Įsikūrusi Bordo vynuogynų širdyje, Maison Le Star, turinti 5 pilis ir beveik 600 hektarų vynuogynų, šiandien yra svarbus Bordo referentas. Įkurta 2016 metais po dviejų istorinių prekybos namų susijungimo, ją vadovauja Guillaume Brochard, vyno entuziastas ir prabangos sektoriaus verslininkas. Maison Le Star derina modernų požiūrį į vyną su tradicinių vynininkystės ir vyno gamybos praktikų gerbimu.
Prancūzija, Saint Emilion
...CÉPAGES : 35% Merlot; 15% Cabernet Sauvignon; 50% Cabernet Franc 2016 : VYNO ENTUZIASTAS : 90/100 : „Dvylika mėnesių medienos ir turtingi taninai susijungė, kad šiam vynui suteiktų stiprų ir struktūruotą charakterį. Sultingas juodųjų slyvų skonių fonas ir rūgštingumas greičiausiai ir toliau suteiks šiam vynui gaivumo net ir brandinant. Gerkite šį elegantišką vyną nuo 2021 metų.“ Sidabro medalis...
Prancūzija, Bordeaux
...raudona mėsa, žvėriena, kietieji sūriai. Jūros gėrybės, žuvis padaže, vištienos salotos, balta mėsa, pyragai.\n\nAlkoholis: 14,5% vol.\nVynuogės: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%)\nGamintojas: Marque AG Vins\nFormatai ir pakuotės: Butelis (75cl) - Dėžė po 6 - 2020"}...
Prancūzija, Bordeaux
...Istorija: Château Brane-Cantenac yra dvaras, esantis Bordo vynuogynuose, Margaux appellacijoje. 75 hektarų nuosavybė, žinoma dėl elegantiškų ir rafinuotų vynų. BriO de Cantenac yra antrasis Château Brane-Cantenac vynas, esantis Margaux appellacijos širdyje. Vynuogės: 29% Cabernet Sauvignon, 62% Merlot, 9% Cabernet Franc Vyninimas: Rankinė derliaus nuėmimas Brandinimas: ąžuolo statinės (25...
...Prancūzų pavadinimas Cabernet franc N Naudojimas Vynuogių veislė Fenologija Pūtimų laikotarpis: 5 dienos po Chasselas. Brandinimo laikotarpis: 2-asis laikotarpis, 2,5–3 savaitės po Chasselas. Technologinės galimybės Vynuogės yra vidutinio dydžio, o uogos yra mažos. Ši veislė leidžia gaminti aromatingus, kokybiškus ir vidutinio laikymo vynus. Tačiau cukraus, rūgšties ir polifenolių (spalvos...
Prancūzija, Auxerre
...{"Appellation":"Vietovė: Pays d'Oc\n","Dégustation":"Degustacija\n\ngalingi juodųjų vaisių, slyvų ir prieskonių aromatai, subtiliai papildyti vanilės ir kedro natomis, derinant pusiausvyrą ir švelnumą\n","Conditionnement":"Pakuotė: 6 butelių kartonas po 75cl\n","Label":"Žymėjimas: Geografiškai saugoma nuoroda","Taux d'alcoolémie":"Alkoholio kiekis: 14%\n","Cépage":"Veislė: Cabernet Franc\n","Vinification":"vynuogių derlius, surinktas pernokęs, brandinimas 8 mėnesius\n","Millésime":"Metai: 2018\n","Domaine":"Vyninė: Domaine Sainte Luchaire\n","Culture":"Auginimas: Atsakingas\n"}...
Prancūzija, Aubervilliers
...{"Volume:100ml":"Tūris: 100ml","La marque Calvin Klein":"Calvin Klein prekės ženklas","Eternity Moment personnifie les premières sensations de l’amour, du bonheur et d’un sourire franc et sincère. Ce parfum très romantique de l’année 2004 interprète avec beaucoup de modernisme l’eau de parfum légendaire Eternity sortie dans les années 80 !":"Eternity Moment įkūnija pirmuosius meilės, laimės ir...
