Ispanija, Guijuelo-Salamanca
... svoris: 100 g. Distribucijos ir transportavimo sąlygos: Esant kambario temperatūrai, apribojimų nėra. Jei vakuume supakuota, temperatūra turi būti žemesnė nei 5ºC. Rekomenduojama vartojimo temperatūra yra 15º-18ºC. Gamybos procesas: Karštas pjaustymas, aušinimas, V formos pjaustymas, sūdymas, natūralus džiovinimas, poilsis rūsyje. Ingredientai: Iberijos kumpis su kaštonais, druska ir konservantai. Neto svoris: 100 g.
Ispanija, Badajoz
...Iberijos Bellota kumpis, rankomis pjaustytas sertifikuoto meistro ir vakuume supakuotas, kad išsaugotų visą savo aromatą ir skonį. Pateikta gražioje dėžutėje. Turinys: 22 pakeliai po 100 gramų.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play