...Salumificio Lombardi išsiskiria iš konkurentų savo lankstumu priimant ir gaminant individualizuotus produktus labai trumpais terminais, taip pat dėka jauno ir efektyvaus komandos, kuri gali pasiūlyti įdomių paslaugų. Salumificio Lombardi turi apie 1200 kv. m. moderniai išplėstą ir atnaujintą CE standartus atitinkantį gamyklą. Įmonėje dirba apie 15 darbuotojų, o metinė gamyba nuolat auga.
Aromatinių žolelių gamyba, skirtos įmonėms, kurios pakuoja pirmos rūšies produktus ir jau supakuotas aromatines žoleles. Aromatinių žolelių gamyba vazonuose. Pusiau apdorotų aromatinių žolelių gamyba mėsos, dešrų ir paukštienos įmonėms. Plati gamyba Ligūrijoje ir Sardinijoje. Eksportas.
Aukštos kokybės mėsos ir dešrųgamyba. Privatūs ir įmonių maitinimo paslaugos. Mėsos ir dešrų bei delikatesų pardavimas, kasdien besikeičiantis pietų meniu, šviežios salotos, dovanų krepšiai.
Mes esame šeimos verslas, orientuotas į tradicinį dešrųgamybą. Mūsų pasiūloje taip pat yra dešros ir mėsa ant grotelių. Taip pat tiekiame marinuotus arba išrūkyti paršelius.
Mėsinė su regioniniu akcentu. Vogtland ir Saksonijos dešrų bei mėsos produktų gamyba ir jų platinimas per mažmeninę prekybą ir dešrų internetinę parduotuvę.
Mėsos skerdimo įmonė visoms gyvulių rūšims.
Dešrų tiekėjas su daugiau nei 250 dešrų rūšių.
Išskirtinis tiekėjas BESH (Žemės ūkio gamintojų bendruomenė Švabijos saloje) Berlyne ir Brandenburge.
BIO sertifikuota.
Kasdien šviežiai skerdžiami vidaus organai.
Gastronomijos paslaugos.
Pristatymas su nuosavais termovalandžiais.
Kasseler gamyba.
Ūkis, kepykla, konditerija ir vietinių produktų didmeninė prekyba, bulvių, svogūnų, vaisių, daržovių, šparagų, kepinių, kiaušinių, makaronų, užtepių, dešrų ir ūkio parduotuvės produktų gamyba ir prekyba.
CHARCUTERIE ADER įsikūrė Trie sur Baïse, Aukštosiose Pirėnų kalnuose, 1926 metais ir egzistuoja jau 4 kartas.
CHARCUTERIE ADER specializuojasi naminių kiaulienos dešrų gamyboje.
Ader namas, turintis gerą reputaciją ne tik departamente, bet ir visoje Prancūzijoje, kadangi žinovai nesibaimina pasukti į šoną, kad galėtų paragauti siūlomų skanėstų, iš tiesų sugebėjo modernizuoti savo gamybą: pavyzdžiui, jis remiasi geresne įranga, ypač džiovinimo kontrole, kas užtikrina didesnį kokybės nuoseklumą, tuo tarpu modernesnė įranga suteikė daug daugiau komforto darbe.