... laikotarpį (pavyzdžiui, pieno technologijų pramonės įmonės, užsiimančios pieno apdorojimu ir jogurtų bei sūrių gamyba, arba mėsos technologijų pramonės įmonės, užsiimančios dešrųgamyba), ir konservavimo maisto technologijų pramonės įmonės, kurių tikslas yra transformuoti maisto produktus į gaminius, kurie išlieka tinkami ilgą laiką (konservų paruošimas ir konservavimas, šaldytų produktų paruošimas ir kt.).
... kartų ūkininkų, mėsininkų ir dešrų gamintojų, mes visada gynėme vietinius ir amatininkų įgūdžius.
MAISON VOISINE turime dvi vietas, atsiradusias iš šeimos bendradarbiavimo: gamybą PAU su Frédéric Lacoste, meistru amatininku ir maisto tiekėju, ir produktų atrankos, šaldymo, užsakymų paruošimo vietą AUROS, netoli BORDEAUX. Čia mes sukūrėme rinkodaros priemonę, kuri taip pat yra prieinama mūsų...
Gamybos vienetas ANTARTIC II INGRÉDIENTS buvo įkurtas 2002 metais, kad tiektų technologinius mišinius maisto pramonei: apvalkalai, sūdyti produktai (marinuoti produktai, virtos dešros, žemos temperatūros dešros, sausos dešros), želė, marinuoti produktai, padažai ir padažų pagrindai, aromatai, užkandžių aromatai, natūralūs aromatai, dešrų ir merguez prieskoniai, kulinarinės pagalbos, etniniai...
... dirbtuvės, stiklo pūtėjai, vakuuminiai siurbliai dešrų gamybai ir kt.
Kadangi tipų spektras laikui bėgant nebeužteko, mūsų gamyba pirmiausia buvo papildyta įsigyjant išorinius gaminius, o galiausiai visiškai sustabdyta. Nuo to momento mes perėmėme atstovavimą vakuuminiams siurbliams ir kompresoriams iš Vokietijos.
Laikui bėgant mes išplėtėme savo produktų asortimentą, kad galėtume pasiūlyti savo...
... akcijų.
Ralf Astrup, generalinis direktorius, ir Jan Helskov, finansų direktorius, atsakingi už Cabinplant A/S valdymą.
Mūsų pagrindinis tikslas yra pasaulinė inovatyvios, aukštos kokybės maisto pramonės apdorojimo įrangos plėtra, gamyba ir rinkodara.
Mūsų dėmesys sutelktas į 5 segmentus:
Žuvis ir jūros gėrybės
Vaisiai ir daržovės
Mėsa ir paukštiena
Pieno produktai
Paruošti...
... įvairius komercinio šaldymo poreikius skirtinguose parduotuvių formatuose ir mažmeninės prekybos segmentuose. Mūsų modeliai sklandžiai integruojasi pagal matmenis ir dizainą, pasiekiant patrauklias kainas per efektyvią gamybą, net ir mažoms partijoms.
Įsipareigoję tvarumui ir energijos efektyvumui, mūsų šaldymo spintelės atitinka aukščiausius technologinius standartus, skatindamos aplinkos draugiškumą...
...pjovimų klasifikacija, maltos mėsos gamyba, dešrųgamyba),
- Vyno kontrolė (laboratorinė vynuogių, misos ir galutinio vyno analizė).
FOSS sukurtos analizės priemonės gerina pelningumą ir produktų kokybę bei gamybos efektyvumą. Naudodamiesi šiomis patogiomis ir tiksliomis priemonėmis, mūsų klientai sutaupo laiko gamybos procese, efektyviau naudoja žaliavas, gamina aukštos kokybės produktus ir optimizuoja maisto saugą.
...MAJA mašinų gamykla Hermann Schill GmbH & Co. KG specializuojasi šiose veiklose: ledo gamyba - odos šalinimas - plėvelės šalinimas - odos nupjovimas - pjaustymas - porcijavimas.
