Prancūzija, Strasbourg
... visą savo galią! Kraken yra gintarinis alaus, pagamintas gryniausia airiška tradicija. Pagamintas iš 5 rūšių miežių, jis pasižymi nuostabia vario spalva! Jo sudėtinga gamyba sukuria subtilų ir niuansuotą skonį, kuriame susipina sausainių, vyšnių kauliukų ir apynių suteiktų prieskonių natų. Burnoje jis yra švelnus, burbuliukai yra smulkūs ir tik papildo aromatą, leisdami jam išreikšti visą savo galią!
... vertinga ir skani tradicija šeimos susibūrimams ir šventinėms progoms.","Dont sucres 54 g":"Iš jų cukrų 54 g","Ingrédients et allergens:":"Ingredientai ir alergenai:","Poids:335g":"Svoris: 335 g","Allergenes:":"Alergenai:","Glucides 56 g":"Angliavandeniai 56 g","Fruit A Coque, Miel":"Riešutų vaisiai, Medus","UGS:3 455 149 000 508":"SKU: 3 455 149 000 508","De Noël est une création culinaire festive...
Prancūzija, Provins
...Galetų gaminimo tradicija yra labai sena, tačiau kalbant apie šeimos virtuvę, labai sunku rasti rašytinių pėdsakų, priešingai nei karališkiems patiekalams, kurie sukėlė daugiau rašalo. Panašių paruošimų randama nuo senovės. O keli rašytiniai šaltiniai, datuojami X amžiumi, rodo, kad, nors istorija yra prastai žinoma, ji vis dėlto egzistuoja. Bretanė, jos miškai ir menhirai iš tiesų yra paslaptinga žemė! Neto svoris: 140g...
Prancūzija, Montreuil
... Indijoje viename iš paskutinių dirbtuvių netoli Delio, kur Puneet ir jo šeima išlaiko nepakartojamą amatų tradiciją su geriausiais amatininkais mažose grupėse po 4–6 darbuotojus, apsaugotais nuo karščio didžiuliais sienomis. Amatininkai gauna 3 kartus didesnį atlyginimą nei įprastai.
Prancūzija, Virazeil
Žinomas ir pripažintas dėl aukštos kokybės savo virtoje katile uogienės, Lucien GEORGELIN tęsia vaikystės uogienių tradiciją. Paruoštos iš sezoninių vaisių, surinktų tinkamu metu ir virti atvirame ugnies katile, mūsų vaisių paruošimai turi tokį būdingą skonį, kurį turėjo tik mūsų močiutės. Tai senovinė Lucien Georgelin uogienių prekės ženklas. Jo credo: regioninės specialybės, sveikos, remiasi vietiniu amatu, su senoviniu skoniu ir kūrybiškumo prieskoniu.
Prancūzija, Lyon
... yra padaryti išskirtinius produktus iš Centrinio Pirėnų regiono prieinamus ir demokratizuoti, tuo pačiu siūlant nepamirštamą skonio patirtį. Mūsų amatininkas mėsininkas ir virėjas Pierre turi 28 metų patirtį ir yra laimėjęs kelis apdovanojimus mėsos gamybos srityje. Jis naudoja žaliavas iš regiono, kad gamintų kokybiškus produktus. Mes labai vertiname regiono žemės ūkio ir kulinarinę tradiciją...
Prancūzija, Charly Sur Marne
Jau tris kartas šeima Champagne Baron Albert užsiima vynininkystės amatu, gamindama šampaną Charly sur Marne, tipiniame šampano kaime, esančiame Marno slėnio širdyje. Champagne Baron Albert buvo įkurta 1947 metais pono Alberto Barono. Šiandien dvi Baron Albert šeimos kartos sujungia savo žinias ir įgūdžius, kad sukurtų šventinius ir autentiškus šampanus: Tradicija, Speciali Cuvée, Metinis ir Rožinis, pagaminti iš Chardonnay, Pinot Meunier ir Pinot Noir...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play