...Ją galima ragauti visomis formomis: žalią, virtą, saldžią, sūrią, kaip užtepėlę, aliejuje arba sumaišytą su kitais, taip pat skaniais patiekalais. Mmm! La hazelė, dar vadinama aveline, yra paprasto lazdyno vaisius: Corylus avellana.
Žodis "hazelė" kilęs iš žodžio "riešutas" su mažinamuoju priesaga -ette; terminas "riešutas" pats yra kilęs iš lotynų kalbos žodžio "nux", reiškiančio „bet kuris...
...100% skrudintos lazdyno riešutai „Nocciola Piemonte I.G.P.“ iš Langhe. Vidutinio skrudinimo - 100% skrudintos lazdyno riešutai „Nocciola Piemonte I.G.P.“ iš Langhe. Puikiai tinka tiek saldžių, tiek sūrių patiekalų gamybai, taip pat kaip užkandis. Po lukštentimo riešutai skrudinami ir pašalinama plėvelė. Vidutinio lengvo skrudinimo. Galima užsisakyti su skirtingais skrudinimo laipsniais.
Laikyti...
...Cod. PRA 25
U/M Kg
DĖŽUTĖ 1,9 Kg
Aprašymas
Minkšta IGP Pjemontolazdyno riešutų kremas, padengtas 32% gryno pieno šokoladu su visa lazdyno riešutu paviršiuje.
...Spiritas: Visada laikydamasi labai selektyvių kriterijų vaisių pasirinkimui, La Fabrique de L'Arrangé pristato mums labai skanų romą, kuriame Bourbon vanilė ir Pjemontolazdynoriešutas puikiai dera su Martinikos žemės romu. Skonis gaivus, vanilinis ir primena užtepiamąją masę (be sunkumo). Skanus atradimas, kurį verta mėgautis šaltą!
Namai: 2014 metais Mathieu Tricoche įkurtas La Fabrique de...
... veislių; svarbiausios veislės be abejo yra Bronte žaliosios pistacijos DOP ir Pjemontolazdynoriešutas IGP. Be to, kad jau daugelį metų yra šioje pramonės ir Ho Re Ca sektoriuje, La Pistacchio S.p.A. turi glaudžią pardavimo tinklą G.D.O. sektoriuje, tai leidžia įmonei diversifikuoti rinkoje ir užtikrinti kokybiškas paslaugas įvairiose srityse. Šiuo metu La Pistacchio S.p.A. turi tris gamybos...