Įmonė Black Pork Sociedad Limitada užsiima 100% ėriuko (bellota) iberiko kumpio eksportu, tiek visais kumpiais, tiek pjaustytais.
JAMON IBERICO 100% DE BELLOTA / PATA NEGRA
Individuali pakuotė, 100 gramų
Kaina: Ex-work Guijuelo, Salamanca (Ispanija)
Galiojimo laikas: 12 mėnesių nuo gamybos datos
40 vienetų dėžėje (kiekvienos dėžės vidutinis svoris - 6,55 kg)
Minimalus užsakymas: 50 dėžių (2.000 v...
...Taikymo sritis:
* Stadiono sėdynės stadionams ar metro stotims (išdėstytos kaip suolai)
* Barjerai statybvietėms ir kt.
* Šviesos kiaulė arba lokys
* Kajakai
* Krepšiai...
...Grand Caractère jus perkelia į Ispanijos žemę ir užtikrina šio vietinio kiaulės veislės autentiškumą iš pietų Ispanijos. Auginamas dehesų ekosistemoje, Ispanijos lygumose, išsibarsčiusiose ąžuolais, iberijos kiaulės mėsa pasižymi tiek stipriu, tiek subtiliu charakteriu, su skaniais skrudintų laukinių riešutų akcentais. Tikras pusiasalio simbolis, iberijos kiaulė primena šiltus vasaros valgymus ir...
... Bidollon arba katė ir pelė
Kritimo aukštis (HIC): 60 cm
Sugerties paviršius: 7,75 m²
Išmatavimai: ilg. 1000 x plot. 220 x aukšt. 1000 mm
Dvivietis sūpynys
Pasirinktiniai modeliai: žąsis, dramblys, kiaulė arba sraigė
Bendras dydis: 0,66 x 0,72 m
Sugerties paviršius: 8,35 m²
Kritimo aukštis (HIC): 0,60 m
Sūpynys Vabalas 5 vietoms
Kritimo aukštis (HIC): 42 cm
Bendras dydis: 1,0 x 1,0 m
Ref:PROMABEILLE...
...ar buvo gautos iš žemės ūkio gamybos, yra labai paklausios gurmanų. Juodoji truma arba Périgord truma, lotyniškai Tuber melanosporum, randama tik kalkingose dirvose 1–15 cm gylyje po vadinamaisiais trumų medžiais (ąžuolais, lazdynais, liepom, guobomis...). Ji vystosi pavasarį ir didėja nuo miaoût, kad pasiektų brandą po kelių mėnesių. Tada ji yra renkami (sakoma „cavée“) naudojant, paprastai, trumų šunį, kiaulę ar muses.
...IGP (be kaulų) 18 mėnesių brandinimo, MANEX kiaulienos veislė 8 kg
Išskirtinis kumpis. Bayonne Rolls. Retas produktas. Kokybė, artima BIGORRE juodajai kiaulienei, už žymiai mažesnę kainą.
MANEX kiaulė yra tradicinė sunki kiaulė iš Baskų krašto. Ji auginama ir šeriama mažiausiai 9 mėnesius tik su ūkyje užaugintomis grūdinėmis kultūromis. Tai yra ūkininkų auginimo metodai, atitinkantys aplinkosaugos normas ir gyvūnų gerovę, laikant ribotą skaičių bandų.
PLV plastiku padengtas ir kainų žymekliai pateikiami su produktu.
...Šventinė malonė... Juodasis Limuzino kiaulė, foie gras ir riešutai, visi viename paštete! Idealiai tinka su skrudinta imbiero duona, salotomis ir Coteaux de la Vézère baltu vynu. Be dažiklių ir konservantų. 180 g...
Šeimos parduotuvė siūlo originalius produktus kūdikiams, vaikams, tėvams ir seneliams. Visa šeima čia ras tai, kas ją džiugina!
Mūsų internetinėje parduotuvėje vaikai ir suaugusieji ras dovanų, tokių kaip puodeliai, arbatinukai, kiaušinių laikikliai ir Tassen dubenys, naudingų kasdieninių prietaisų, dekoravimo prekių, lauko žaidimų, stalo žaidimų, aprengiamų žaislų, pūkuotų antklodžių, paspirtukų...
