Italija, Gubbio
... ir ekstrakcijos) 27 °C temperatūroje. Tai palankiai veikia galutinę alyvuogių aliejaus kokybę. Aliejaus konservavimas: Aliejus laikomas nerūdijančio plieno talpose kontroliuojamoje temperatūroje, kad produktas būtų apsaugotas nuo oksidacijos. Buteliavimas: Aliejus buteliuojamas tiesiogiai pagal HACCP gaires (pavojų analizė ir kritinių kontrolės taškų nustatymas). Po trumpos pertraukos aliejus natūraliai filtruojamas dekantavimo būdu, kad būtų išlaikytos jo maistinės ir organoleptinės savybės. Todėl jis griežtai pilamas į alavo talpas.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play