... laikotarpį (pavyzdžiui, pieno technologijų pramonės įmonės, užsiimančios pieno apdorojimu ir jogurtų bei sūrių gamyba, arba mėsos technologijų pramonės įmonės, užsiimančios dešrųgamyba), ir konservavimo maisto technologijų pramonės įmonės, kurių tikslas yra transformuoti maisto produktus į gaminius, kurie išlieka tinkami ilgą laiką (konservų paruošimas ir konservavimas, šaldytų produktų paruošimas ir kt.).
... sektoriuje. Adfood sudaro dvi didelės funkcinės dalys: "Mėsos produktų gamybos procesai" ir "Įranga", taip pat įmonės, turinčios plačią patirtį ir istoriją. Įkurta 2010 metais, siekiant išnaudoti sinergiją tarp markių, kurias ji apima: RMT (inžinerija ir technologinė konsultacija įrenginiuose, procesuose ir gamybos linijose), Cato (dešrų linija), Ogalsa (injekcijos linija) ir Roser (higienos ir priežiūros įranga).
Los Remedios yra įmonė, kuri nuo 1982 metų užsiima rankų darbo dešrų ir kumpių gamyba. Mes esame Serone, Almerijos provincijoje, kalnų miestelyje, kurio puikus klimatas leidžia pasiekti unikalų skonį. Mūsų tikslas yra aiškus: užtikrinti aukščiausios kokybės produktą. Tam kruopščiai renkamės geriausias žaliavas. Jos yra geriausias mūsų senelių receptų garantas. Gamindami produktus, tokius kaip...
Embutidos y Jamones Los Serranos. Mes esame šeimos įmonė su tradiciniu charakteriu ir ilgamete patirtimi kumpių ir dešrų sektoriuje. Esame įsikūrę pačiame Salamanca Campo Charro širdyje. Los Serranos užsiima tradiciniu iberinių dešrų ir ėriukų kumpių gamyba, be to, turime dvi aiškiai atskirtas gamybos linijas. 1. Iberinių kiaulių dešrų ir kumpių gamyba, trijose kategorijose (Bellota, Cebo de Campo ir Cebo). 2. Mes gaminame aukštos kokybės baltųjų kiaulių dešras ir kumpius, griežtai laikydamiesi atrankos kriterijų, siekdami pasiekti puikų produktą.
Įmonė, kuri specializuojasi Ispaniškų kumpių ir dešrų pardavime Guijuelo. Mūsų įmonė įsikūrusi vietovėje, žinomoje kaip „EL COTO“, Guijuelo, tarp kalnų ir Santa Teresos tvenkinio. Čia, gamtos apsuptyje, be mūsų pramoninių patalpų, lankytojai gali rasti daugiau nei 16 hektarų mūsų regionui būdingos dehesos. Coto Ramos siūlo savo klientams viso proceso, susijusio su Ispaniškų produktų gamyba...
Luís Thate S.L., įsikūrusi Zamudio (Bizkaia) ir turinti beveik 100 metų istoriją, savo veiklą orientuoja į dešrų ir kitų mėsos produktų, pagamintų pagal originalų vokiečių stilių, gamybą, pardavimą ir platinimą, itin rūpindamasi ingredientų kokybe ir išlaikydama tradicinius šeimos receptus, kurie per visus šiuos metus atvedė ją į sėkmę. Turėdama klientų visoje Ispanijos teritorijoje, ji sugeba sukurti unikalų, skirtingą ir labai vertinamą produktą, kuris patinka net ir išrankiausiems vartotojams.
AJISUR daugiausia užsiima šviežios česnako pastos gamyba. Be to, mes taip pat turime didelį prieskonių pasirinkimą, pilnus receptus dešrų ir mėsos produktų gamybai; prieskonių mišinius. Mes supakuojame kitoms prekėms, specializuodamiesi gurmaniškų prieskonių srityje, taip pat skoninių druskų dribsnių ir be priedų paruošimų namų virtuvei, stiklo induose su individualizuotais etiketėmis klientui...
Išsiplėtę ir tankūs pušynai, turtinga fauna, puikios kokybės alyvuogių aliejaus gamyba, tradicinių receptų naudojimas, perduodamas iš kartos į kartą, ir ypatinga klimato sąlyga, stipriai formuoja tūkstantmetę kalnų gastronominę tradiciją, kuri, bėgant metams, davė pradžią besivystančiai pramonei, sugebėjusiai sujungti naujų maisto technologijų pažangą su rimtumu, kurį perteikia ilgametė patirtis mėsos ir dešrų gamybos, prekybos ir platinimo versle.