... didmeninės prekybos, šiuo metu taip pat dirbame prie savo mažmeninės prekybos plėtros. Nuolat dirbame, kad tobulintume ir optimizuotume savo procesus, kad galėtume teikti geriausias paslaugas savo klientams. Himalayasalz,...
Vokietija, Visselhövede
... pagrindinės vertybės: Aistra, autentiškumas, pagarba, artumas mūsų klientams ir partneriams – už tai mes stojame. Mūsų suinteresuotųjų šalių pasitenkinimas kartu su aukščiausia mūsų produktų kokybe yra mūsų prioritetas. Mūsų vizija: Paskatinti aistra, ambicija ir aplinkosaugos sąmoningumu, mes siekiame tapti šalies lyderiais aukštos kokybės vynų, stipriųjų gėrimų ir delikatesų srityje. Su mūsų šūkiu...
... poreikius ir pageidavimus. Optimalus kainos ir kokybės santykis bei konsultacijos iš žmogaus į žmogų, lygiomis sąlygomis, yra mūsų kasdienio darbo norma. Mūsų ilgalaikiai klientai apima daugybę įmonių iš restoranų, renginių maitinimo ir mėsos perdirbimo sektorių. Nuo seno mūsų personalizuoti produktai taip pat sulaukia didelio populiarumo kaip reklaminės priemonės ar dovanėlės automobilių salonuose, amatininkų įmonėse ir virtuvės studijose.
Ispanija, Ávila
... tobuliname savo produktus, kad palengvintume kasdienes sveikų ir maistingų valgių ruošimo užduotis. Be priedų, be dažiklių, be tirštiklių, be skonio stipriklių, "Tik su šviežiais ir natūraliais ingredientais". Cronoble išsiskiria iš konkurentų keturiais pagrindiniais aspektais: Šviežumas: Mūsų produktai yra švieži, o ne užšaldyti, kad išlaikytume geriausią skonį. Kokybė; kai paragaujate mūsų produktų...
... potyriu. Tam naudojame tvarias ir sąžiningas sudedamąsias dalis, visiškai atsisakydami chemijos. Minint 200-ąsias medaus pyrago gamybos pradžios Cottbuse metines 2019 metais, kilo idėja pastatyti ypatingą paminklą Marijai Groch ir suteikti jai pagarbą, pervadinant į GROCH & ERBEN. Čia yra tradicijos kūrėja, o ten – jos amatininkų palikuonys, kurie tęsia medaus pyrago tradiciją Cottbuso mieste ir...
Portugalija, Santa Marta Do Pinhal
SOCIMBAL - SOCIEDADE INDUSTRIAL DE ALIMENTOS, LDA yra įmonė, skirta šaldytų maisto produktų transformavimui ir prekybai, prekės ženklu QUIMBALAR. SOCIMBAL maisto saugą laiko privaloma ir esmine savo veiklai, kas atsispindi griežto HACCP - Pavojų analizės ir kritinių kontrolės taškų sistemos plano laikymesi. Nuo 2005 metų sausio mėnesio SOCIMBAL turi kokybės valdymo sistemos sertifikatą pagal NP EN ISO 9001:2008 standartą, teikdama pirmenybę klientų pasitenkinimui, maisto saugai ir nuolatiniam procesų tobulinimui.
Vokietija, Seevetal
... riešutas, taip pat individualiai sukurtas prieskonių mišinius. Prieskoniai gaunami iš geriausių auginimo vietų visame pasaulyje, o kokybė ir tvarumas yra pagrindiniai prioritetai. Griežtos kokybės kontrolės ir artimas bendradarbiavimas su gamintojais užtikrina aukščiausią kokybę ir sąžiningas darbo sąlygas. Poppe & Groninger siūlo pritaikytus sprendimus maisto pramonei ir kuria prieskonių...
Vokietija, Meerbusch
...ANDERSSON-IMPORT - Importuotojas ir didmeninė prekyba Skandinavijos maisto produktais: "Glögg" (karštas vynas), "Lakritze", elnienos mėsa, ragučio mėsa, "Knäckebrot", uogienė, stiprieji gėrimai, saldumynai, kepiniai.
Prancūzija, Arles
... naują katalogą „Gourmet Provence, Viduržemio jūros pasirinkimas“, kuriame pateikiama pasirinkta produktų iš Pietų Prancūzijos kolekcija, pasirinkta iš geriausių gamintojų: - Alyvuogių aliejus, konservuotas tunas ir jūros gėrybės, užkandžių produktai, alyvuogės, padažai ir daržovių konservai ir kt. Gourmet Provence dabar tampa privilegijuotu partneriu prekinių ženklų atžvilgiu, siūlydama mūsų...
Vokietija, Hamburg
...pikantišku raudonu karčiu ir šildančiu Massaman karčiu galite atrasti tris populiariausius Tailando virtuvės klasikinius patiekalus – žinoma, taip pat vegetariškoje versijoje. Be to, turime aromatingų padažų, užtepėlių ir nuostabiai aštrios marinatų.