Prancūzija, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Saint Emilion Grand Cru Sudėtis : Merlot - Cabernet Franc - Cabernet Sauvignon Laikymo potencialas : Apie 10 metų Vyninimas : Renkami rankomis, vynuogės yra nuvalomos, o po to rūšiuojamos pagal tankio vonią. Po to seka savaitės trukmės šalta priešfermentacinė maceracija ir 10 dienų trunkanti alkoholinių fermentacija, kurios metu atliekami pernešimai ir presavimas. Išleidimas, tada spaudimas prieš 15 mėnesių brandinimą nerūdijančio plieno talpose su lentelėmis.
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
...Vynas: Les Graves yra gaivus ir sultingas vynas, kuris puikiai išreiškia intensyvumą šviežių raudonųjų ir juodųjų vaisių (aviečių, braškių, gervuogių ir kt.). Degustacija teikia didelį malonumą dėl šios vaisių grynumo, kuris atsiskleidžia visose Gasnier šeimos vynuose. Tikras gražus Chinon, gaivus ir charakteringas, puikiai tinka aperityvui su užkandžių lenta arba per valgį su paukštiena ir raudona mėsa. Talpa: 75cl Tipas: Raudonas vynas Vynuogės: 100% Cabernet-franc AOC: Chinon Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2028 m. Patiekimo temperatūra: 14-16°C...
Prancūzija, Lys Haut Layon
...Saumur BRUT arba 1/2 sausas AOP Tradicinė metodika VINIFIKACIJA: Mūsų Saumur Brut gaminamas pagal tradicinę metodiką. Šis vynas po to 24 mėnesius brandinamas ant mielių mūsų požeminėse rūsyse: šis kokybiškas pasirinkimas leidžia pasiekti didelį burbuliukų rafinuotumą ir aromatinę eleganciją. Šis originalus derinys tarp Chenin Blanc, Cabernet Franc ir Chardonnay siūlo charakteringą burbulą su išskirtiniu gaivumu. DEGUSTACIJA Spalva: Šviesiai geltona su žaliu atspalviu, smulkūs burbuliukai Aromatas: Delikati putojanti struktūra neša oro aromatus, kurie palieka gaivumo įspūdį: žalia obuolys...
Prancūzija, Soing-En-Sologne
...Galingas vynas su tvirtais taninais, turintis virtų vaisių aromatų. Labai senos vynmedžių vynuogės ant žvyro. Galima gerti jaunoje stadijoje. Domenas: DOMAINE DAMIEN LORIEUX Appellation: BOURGUEIL Regionas: VAL DE LOIRE Spalva: Raudona Vynuogės: 100% CABERNET FRANC Auginimo būdas: Atsakinga žemdirbystė Talpa: 75cl Svoris: 1 kg Metai: 2020 Charakteris: lengvas / vaisinis...
Prancūzija, Brissac Loire Aubance
...CEPAGE : Cabernet franc, Grolleau noir. TERROIR : Argilo-sableux. VINIFIKACIJA IR BRANDINIMAS : Vynuogės kruopščiai skinamos rankomis dėžutėse. Vinifikacija pagal tradicinę metodiką. Putojančio vyno gamyba ir brandinimas ant mielių 12 mėnesių rūsyje. APPELLATION : AOP Crémant de Loire. DEGUSTACIJOS PASTABOS : Smulkios burbuliukai, dengiantys lašišos spalvos vyną. Vaisinis aromatas su gėlių natomis. Gaivus, vaisinis ir elegantiškas skonis. MAISTO/VINO DERINIMAS : Šventiniai užkandžiai, kokteiliai, braškių pyragas. PATEIKIMO TEMPERATŪRA : Nuo 7 iki 9°C. Kartonas su 6 buteliais po 75cl...
Prancūzija, Saint Cannat
... Gassac, kuris yra Aniane terroiro reputacijos šaltinis Languedoc regione. VYNO VEISLĖS Cabernet Sauvignon 40 % Grenache 40 % Syrah 13 % Merlot 4 % Cabernet Franc 3 % DEGUSTACIJOS PASTABOS Finas ir subtilus aromatas, prinokusių raudonųjų vaisių kvapai, ypač išsiskiriantis vyšnių aromatas. Skonyje ryškūs kakavos tonai su sudėtingu tabako aromato finišu. Burna pasižymi savo turtingumu, subtiliais ir šilkiniais taninais; labai geras balansas ir ypač ilgalaikis skonis.
