...Kanistrelių (Biscuttini) maišelis su anyžiais.
Skanūs korėjietiški kvadratiniai sausainiai, pagaminti pagal tradicinį receptą.
Svoris: 350 g
Ingredientai: Kvietiniai miltai, Cukrus, Saulėgrąžų aliejus, Kiaušiniai, Anyžių sėklos 2%, Invertuotas cukrus
Laikymas: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje
Mitybos deklaracija 100 g:
Energija: 2008 kJ (478 kcal)
Riebalai: 19 g
Sočiųjų riebalų rūgščių: 1,9 g
Angliavandeniai: 69 g
iš jų Cukrus: 29 g
Baltymai: 6,8 g
Druska: 0,42 g...
... įsipareigojimo pakartotinai naudoti nepakankamai išnaudotas maisto išteklius sąjunga.
Mūsų džiovintų apelsinų vaisių žiedlapiai sužavės jus pusiausvyra tarp rūgštumo, prieskonių šilumos ir šiek tiek kartumo.
Šios šviežių citrusinių vaisių tyrės, derinamos su cinamonu, suteikia švelnią ir saldžią šilumą su šokoladiniais akcentais, tuo tarpu anyžius prideda subtilų ir žavingą anyžių atspalvį. Krapai, gvazdikėliai ir kardamonas papildo visumą, pridėdami sudėtingų ir gilių aromatinių natų...
...Meduolių protėvis yra medaus duona. Ji buvo žinoma senovės egiptiečiams ir graikams. Meduoliai kilę iš Mi-Kong, pažodžiui „medaus duona“ kinų kalba. Kryžiaus žygių metu vakariečiai ją atrado šventojoje žemėje ir parvežė receptą bei prieskonius.
Šiame meduolyje prieskonių mišinys yra subtilus ir subalansuotas: cinamonas, imbieras, gvazdikėliai, kardamonas, anyžius ir badianas.
Visi mūsų sausainiai gaminami rankiniu būdu, naudojant ekologiškas žaliavas, be priedų ir konservantų.
Neto svoris: 250 gr / vnt...
Amatininkas, gaminantis provanso sausainius. Mūsų asortimentą sudaro: Navetės (apelsinų žiedų, anyžių, alyvuogių aliejaus), migdolų traškučiai, migdolų miltų makaronai, anyžių traškūs sausainiai, citrinos ir apelsino skanėstai, Gibassiés ir Sablés. Mūsų produktai gaminami pagal senas receptūras, kurių paslaptį saugome, ir visiškai rankų darbo.