Prancūzija, Aizenay
...Baltasis kristalinis cukrus gaunamas iš cukrinių runkelių. Procesas prasideda nuo saldaus sulčių išgavimo, kuris vėliau yra valomas, koncentruojamas ir kristalizuojamas. Tai leidžia gauti reguliarius ir blizgius cukraus grūdus. Cukrus, rafinuotas siekiant pašalinti priemaišas, turi ryškiai baltą spalvą ir švarų skonį, be poskonių. Jo traški tekstūra ir vidutinio iki didelio dydžio kristalai daro jį pasirinktu ingredientu. Kilmes: Ukraina. Pakuotė: Maišeliai: 1 kg ir 2 kg / kraftiniai maišai: 5 kg, 10 kg, 25 kg / polietileno maišai: 40 kg ir 50 kg. Paletizacija: 750 kg iki 1000 kg.
Prancūzija, Fleury Les Aubrais
...2) Kristalinis cukrus: vertinamas dėl savo granuliuotos tekstūros, dažnai naudojamas virtuvėje ir gėrimuose. 3) Rafinuotas baltas cukrus: rafinuotas produktas, neturintis melasos ir priemaišų, dažnai naudojamas kaip stalo cukrus. 4) Demerara ir rudasis cukrus: dalinai rafinuoti cukrūs, išlaikantys melasos pėdsakus, suteikiančius unikalų skonį, idealiai tinka kepiniams. Be esminės vietos maisto pramonėje, braziliškas cukrus taip pat yra strateginis šalutinis produktas bioetanolio gamyklose, todėl cukranendrių svarba yra didelė cukraus sektoriuose.
Prancūzija, Montenay
Prancūzija, Bobigny
...Žaliava: Rafinuotas baltas cukranendrių cukrus ICUMSA: 45 RBU Polarizacija: 99,80% min. Drėgmė: 0,04% max. pagal svorį Pelenų kiekis: max. 0,04% pagal svorį Tirpumas: 100% sausas / laisvas geras srautas Radiacija: Normalus, pagal tarptautiniu mastu priimtus standartus Kultūra: dabartinė Pelenų kiekis: 0,04% max. Magnetinės dalelės: 4 mg / k SO2: 70 mg / k Spalva: Blizgiai balta, maksimaliai 45...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play