Prancūzija, Saint-Loubes
...Elegantiškas ir galingas raudonas vynas. Pagamintas iš Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc ir Petit Verdot mišinio, "Tradition" yra prestižinis vynas iš šio dvaro. Po klasikinio Bordo vyno gamybos proceso su ilgu maceravimu, vynai visiškai brandinami naujose ąžuolo statinėse 12–18 mėnesių. Taip atsiskleidžia vanilės, skrudintų ir prieskonių natų, leidžiančių jam turėti didelį laikymo potencialą. Spalva: Raudona AOC: Bordeaux Supérieur Vynmedžiai: Molio-smėlio dirvožemis Vyno gamyba: Pilnas brandinimas naujose ąžuolo statinėse 12–18 mėnesių Apdovanojimai ir medaliai: Sidabras Los Andžele...
Prancūzija, Courbevoie
...Château du Pin-Franc 2018 AOC Bordeaux rožinis CRD gamintojas MDP Dėžė po 6 75 cl 600 butelių prieinama...
Prancūzija, Pujols
...Raudonieji vynai gaminami 25 hektarų plote, daugiausia iš Merlot, bet taip pat iš Cabernet Franc ir Cabernet Sauvignon. Sauvignon Blanc ir netrukus Semillon sklypai skirti mūsų baltajam vynui gaminti. Neatidėliokite susisiekti su mumis, jei norite gauti daugiau informacijos!
Prancūzija, Les Églisottes-Et-Chalaures
... Franc (35%), Cabernet Sauvignon (25%). Château Brande-Bergère vynai buvo apdovanoti daugybę kartų (Aukso medalis Paryžiuje, World Wine Award pagal Decanter, įvertinimai iš geriausių vyno kritikų ir pripažinimas geriausių restoranų, tokių kaip Arpège Paryžiuje, turinčių tris Michelin žvaigždes). Garsioji britų kritikė Jancis ROBINSON įvertino Château Brande-Bergère Cuvée O’Byrne 2009 92/100. Ji...
Prancūzija, St Pierre D'oléron
...Kooperatyvoje įsitraukęs vynas apima 320 ha (50% oléron vyno). Iš šios teritorijos 220 ha skirta konjakui ir Pineau des Charentes (Ugni Blanc ir Colombard veislės), 25 ha pasodinta Sauvignon ir Chardonnay veislėms baltam vynui, ir apie 75 ha raudonųjų vynuogių (Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc) raudonajam vynui ir raudonajam Pineau. Mūsų vynmedžius dirba vyrai ir moterys, kurių vidutinis amžius yra apie 42 metus, kas yra palyginti jaunas ir leidžia numatyti geras tolesnio vystymosi perspektyvas.
Prancūzija, Cars
... Cabernet-Franc, jų vidutinis amžius yra 25 metai, ir jie turi labai protingą sodinimo tankį. Šatono vynai siekia pusiausvyros tarp vaisių, prieskonių ir medžio. Šatono CANTINOT vynai yra elegantiški ir turi švelnų taniną.
Prancūzija, Les Lèves Et Thoumeyragues
Šatė HOSTENS PICANT turi 42 hektarų kalvotą vynininkystę Bordelėje. Pasodinti vynmedžiai raudonajam vynui yra Merlot ir Cabernet franc, o baltajam vynui - Sémillon, Sauvignon ir Muscadelle. Vynmedžių auginimui nenaudojamos jokios cheminės medžiagos, o visi vynmedžių darbai atliekami rankomis. Šatė HOSTENS PICANT vynai yra parduodami Prancūzijoje ir eksportuojami.
Prancūzija, Rombach Le Franc
Įmonė DINAMIC EMBALLAGES specializuojasi plastikinių medžiagų apdorojime naudojant injekciją ir ekstruziją – pūtimą. Standartinių plastikinių kamščių ir kapsulių injekcija. Tyrimas, plėtra, plastikinių dalių injekcija visų tipų inovatyviems ir dizaino sprendimams: parfumerija ir kosmetika, automobilių pramonė, statyba, apšvietimas ir jungtys, pakuotė ir kitos sritys. Pakuotė farmacijos reikmėms.
