Prancūzija, Privas
... cukraus kiekis 60g 100g Nuo 1885 metų amžinos jaunystės paslaptys! Kaštonų kremas iš Ardèche yra receptas, sukurtas Klémento Faugier 1885 metais Privase. Šis receptas nuo pat jo sukūrimo liko nepakitęs, jame naudojami tik natūralūs ingredientai. Ingredientai: kaštonai, cukrus, glazūruotų kaštonų likučiai, vanduo, gliukozės sirupas, natūralus vanilės aromatas Paruošta su 45g vaisių 100g, bendras cukraus kiekis 60g 100g Kodas: 502 Neto svoris (g): 1000 Bruto svoris (g): 1250 Kaina be PVM: 7.56 Kaina su PVM: 7.98...
Prancūzija, Montélimar
...STOTIS REGIONINIO KULINARINIO PAVILDIJIMO ŠIRDYJE Théo Parant, kilęs iš Montélimar, sukūrė receptą su nugatu pagamintam romui, bendradarbiaudamas su Chabert & Guillot, istoriniu regiono amatininku. Po šios pirmosios recepto sėkmės jis išplėtė savo asortimentą su romu, pagamintu iš glazūruotų kaštonų iš Ardèche, bendradarbiaudamas su Clément Faugier, kitu su citrinomis iš Menton su La Cour...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play