MAJA mašinų gamykla gamina ledo gamintojus; nuggetų ledo gamintojus; odos šalinimo mašinas; riebalų šalinimo sistemas; plėvelės šalinimo mašinas; odos nupjovimo mašinas; mėsos pjaustymo mašinas ir robotus.
MAJA mašinų...
MAISTO ĮRANGOS GAMYBA yra šaldytuvų ir kepimo įrenginių gamintojas daugiau nei 30 metų. MAISTO ĮRANGOS GAMYBA įrengia jūsų parduotuvę ir kuria individualius sprendimus. MAISTO ĮRANGOS GAMYBA gamina ir siūlo produktų pasirinkimą, kuris nuolat atitinka CE standartus. MAISTO ĮRANGOS GAMYBA produktai yra: šaldytuvai, kepimo įrenginiai, vitrinos, mėsmalės, aušinimo ir šaldymo kamerų įranga, pakavimo ir įvyniojimo įranga, pjaustyklės, kaulų pjūklai, vakuuminės mašinos, maišytuvai, pjaustytuvai, stūmokliai, porcijų formuotojai ir indų plovimo mašinos.
... sektoriuje. Adfood sudaro dvi didelės funkcinės dalys: "Mėsos produktų gamybos procesai" ir "Įranga", taip pat įmonės, turinčios plačią patirtį ir istoriją. Įkurta 2010 metais, siekiant išnaudoti sinergiją tarp markių, kurias ji apima: RMT (inžinerija ir technologinė konsultacija įrenginiuose, procesuose ir gamybos linijose), Cato (dešrų linija), Ogalsa (injekcijos linija) ir Roser (higienos ir priežiūros įranga).
... (Šviežios ir šaldytos mėsos paruošimas ir apdorojimas: kiaulės (juodoji kiaulė, baltoji kiaulė) ir avienos. Tradicinių Alentejo dešrųgamyba (juodoji kiaulė, baltoji kiaulė) ir kitos dešros) ir IFS FOOD, su sveikatos ženklu L-301. Veikia daugiau nei tris dešimtmečius, turi moderniausias įrenginius šalyje, skirtus mėsos produktų apdorojimui, mes esame tradicijos specialistai. SEL turi daugiau nei 10 skirtingų tarptautinių ir nacionalinių apdovanojimų.
Los Remedios yra įmonė, kuri nuo 1982 metų užsiima rankų darbo dešrų ir kumpių gamyba. Mes esame Serone, Almerijos provincijoje, kalnų miestelyje, kurio puikus klimatas leidžia pasiekti unikalų skonį. Mūsų tikslas yra aiškus: užtikrinti aukščiausios kokybės produktą. Tam kruopščiai renkamės geriausias žaliavas. Jos yra geriausias mūsų senelių receptų garantas. Gamindami produktus, tokius kaip...
...Jų gamykloje Nogent-sur-Oise, SALAISONS JOUVIN kasmet gamina 2 700 tonų kiaulienos produktų, laikydamiesi tradicijų, kad pasiūlytų unikalų skonį ir atitiktų didžiausių platintojų reikalavimus.
Prancūziško chorizo specialistas, ši "Made in France" kiaulienos dešrųgamyba nuolat kontroliuojama kokybės. Pagamintas mūsų gamykloje Nogent-sur-Oise, mūsų Prancūziškas chorizo yra kiaulienos specialybė...
PALGA INTERNATIONAL, įkurta 1979 m., kuria originalias sistemas maisto perdirbimui ir formavimui, racionalizuoja gamybos metodus ir integruoja juos į mažas ar dideles gamybos linijas. Mes gaminame automatinę, pusiau automatinę ir rankinę šašlykų mašiną. Taip pat tiekiame dešrų mašinas, leidžiančias formuoti dešras augalinėje apvalkale. Su mūsų Palgacol procesu siūlome galimybę šaltai...
