Prancūzija, Le Sen
... dirbtuvėse Prancūzijoje Auginimas Curcuma longa yra augalas, augantis daugelyje Azijos šalių, o Indija yra pagrindinis dabartinis šaltinis. Jis yra artimas imbierui, o jo rizoma naudojama kaip prieskonis garsiajame indiškame kare, suteikiant intensyvią geltoną spalvą. Gamyba Būtent mūsų Madagaskaro gamybos įmonėje mes gaminame šį ciberžolės ekstraktą iš FFL žaliavų, gautų mūsų ūkyje. Ref:CURCHE1BF...
Prancūzija, Montrouge
...Kurkuma, daug daugiau nei paprasta prieskonis Naudojama kaip prieskonis daugelį metų Europoje, kurkuma iš tikrųjų kilusi iš Pietų Azijos. Indija yra didžiausia kurkumos gamintoja ir vartotoja pasaulyje. Todėl nenuostabu, kad augalas yra vadinamas Indų šafranu daugelio natūropatų. Dažnai lyginami dviejų augalų teigiami poveikiai. Tačiau nesitikėkite, kad viskas yra taip paprasta, Kurkuma longa...
Prancūzija, Renaison
Mūsų šeimos įmonė siūlo visą spektrą prieskonių, pipirų, uogų, druskos ir 100% natūralių mišinių, gautų iš pagrindinių Azijos gamintojų, kurie taiko tvarios žemdirbystės principus. Mūsų prieskoniai nėra apdoroti, juose nėra priedų ar konservantų, todėl garantuojame aukščiausią kokybę ir išskirtinius aromatus kiekvienam mūsų prieskoniui ir mišiniui. Šiandien norime pasidalinti savo autentiška aist...
Prancūzija, Livry Gargan
Burçak Baharat yra Turkijos įmonė, garsėjanti savo ilga istorija. Mes specializuojamės įvairių prieskonių (nuo 100 gramų iki 25 kg) gamyboje ir eksportavime, įskaitant raudonąjį pipirą, kavą ir konditerijos produktus (plaktą grietinėlę, kakavą, saldžią vaniliną, kepimo miltelius, šokolado padažą, krakmolo rūšis), granatų sirupą, obuolių sidro actą ir vyno actą, taip pat aromatizuotus gėrimus. Mes ...
Prancūzija, Bourgbarré
...Madagaskaro ciberžolė dar vadinama Indijos šafranu. Tai lengvo kvapo prieskonis, kurį galite pabarstyti ant salotų ar padažų. Ciberžolė turi šiltą, bet švelnų skonį, ją galima naudoti visuose patiekaluose, drąsiai dėkite visur.
Prancūzija, Levallois Perret
...Ciberžolė turi žemišką, šiek tiek kartų ir šiltą skonį, ši prieskonis yra viena iš labiausiai naudojamų virtuvėje. Ciberžolės naudojimas virtuvėje: Ji puikiai tinka su paukštiena, ryžiais, rytietiškais patiekalais ir taip pat gali būti naudojama kaip natūralus maisto papildas. Ciberžolės nauda: Antioksidacinė, priešuždegiminė, ji palengvina virškinimą. Puikus geležies, magnio, baltymų, mangano, mineralų, vitaminų (A, C, E, B1, B2, B3 ir B6), vario ir kt. šaltinis.
Prancūzija, Plaisir
...Ciberžolė (Curcuma longa) yra augalas, geltonos spalvos prieskonis, kvapiosios medžiagos, taiso rūgštingumą, naudojama kaip aktyvi medžiaga maisto papildų ir dietinių produktų sudėtyje, tačiau labiau audojama kulinarijoje. Ciberžolės savybės: Šis prieskonis turi dvi įdomias savybes organizmui: antioksidacinę ir priešuždegiminę. Padeda išlaikyti kepenų sveikatą, nes palaiko kepenų ir tulžies...
Atitinkantys produktai
Ciberžolė
Ciberžolė
Kiti produktai
Okra
Okra
Prancūzija, Port-Vendres
...Prieskonis, kuris yra toks pat geras skoniui, kaip ir sveikatai, ciberžolė taip pat leidžia dažyti patiekalus ir gaminti kosmetiką.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play