Prancūzija, Nice
Prancūzija, St Laurent Medoc
Įsikūręs Medoke, netoli Bordo, Château BARATEAU specializuojasi raudonųjų vynų gamyboje. Château turi 24 hektarų vyniną, kuriame auginamos Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot ir Petit Verdot veislės. Kvaliteto garantija, Château reguliariai apdovanojamas įvairiuose nacionaliniuose ir tarptautiniuose konkursuose. Château BARATEAU yra geriausių šios appellacijos vynų viršūnėje.
Prancūzija, Cabanes
Įsikūręs Prancūzijos pietvakariuose, tiksliau Tarn departamente, dvaras LES VIGNES DE GARBASSES gamina vynus pagal Vin de Pays des Côtes du Tarn etą. Dvaro vynmedžiai 85% skirti raudonojo vyno gamybai ir 15% - baltojo vyno gamybai. Raudonieji vynuogės yra Syrah, Gamay, Merlot, Cabernet Franc ir Sauvignon, taip pat 2 Gaillacois veislės - Duras ir Braucol. Baltieji vynuogės yra Sauvignon, Listan ir 3 Gaillacois veislės - Mauzac, Lenc del El ir Muscadelle. Taigi, LES VIGNES DE GARBASSES gamina baltuosius, rožinius, raudonuosius vynus, vynuogių sultis ir raudonojo vyno pagrindu pagamintą actą.
MONSEGUR VYNIŲ GAMINTOJAI atstovauja Bordo kooperatyvui. Visi Monségur vyno gamintojų vyninai užima beveik 1300 hektarų raudonųjų ir 100 hektarų baltųjų vynuogių. Čia auginamos šios veislės: Merlot, Cabernet Franc ir Cabernet Sauvignon raudonosioms vynuogėms, o baltosioms - Sauvignon, Sémillon ir Muscadelle. Kooperatyvas įsipareigoja užtikrinti produktų atsekamumą, vyninės buteliavimo įmonė turi ISO 9001 ir IFS – BRC sertifikatus, o vyninė šiuo metu siekia Terra Vitis akreditacijos (protingas kovos su kenkėjais metodas).
Prancūzija, Neac
CHATEAU VIEUX CHEVROL yra 21 hektaro šeimos vyninė. Château turi kontroliuojamos kilmės pavadinimą LALANDE DE POMEROL. Vynuogių veislės: 80% Merlot, 10% Cabernet Franc ir 10% Cabernet Sauvignon.
Prancūzija, Blaignan
CHÂTEAU LA GORCE, esantis Médoc, turi 45 hektarų vynininkystės. Vynininkystė sudaryta iš kilnių veislių, kurių 45% yra Cabernet Sauvignon, 50% Merlot ir 5% Cabernet Franc. Ši nuosavybė gamina du vynus: CHÂTEAU LA GORCE ir CHÂTEAU CANTELOUP. Pagaminti vynai yra aukštos kokybės.
Prancūzija, Belves De Castillon
CLOS PUY ARNAUD, Thierry Valette gamina ir parduoda Bordo vynus. Vyninė sudaryta iš 70% Merlot, 25% Cabernet Franc ir 5% Cabernet Sauvignon. CLOS PUY ARNAUD yra įsipareigojęs aplinkai ir gamina ekologiškus vynus. Dėl šio įsipareigojimo vynuogės yra labai geros kokybės. CLOS PUY ARNAUD gamina 3 vynų linijas: Didysis vynas, kuris yra ilgalaikio brandinimo vynas, Cuvée Pervenche, kuris yra vaisinis ir vidutinio brandinimo vynas, ir Cuvée Bistrot, kuris yra vaisinis vynas.
Prancūzija, Pomport
Netoli Bergerako esantis GRANGE NEUVE dvaras gamina įvairius ir tipiškus vynus. Vynmedžių plotas siekia 70 hektarų, iš kurių 26 hektarai skirti raudonųjų vynų gamybai, o 44 hektarai – baltųjų vynų gamybai. Baltųjų vynmedžių derlius sudaro 80% Sémillon, 10% Muscadelle ir 10% Sauvignon. Raudonųjų vynmedžių derlius apima 60% Merlot, 20% Cabernet Franc ir 20% Cabernet Sauvignon. Taigi, GRANGE NEUVE dvaras gamina ir parduoda šiuos vynus: Monbazillac, Bergerac raudoną, Bergerac sausą baltą, Bergerac rožinį, Côtes de Bergerac saldų, tradicinę metodą (šampano tipo vynas) ir vynuogių sultis.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play