Subalansuotų prieskonių mišinių apdorojimas ir gamyba iš aukščiausios kokybės prabangių prieskonių, surinktų iš geriausių pasaulio vietų. Nesvarbu, ar tai būtų pačios geriausios žaliavos, harmoningai suderinti mišiniai tradiciniams dešrų ir mėsos gaminiams, tokiems kaip kepenų dešros, alaus kumpiai, saliami ar žali kumpiai, ar mūsų pačių kūrybos aromatinių kitų maisto produktų gamybai - su mūsų produktais ir kvalifikuotais darbuotojais siūlome jums reikiamą technologinį žinias ir pageidaujamas sėkmingas sprendimus.
... prastovas ir sustabdymo laiką. Šiuo atveju mes prisitaikome prie skirtingų pramonės šakų individualių reikalavimų.
Šiose srityse mes dirbame, be kita ko:
- Maisto pakavimas (mėsos ir dešrų gaminiai, pieno produktai)
- Spaustuvės
- Chemijos pramonė
- Plastiko gamyba ir apdorojimas
- Medienos apdirbimo pramonė
- Ligoninės
- Laboratorijos
- Elektrinės
- Giluminiai darbai
- Plytų pramonė
- Aplinkos ir atliekų tvarkymo technologijos
Mūsų 24 valandų paslaugos: karštoji linija 0160-90 200 579...
POLYCOUPE yra įmonė, kuri jau 3 kartas gamina ir tiekia pjovimo įrangą bei medžiagas pramonės sektoriams, tokiems kaip mėsos perdirbimas, mėsininkystė ir dešrųgamyba, maisto tiekėjai, žuvininkai, sūrininkai, sausainių gamintojai. Mes gaminame savo peilius iš nerūdijančio plieno „BECUT“, kuris yra pripažintas kaip geriausias plienas pjovimo peiliams. Labai kruopščiai grūdinti, kad būtų pasiektas...
... pasiekti rezultatų tiek profesinėje, tiek materialinėje srityje.
Gamyklos techninė įranga visiškai atitinka galiojančius ES standartus. Moderniausi įrenginiai ir įranga užtikrina skerdimą, mėsos pjovimą ir dešrųgamybą aukščiausiais standartais.
Teikiamos paslaugos
Gyvūnų skerdimas (skerdykla) – jautiena, aviena
Karkasų (karvių, avių) prekyba
Mėsos apdorojimas iš savo pjovimo (karvių, avių)
Dešrųgamyba ir prekyba
Prekyba mėsos gaminiais, pusgaminiais ir pusgaminiais pagal klientų prekių ženklus...
Embutidos y Jamones Los Serranos. Mes esame šeimos įmonė su tradiciniu charakteriu ir ilgamete patirtimi kumpių ir dešrų sektoriuje. Esame įsikūrę pačiame Salamanca Campo Charro širdyje. Los Serranos užsiima tradiciniu iberinių dešrų ir ėriukų kumpių gamyba, be to, turime dvi aiškiai atskirtas gamybos linijas. 1. Iberinių kiaulių dešrų ir kumpių gamyba, trijose kategorijose (Bellota, Cebo de Campo ir Cebo). 2. Mes gaminame aukštos kokybės baltųjų kiaulių dešras ir kumpius, griežtai laikydamiesi atrankos kriterijų, siekdami pasiekti puikų produktą.
Ūkis Elakre Vampluas užsiima kiaulių ir avių bei ožkų auginimu, turi skerdyklą su mėsos pjovimo ir pakavimo skyriumi, taip pat ir dešrųgamybą. Įmonė taip pat turi dvi mėsos parduotuves, skirtas mėsos pardavimui mažmeninei rinkai Trikalų regione.
