Inovacijos ir prancūzų gastronomijos tradicijų gerbimas šiandien, kaip ir vakar, yra du pagrindiniai DELOUIS namų principai. Siekdama juos įgyvendinti, DELOUIS turi savo R&D laboratoriją. Prancūzų gamintojas, gaminantis garstyčias, prieskonius ir pagardus. Šviežių aviečių acto išradėjas. 1991 metais DELOUIS sukūrė pirmąją majonezą be konservantų. Emulsinių padažų, pagamintų su senovinėmis garstyči...
Alimentation Fine de France yra pripažintas Prancūzijos gurmaniškos maisto didmenininkas, remiantis griežta kokybės politika: produktų pasirinkimas pagal griežtus skonio ir kokybės kriterijus, maksimaliai vengiant įvairių priedų, dažiklių, konservantų, ir skatinant naudojimo paprastumą bei inovacijas, gerbiant prancūzų kulinarinę tradiciją. Įdiegta visiška produktų atsekamumo sistema (HACCP standa...
Būdama neatskiriama Moguntia Food Group AG, įsikūrusio Austrijoje, dalimi, Haya France prekiauja ir siūlo platų dehidratų produktų asortimentą, turinčių įvairias konsistencijas: miltelių, pastos, „skysčių“ arba granulių, tokių kaip padažai, sultiniai ir sultys, sriubos ir sultiniai, marinuoti produktai ir prieskoniai, prieskonių mišiniai, vegetariškiems racionams ir kt.....
Grupė siūlo produktų...
Įvairių gruzinų produktų gamintojas: vynai, natūralūs mineraliniai vandenys, aštrūs padažai, arbatos, alavijų augalai, keraminiai buteliai, kukurūzų miltai, eukalipto lapai... ir kt.
Nuo 1790 metų VINAIGRERIE GÉNÉRALE gamina aukštos kokybės actus prekės ženklu VINAIGRE TÊTE NOIRE, įskaitant klasikinius actus, padažus, prieskonius, baravykus ir "didžiojo valymo" actus. "Didžiojo valymo" produktai yra 100% natūralūs ir gali būti naudojami, pavyzdžiui, planšų valymui. Tarp actų įmonė gamina šiuos actus: Modenos balzamiko actas, senas vyno actas, Bordo vyno actas, Šereso actas, ob...
...L'Olivetta skatina mažų Pietų Italijos gamintojų produktus. Produktų asortimentas: migdolai, apelsinai, ekologiški ekstra vieržiniai alyvuogių aliejai, makaronai, padažai ir užtepiami produktai, konservai su ekstra vieržiniu alyvuogių aliejumi ir actu, sūdyti pyragai su ekstra vieržiniu alyvuogių aliejumi ir tradiciniai sausainiai.