Prancūzija, Biguglia
Korsikos kilmės šefas Jean-Michel Querci per savo kūrinius nori pasidalinti meile savo salos produktams. Jis yra brocciu (šviežio korsikietiško sūrio) džemo išradėjas, o šefas siūlo kulinarinę kelionę į savo šaknis. Asortimentas "O Mà" yra labai įvairus ir apima saldžius malonumus (džemai, užtepiamosios pastos, aromatizuoti cukrūs, pyragai) ir sūrius malonumus (užkandžių specialybės, padažai ir pr...
... ir prieskoniais. Hummus yra populiarus padažas Vidurio Rytų regione. Jis sudarytas iš avinžirnių tyrės ir tahini (sezamo tyrės). Hummus geriausiai patiekiamas su pita duona. Salsa yra padažas, dažnai naudojamas Meksikos virtuvėje, paprastai gaminamas iš pomidorų ir pipirų. Raudonas padažas yra žinomas salsa tipas, dažnai naudojamas Meksikoje ir Pietvakarių Amerikoje. Chipotle padažas, populiarus Meksikos virtuvėje, gaminamas iš adobo chipotlių, paprasto jogurto arba Meksikos kremų, česnako ir laimo sulčių. Jis ypač naudojamas tacos arba fajitas.
Siūlome džemus iš vietinių veislių kultūrinių ir laukinių vaisių, želė iš kultūrinių ir laukinių gėlių bei vaisių, šaukštinius saldumynus ir džiovintų vietinių vaisių gabalėlius su prieskoniais ir žolelėmis, taip pat ypatingus užkandžius (pate) iš žalių ir saulėje džiovintų pomidorų, spalvingų pipirų ir ožkos sūrio, aštrias saldžiarūgštes padažas (chutney) ir korfu mažytes alyvuoges. O tiems...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play