Ispanija, Malaga
...Naudodami tradicinį itališką receptą, gaminame įvairias picas, paruoštas vartoti. Visada su geriausia kokybe, siūlome skirtingus dydžius ir skonius. Margherita 4 sūriai Paprikos Marinara (tunai ir svogūnai) Barbekiu jautiena Kumpis ir grybeliai Kumpis ir sūris Pinchito Daržovių Taip pat pritaikome skonius pagal kliento pageidavimus. KATEGORIJA: Picos...
Turkija, Istanbul
...Kas nemėgsta picos? Ypač kai esi sotus, gali mėgautis namuose kepta, šviežiai iškepta, karšta pica... Turime jums skanią jautienos pepperoni picą, papuoštą aukščiausios kokybės ingredientais! Esame tikri, kad niekada nesate ragavę tokios pepperoni! Plonas pagrindas, specialus padažas, paruoštas iš raudonų ir skanių Çanakkale pomidorų, mozzarella sūris... Jei į šią lygtį pridėsime tradicinę...
Prancūzija, Lalinde
...Sukurtas ir pagamintas Nanto regione, pagamintas iš nerūdijančio plieno, kad būtų lengviau pjaustyti mėsą po virimo. Bukas iš bukmedžio, pristatomas neapdorotas, kad būtų galima patogiai pateikti ant stalo su druskos ir pipirų indeliais, pagamintas darbuotojų, turinčių negalią, ESAT. Viskas kruopščiai pateikta elegantiškoje kraft dėžutėje, surinktoje ESAT ir papuošto juostele su Tridens grafine...
... kepimo. Mūsų nuorodos visos prasideda nuo pagrindo, sudaryto iš: miežių, kiaušinių, miltų, druskos, pipirų, taip pat taukų, kad sluoksniavimas būtų geresnis. Iš mūsų Crefole sluoksniuotų pagrindų mes ruošiame įvairias nuorodas: viso grūdo Crefole sluoksniuotos, Crepole su polentos tešla, viso grūdo Crefole sluoksniuotos, speltos Crefole sluoksniuotos. Iš jų taip pat gimsta mūsų skanūs užkandžiai: Crefolini ir Crepolini.
Prancūzija, Renaison
...Toskaniškas prieskonių mišinys yra žolelių mišinys, tradiciškai naudojamas Italijoje, su šiek tiek česnako ir pipirų. Jis naudojamas visur: pomidorų padažui pagardinti, ant picos ar netgi mėsos įdarui.
Prancūzija, Guenange
...Habanero pipiras, dar vadinamas Antilų pipiru, yra galingas pipiras su labai vaisiškais atspalviais. Pasirinkome pridėti tik vandens virimo metu ir acto jo konservavimui, kad maksimaliai išsaugotume jo skonius. Ši tyrė naudojama ant troškintų daržovių arba, pavyzdžiui, ant picos. Ingredientai: švieži Habanero pipirai (kilmė Nyderlandai), vanduo, actas 100 ml 10 000 (Scoville skalė)...