Mes jusime jus nuo pirmos idėjos iki kasdienės gamybos. Mes laikome save jūsų vertės kūrimo grandinės dalimi ir prisidedame prie jūsų įmonės sėkmės. Daugiau nei 500 skirtingų žaliavų suteikia mums begalę derinimo galimybių. Viena iš jų yra išskirtinai rezervuota jums. Dėl ilgametės mūsų plėtros komandos patirties galime greitai ir tiksliai kurti naujus produktus. Kiekvienas plėtros procesas mums yra naujas iššūkis, siekiant rasti geriausią sprendimą jums. Mes džiaugiamės galėdami patirti skonio nuotykius kartu su jumis ir esame smalsūs, kaip atrodys jūsų visiškai individuali receptūra.
Prancūzija, Auros
... kartų ūkininkų, mėsininkų ir dešrų gamintojų, mes visada gynėme vietinius ir amatininkų įgūdžius. MAISON VOISINE turime dvi vietas, atsiradusias iš šeimos bendradarbiavimo: gamybą PAU su Frédéric Lacoste, meistru amatininku ir maisto tiekėju, ir produktų atrankos, šaldymo, užsakymų paruošimo vietą AUROS, netoli BORDEAUX. Čia mes sukūrėme rinkodaros priemonę, kuri taip pat yra prieinama mūsų...
Portugalija, Matosinhos
... stiklainius: mes atrenkame geriausius pusiau paruoštus amatininkų patiekalus, kuriuos galite valgyti tiesiai iš stiklainio - arba laikyti mažiausiai 3 metus. Mūsų amatininkai paprastai yra šeimos ūkininkai, turintys ilgą tradiciją, žinias ir regioninius ypatumus, atsispindinčius jų produktuose. Kai kurie iš jų tapo mažomis pusiau pramoninėmis gamybomis, kuriose gali dirbti iki 20 darbuotojų. Tačiau...
Prancūzija, Aix En Provence
DARVAUX GASTRONOMIE PROVENÇALE yra šeimos verslas, įkurtas 1957 metais. Jis įgijo savo reputaciją gamindamas senovinį provansališką receptą - Grive teriną. Kiti nauji receptai, taip pat Pietryčių Prancūzijos specialybės, papildė dabartinę produktų liniją ir prisidėjo prie įmonės plėtros. Pietryčių Prancūzijos specialybės sudaro mūsų produktų asortimentą: provansališkos terinos, senovinės terinos, stiklainiuose konservuoti patiekalai, padažai, desertai su vaisiais.
Vokietija, Esslingen
... ir išskirtinio malonumo! Mūsų asortimente yra šie produktai: Kiseliai (kumquat, amarena ir kt. apgaubti švelnia šokolado plutele) Kepiniai (mėlynės, kriaušė ir imbieras, pralinė, obuolys ir cinamonas ir kt.) Grissini (trumpai, alyvuogės ir morkos, sūris ir rozmarinas ir kt.) Arbata, medus, Balsamico di Modena, trumų produktai (žiemos trumai / Italija, trumų aliejus, Fleur de Sel) Ekstra pirmo spaudimo alyvuogių aliejus, kuskusas, šafranas, gurmaniškos rūkytos alyvuogės.
Vokietija, Badenweiler
Prancūzija, St Medard D Eyrans
1948 metais Nérac, Lot-et-Garonne regione, įkurta LOU GASCOUN įmonė beveik 50 metų savo reputaciją kūrė remdamasi vienu produktu: garsiuoju geltonuoju kiaulienos kepenėlių paštetu, pagamintu pagal šeimos receptą. Visi mūsų produktai gaminami rankomis, remiantis tradiciniais Pietvakarių receptais, naudojant kruopščiai atrinktus šviežius ingredientus, paruoštus be dažiklių ir konservantų. Siūlome kepenėlių paštetą, paštetus, ungurių troškinį, Arcachon įlankos sriubą, lamproiją ir kt.
Belgija, Waterloo
...-cinko stabilizatoriai ir stabilizatoriai be sunkiųjų metalų, skirti ypač PVC vamzdžiams ir jungtims. Be to, grupė plėtoja atliekų perdirbimo veiklą (baterijos ir galvanizacijos liekanos) ir investuoja į biotechnologijų sektoriuje veikiančias įmones.
Prancūzija, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE glaudžiai bendradarbiauja su maisto pramonės profesionalais, kad teiktų sprendimus jų maisto tiekimo veiklai ir aprūpintų juos foie gras. EURALIS GASTRONOMIE turi kelias prekių ženklų, priklausomai nuo ieškomų rinkų, tokių kaip ROUGIÉ, MONFORT ar JEAN STALAVEN. Mes esame specialistai ančių ir žąsų auginimo bei perdirbimo srityje.
