Prancūzija, Malataverne
...Šokoladinis moelleux yra ypatingas šokoladinio pyrago receptas. Jis neturėtų būti painiojamas su šokoladiniu fondantu, kuris turi daugiau kiaušinių ir mažiau miltų. Dėl savo sudėties, šokoladinis moelleux gali būti šiek tiek sausas, jei jis perkeptas. Visi žino šokoladinį moelleux, šį pyragą su tirpstančiu viduriu, kuris džiugina šokolado mėgėjų gomurius. Bet ar žinote jo kilmę? Įsivaizduokite...
Prancūzija, Paris
CHERES KLIENTAI, MŪSŲ PASLAUGOS YRA PASIEKIAMOS VISIEMS: Geros bilietų analizės vykdymo principas reikalauja, kad chemikas atliktų atitikties kontrolę, kalbant apie ploviklius, mūsų laboratorija sukūrė unikalią techniką, kuri apima mėginio paėmimą, atitinkantį profesinius kriterijus, iš anksto nustatytus kiekvienu atveju, ir egzistuoja paramos ir pagalbos komisija, kuri, pradėjus bendradarbiavimą ...
Prancūzija, Auxerre
...Nez patarimai apie raudonųjų ir juodųjų vaisių aromatus, šiek tiek vanilinių Pora patiekalams: kiškio terrina, jautienos gabalas, įdarytas ėrienos kumpis ant bulvių lovos, triušis gibelotte arba šokoladinis pyragas Vynifikacija: brandinimas 1 metus prancūziškose ąžuolo statinėse (25% naujose statinėse ir 75% vienerių metų statinėse) Akis: tanki ir tamsiai granato spalvos Burna: minkšti...
Prancūzija, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE perkuria šokolado saldainių klasiką bastiečių stiliumi. Tai visa Korsika šokoladiniuose skanėstuose: subtilus derinys tarp Grožio salos lobynų ir gero šokolado, per medų, citrusinius vaisius, lazdyno riešutus, maquis lobynus ir emblematiškus Canistrelli, kurie sugrąžina į vaikystės prisiminimus ir žada netikėtų bei stebinančių skonio patirčių. Dabar jau keletą metų seserys Giam...
Prancūzija, Pacy-Sur-Eure
... džemas, šokoladinis sausainis, gazelės ragas, kremas brûlée, raudonųjų vaisių trupiniai, migdolų gabaliukai, Kalėdų prieskoniai, tonka pupelė, uždraustas vaisius, avižų pienas – medus, lollipop, aviečių & violetinės makaronas, madeleine, braškių malabaras, medus, mojito, skanios mėlynės, nugatas, nutella, prieskonių duona, skrudinta duona, Breton paletė, panettone, persikas – plakta grietinėlė...
Prancūzija, Villeneuve Sur Lot
AQUITAINE BIOLOGIE daugiau nei 20 metų specializuojasi biologinių šaldytų produktų, skirtų profesionalams, platinime. Mūsų prekės ženklas AQUIBIO šiandien yra pripažintas ir vertinamas ekologiškų parduotuvių, kolektyvinio maitinimo ir perdirbėjų. Mūsų prekės ženklas AQUABON apima visus jūsų poreikius laukinėms žuvims ir jūros gėrybėms, tačiau neekologiškoms. AQUITAINE BIOLOGIE turi daugiau nei 400...
Prancūzija, ARGENTON SUR CREUSE
...Šokoladinis fondantas, Mini-Kepiniai arba Brownie, receptų pasirinkimas, pateiktas individualiu formatu, kad būtų galima padidinti vartojimo galimybes, tiek kaip desertą lėkštėje, tiek kaip malonų užkandį ar užkandžių pasiūlymą. Michel Kremer profesionalumas ir meistriškumas šiandien yra pripažinti visose konditerijos prekybos grandyse ir maisto pramonės specialistų tarpe: · Duonos ir pyragų kepėjai · Viešbučių ir restoranų sektorius · Kateringas · Mažmeninė prekyba Michel Kremer yra ten, kur žodis gastronomija turi prasmę.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play