvėms.
Prancūzija, Le Teich
L’Esturgeonnière yra viena iš trijų pionierių Prancūzijoje, pasirinkusių sibirinį eršketą prieš 20 metų. Nuo 1991 metų gaminame išskirtinį ikrų, laikydamiesi originalios idėjos, kurią pasiūlė Arcachono žvejys, ir bendruomenės noro vertinti vietinę geoterminę gamybą. Šiandien siekiame tobulumo, kasmet pagamindami kuklų 4 tonų ikrų kiekį.
Prancūzija, Orly
SDP RUNGIS, aukštos kokybės maisto produktų tiekėjas, tiekia prekes ir pakuotes profesionalams. Įmonė SDP specializuojasi maisto produktų, kurie nėra švieži, platinime ir prekyboje tradicinėje rinkoje. MŪSŲ TIKSLAS: Tapti referencija, renkantis ir platinant aukštos kokybės maisto produktus amatininkams ir mažiesiems prekybininkams. MŪSŲ VERTYBĖS: Inovacijos ir kokybė: SDP Rungis siūlo 250 naujov...
Prancūzija, Saint Martin Des Entrées
Frial specializuojasi aukštos kokybės šaldytuose maisto produktuose: jūros gėrybėse ir paruoštuose patiekaluose. Frial yra Europos lyderis paruoštų patiekalų srityje, ypač dėl savo filosofijos: skonis, paslaugos ir natūralumas. Frial renkasi natūralius ingredientus, be GMO ir dirbtinių dažiklių, ir juos gamina laikydamasi tradicijų ir amato, su mažu druskos ir riebalų kiekiu. Pakuotės parenkamos a...
Prancūzija, Figeac
Jean LARNAUDIE namai specializuojasi regioninių patiekalų, pagamintų iš ančių mėsos, gamyboje. Taigi, įmonė gamina foie gras, konservus, terrinas ir paruoštus patiekalus. Jean Larnaudie, visas foie gras vis dar ruošiamas rankiniu būdu ir tradiciškai. Daugiau nei 60 metų Lot ir Kersy regione, Jean Larnaudie pirmiausia yra vyrai ir moterys, kurie vertina regioninį amato meistriškumą ir yra aistring...
Prancūzija, VALRAS-PLAGE
BIROULADE, komercinė įmonė, įsikūrusi prie Viduržemio jūros - kurios pavadinimas įkvėptas vietinės tradicijos - siūlo produktus, reprezentuojančius Languedoc regiono kultūrą: alyvuogių aliejų, ekologišką uogienę, sirupą, užtepėles, foie gras, teriną...
Prancūzija, BEDARRIDES
Plati tradicinių makaronų (įdarytų ir neįdarytų) gama, taip pat siūlome įvairių padažų, kad papildytume savo produktų asortimentą. Mūsų įdaryti makaronai yra prieinami įvairių formų ir spalvų, o mes gaminame daugiau nei keturiasdešimt skirtingų makaronų rūšių, kurios platinamos specializuotose parduotuvėse, tokiose kaip delikatesai ir maisto tiekėjai, taip pat didmeninės prekybos platintojams. Mūs...
Prancūzija, Aix En Provence
ADS FOOD yra aukštos kokybės maisto produktų importuotojas. Mes siūlome aromatizuotas aliejus, prieskonius griliui, marinatus, prieskonius, panadas, parafino produktus, džiūvėsėlius, džiovintas žoleles, kečupus, padažus ir dehidratizuotus padažų pagrindus.
Prancūzija, Neuvic
HUSO domenas specializuojasi ikrų gamyboje, jis užima 19 hektarų plotą Isle ir Vern upių santakoje. Sturgeonai auginami viename iš keturių domeno baseinų. Jie auginami nuo gimimo iki momento, kai galima paimti jų ikrus. Vandens, maisto kokybė ir pagarba žuvims lemia sturgeonų gyvenimo kokybę ir jų ikrų kokybę. Ikrų išgavimas ir ikrų gamyba vyksta vietoje, HUSO dome.
Prancūzija, St Agathon
Daunat visada siekė patenkinti, o netgi numatyti prancūzų lūkesčius, naudodama savo duonos ir įdarų meistriškumą. Taigi, 1996 metais Daunat buvo pirmoji baguette sumuštinių prekės ženklas, investavęs į didžiąsias parduotuves! Ir su nuolatine inovacijų dvasia bei prancūziška kūryba, Daunat pristato naujas tekstūras ir skonius, pabrėždamas mūsų paveldą ir tradicinę meilę duonai. Šiandien Daunat taip...
Prancūzija, Paris
MAISON BOTEH yra šeimos verslas, kurį įkūrė mama ir sūnus, specializuojantis delikatesų produktuose su persiška/iraniečių skoniu. Mūsų produktai gaminami rankiniu būdu, sujungiant kūrybiškumą ir aistrą iranų virtuvei. Taip pat siūlome dvi papildomas paslaugas: White-Label produktų kūrimą ir produktų, pagamintų Prancūzijoje, tiekimą. Daugiau detalių žemiau: Mes turime kelias veiklas: 1/ MAISON BOTE...
Prancūzija, Sisteron
Įmonė "Taste of Provence" yra tradicinių provansališkų patiekalų gamintoja. Įmonė siūlo įvairių 100% provansališkų produktų asortimentą. Būtent dėl šių tipiškų patiekalų, pagamintų su provansališku meistriškumu, įmonė sugebėjo įsitvirtinti Prancūzijos paruoštų patiekalų rinkoje.
Prancūzija, Bergerac
Alimentation Fine de France yra pripažintas Prancūzijos gurmaniškos maisto didmenininkas, remiantis griežta kokybės politika: produktų pasirinkimas pagal griežtus skonio ir kokybės kriterijus, maksimaliai vengiant įvairių priedų, dažiklių, konservantų, ir skatinant naudojimo paprastumą bei inovacijas, gerbiant prancūzų kulinarinę tradiciją. Įdiegta visiška produktų atsekamumo sistema (HACCP standa...
Prancūzija, Creteil
Prancūzija, MEZZAVIA
CORSICA GASTRONOMIA yra konservų gamykla, įkurta 1991 metais CHARLES ANTONA netoli Aiaccio Korsikoje. Ji specializuojasi regioninių korsikietiškų specialybių gamyboje, remdamasi senovinės regioninės virtuvės puoselėjimu, ir naudoja naujausias agropramonės technologijas.
Prancūzija, FONTAINE DE VAUCLUSE
Amatininkų įmonė, kurios pagrindinė veikla yra Provanso užtepiamų specialybių gamyba užkandžiams (tapenadės, tians, pistou...) ir virtų prieskonių (saldytų svogūnų, figų, Provanso garstyčių...) gamyba. Prioritetas teikiamas žaliavų pasirinkimui, kokybei, skoniui. Yan Bosc, profesionalus virėjas, dirbantis šeimoje jau 18 metų gastronomijos srityje, laikosi Provanso tradicijų, tačiau taip pat mėgsta...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play