Austrija, Frastanz
Įmonė 11er Nahrungsmittel GmbH specializuojasi giliųjų šaldytų bulvių produktų (bulvių traškučių, kroketų, rösti, įdarytų rösti maišelių) gamyboje ir prekyboje. Kasmet apie 70 000 tonų žaliųjų bulvių yra perdirbama į kokybiškus produktus, tokius kaip bulvių traškučiai, kroketai ir rösti, įvairiomis kūrybinėmis versijomis. Įmonė turi apie 70% eksporto dalį ir yra atstovaujama visoje Europoje. 11er Nahrungsmittel GmbH nuo 2003 metų yra sertifikuota pagal IFS standartą (Tarptautinis maisto standartas).
Italija, Cisterna Di Latina
Geros valios tikslas, greitai ir lengvai FAST, QUICK AND EASY! Mūsų žinios leidžia mums gaminti tradicinius itališkus pirmuosius patiekalus, kurie sujungia gerumą ir greitą paruošimą. Dėka mūsų patentu, patiekalai gaminami per trumpą laiką ir be išankstinio virimo.
Ispanija, Murcia
Belgija, Veurne
Nuo 1978 metų Mestdagh su meile gamina rankų darbo šaldytus produktus. Mes parduodame aukštos kokybės užkandžių ir desertų pasirinkimą po mūsų prekės ženklu. Be to, pagal kliento pageidavimus gaminame išskirtinius saldžius ir sūrius produktus pagal privatiems ženklams.
Belgija, BRUXELLES
... leidžia išsaugoti ypač trapias ar laikinas rūšis, kurių praktiškai neįmanoma rasti šviežių ūkininkų turgavietėse. Tai taikoma plaukuotam koprinui, ciesorių amanitui ar voveraitėms. Ypatinga tekstūra, skonio ir aromato koncentracija, lengvumas ir jų naudojimo įvairovė suteikia naują kulinarinę pramogą. Grybai, dumbliai, jūros gėrybės neturi terapinės vertės, tačiau jie suteikia prasmę neologizmui alicament, kuris vartotojui padeda palaikyti palankią sveikatos prevenciją.
Portugalija, S. Mamede De Recesinhos-Penafiel
...empadillas, rissóis, minkštus pyragus, kroketus, pagalvėles, skanėstus, pataniscas ir quiches. Galite pasirinkti iš tokių skonių kaip veršiena, vištiena, faršas, mėsa, soja, daržovės, špinatai, grybai, krevetės, tunas, menkė, mišrūs ir daugelis kitų skonių, kurie yra prieinami mūsų svetainėje. Apsilankykite pas mus ir pasimėgaukite mūsų produktais.
Įsikūrę pačiame Pietvakarių širdyje, Albigeo šalyje, mes visą savo veiklą skiriame aukštos kokybės produktų, tokių kaip foie gras, konfitas ir kasuletas, gamybai, be daugelio kitų. Jau 4 kartas siūlome jums šviežius produktus visus metus, be mūsų konservų ir gurmaniškų rinkinių asortimento. Nepraleiskite progos atrasti mūsų magretus ir konfitus iš Pietvakarių žąsų ar ančių.
Prancūzija, Paris
... Mūsų patiekalai paruošti kruopščiai, gerbiant produktus ir prieskonius, bei griežtai laikantis virėjų reikalavimų, leidžiančių mėgautis puikiu kulinariniu nuotykiu. Populiariausi ir ikoniškiausi užkandžiai ir paruošti patiekalai yra sukurti ir įkvėpti autentiškos tunisiečių kultūros. Šių receptų paslaptis slypi ne tik paruošimo ar gaminimo metodikoje, bet ir 100% tunisiečių prieskoniuose ir produktuose, be dažiklių ar konservantų. Viduržemio jūra, kaip niekada anksčiau: salotos, stalo alyvuogės ir prieskoniai, paruošti patiekalai, alyvuogių aliejus.
Belgija, Mouscron
Įmonė Devameat yra tikras mėsos specialistas: malta arba paruošta mėsa, kepsninė, paruošti kepsniai, dešrelės. Mūsų dirbtuvėse mėsa yra proporcingai paruošta ir supakuota. Fondiu, gurmaniški patiekalai arba kepsninės asortimentai yra keli mūsų paruoštų patiekalų pavyzdžiai.
Mūsų įmonė Bulyon dirba su tokių miltelių produktų kaip sultiniai, paruoštos sriubos, pudingai paruošimu ir pakavimu. Taip pat turime galimybę dirbti pagal Private Label sąlygas. Turime galimybę atlikti produktų tyrimus ir plėtrą, kad sukurtume produktus, kurie atitinka pasaulyje parduodamų produktų kokybę ir skonį.
Belgija, Adegem
Delicio yra mažas verslas, kuris tradiciniu būdu gamina žuvies, mėsos ir daržovių salotas. Šių aukštos kokybės salotų paslaptis ir išskirtinė receptūra atsirado 1968 metais. Dabartinis platus salotų asortimentas remiasi ilgalaike tėvo ir sūnaus Vanheuverswijn patirtimi. Laikydamasi griežtų higienos reikalavimų ir dirbdama pagal HACCP gaires, Delicio garantuoja skanias, gausiai užpildytas salotas, turinčias nuolatinę aukštą kokybę.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play