...pjaustymo įrankiai, prieskoniai ir ingredientai, sandėliavimas ir krovos darbai, pakuotės ir etiketės, darbo drabužiai... Siūlomos prekės yra vartojamos visų mūsų klientų, kurie sudaro "maisto pramonės" sektorių, tai yra mėsininkystė, dešrųgamyba, maisto tiekimas, žuvininkystė, pieno produktai, konditerija, kepykla, šokolado gamyba, daržovių prekyba, maisto prekių parduotuvės, mažmeninė prekyba ir kt.
Įmonė, kuri specializuojasi Ispaniškų kumpių ir dešrų pardavime Guijuelo. Mūsų įmonė įsikūrusi vietovėje, žinomoje kaip „EL COTO“, Guijuelo, tarp kalnų ir Santa Teresos tvenkinio. Čia, gamtos apsuptyje, be mūsų pramoninių patalpų, lankytojai gali rasti daugiau nei 16 hektarų mūsų regionui būdingos dehesos. Coto Ramos siūlo savo klientams viso proceso, susijusio su Ispaniškų produktų gamyba...
...siūlo aukščiausios kokybės rankų darbo mėsą ir dešras, kurios yra nuolatinio dialogo su atitinkamais ūkininkais rezultatas. Iš šio gilaus darbo ir meilės gimsta ypatinga aukštos kokybės rankų darbo dešrųgamyba, nuo tradicinės brandintos dešros iki įvairių rūšių salami, siūlant skanius cacciatorini, capocolli, culatelli, lonze, pancetta ir dar daug daugiau. Tai senovinių skanėstų gamyba, skirta patenkinti savo klientų ir jų svečių skonius.
Luís Thate S.L., įsikūrusi Zamudio (Bizkaia) ir turinti beveik 100 metų istoriją, savo veiklą orientuoja į dešrų ir kitų mėsos produktų, pagamintų pagal originalų vokiečių stilių, gamybą, pardavimą ir platinimą, itin rūpindamasi ingredientų kokybe ir išlaikydama tradicinius šeimos receptus, kurie per visus šiuos metus atvedė ją į sėkmę. Turėdama klientų visoje Ispanijos teritorijoje, ji sugeba sukurti unikalų, skirtingą ir labai vertinamą produktą, kuris patinka net ir išrankiausiems vartotojams.
Įmonė S.R.L. „Planta Pryluky - „Bilkozin“ (17507, Ukraina, Černigovo regionas, miestas Pryluky, gatvė Druzhby Narodiv, 44) - ukrainietiškų kolageno žarnų gamintojas. Įmonė yra pilno ciklo, užsiimanti kolageno žarnų gamyba, skirtomis vėlesniam naudojimui įvairių rūšių dešrų gamyboje.
Projektą sukūrė ukrainiečių ir čekoslovakų ekspertai, o jis buvo įgyvendintas 1980 metų gruodžio 30 dieną...
AJISUR daugiausia užsiima šviežios česnako pastos gamyba. Be to, mes taip pat turime didelį prieskonių pasirinkimą, pilnus receptus dešrų ir mėsos produktų gamybai; prieskonių mišinius. Mes supakuojame kitoms prekėms, specializuodamiesi gurmaniškų prieskonių srityje, taip pat skoninių druskų dribsnių ir be priedų paruošimų namų virtuvei, stiklo induose su individualizuotais etiketėmis klientui...
Išsiplėtę ir tankūs pušynai, turtinga fauna, puikios kokybės alyvuogių aliejaus gamyba, tradicinių receptų naudojimas, perduodamas iš kartos į kartą, ir ypatinga klimato sąlyga, stipriai formuoja tūkstantmetę kalnų gastronominę tradiciją, kuri, bėgant metams, davė pradžią besivystančiai pramonei, sugebėjusiai sujungti naujų maisto technologijų pažangą su rimtumu, kurį perteikia ilgametė patirtis mėsos ir dešrų gamybos, prekybos ir platinimo versle.