Prieš 47 metus
Įžengėme į visiškai naują dieną su meile, kurią jaučiame dėl vaiko šypsenos grynumo, unikalios gamtos natūralumo ir gausybės žalių laukų.
Nes kiekvienas mūsų tradicinių vertybių aspektas, kas naujo gyvenime, nuo gamybos iki technologijų, mus jaudina. Mūsų noras buvo pristatyti mūsų tradicinius skonius pasauliui pačiu tiksliausiu ir naujausiu būdu, sveikiausiu būdu, su šiuo nesibaig...
Trys draugai, aistringi gastronomijos mėgėjai ir gamtos mylėtojai, Thomas, Thibault ir Andréa, sukūrė JOKO. Jų ambicija yra vertinti Prancūzijos laukinės medžioklės mėsą ir Bigorre AOP juodąjį kiaulę, naudojant trumpus tiekimo grandines. Jie siūlo natūralius kokybiškus produktus per autentiškas ir novatoriškas receptūras, tuo pačiu kovodami su maisto švaistymu, susijusiu su medžiokle. Jų tikslas y...
...Tai yra gabalas, turintis nemažai intramuskulinio riebalo, kuris prisideda prie to, kad mėsa būtų sultinga ir skani.
Reikėtų pabrėžti, kad, nors Iberijos kiaulė turi didesnį riebalų kiekį nei baltoji kiaulė, ji yra geriau vertinama mūsų sveikatai.
...Aukštos kokybės raudonos etiketės Iberijos kumpis, pagamintas iš 50% Iberijos veislės kiaulių, šeriamų kaštonais per montanera (paskutiniai 6 gyvenimo mėnesiai). Brandinimas trunka daugiau nei 24 mėnesius.
50% Iberijos kaštonų kiaulė yra kiaulė, kurios kilmė yra iš grynaveislių Iberijos kiaulių (100% Iberijos), kryžminamų su Duróc veislės kiaulėmis. Šios kiaulės buvo auginamos laisvėje ir per paskutinius 6 gyvenimo mėnesius šeriamas kaštonais ir žolelėmis.
...su kaulu, kartone
Šaldyta kiaulienos koja be kaulo, poliblock
Šaldyta kiaulienos nugarinė su kaulu, kartone
Šaldyta kiaulienos nugarinė be kaulo, kartone
Šaldyta kiaulienos pilvas, su kaulu, oda ant, N2, kartone
Šaldyti kiaulienos mėnulio kaulai, 10 kg kartonas
Šaldyti kiaulienos žastikauliai, 20 kg kartonas
Šaldyti kiaulienos šlaunikauliai, 20 kg kartonas
Šaldyta kiaulė
Mes tiekiame šaldytas kiaulienos priekines/užpakalines kojas, preliminariai valytas nuo kraujo ir užteršimų.
... šonkauliukai, kartonas, VOKIETIJA – 1470 JAV $/tonai
Šaldytos kiaulės galvos, su ausimis ir snukiu, kartonas, VOKIETIJA – 950 JAV $/tonai
Šaldytos kiaulės pusgalvės, kartonas, VOKIETIJA – 670 JAV $/tonai
Šaldytos kiaulės širdys, kartonas, VOKIETIJA – 900 JAV $/tonai
Šaldytos kiaulės užpakalinės kojos, kartonas, VOKIETIJA – 1220 JAV $/tonai
Šaldytos minkštos kaulai (kiaulė), kartonas, VOKIETIJA – 1,92 JAV...
...Speklapiai pjaustomi iš kiaulės pilvo. Po to, kai kiaulė yra išdarinėjama, pilvas yra perlenkiamas per pusę ir speklapiai pjaustomi. Taip susidaro speklapių forma. Speklapiai yra rankiniu būdu pjaustomi ir supakuojami mūsų mėsininko.
Kilme:
Mėsa iš tikrų lauko kiaulių iš Achterhoek, tiesiai iš mūsų mažos ūkininkavimo sodybos. Mūsų kiaulės visą dieną laisvai vaikšto lauke. Taip jos gali maloniai...
...tokiam kaip Podolica veislės galvijai ir Kalabrijos juodasis kiaulė. Dirvožemis, turintis kalkingą, molingą ir smėlingą kilmę, yra labai derlingas, nes jame gausu natūralių šaltinių. Visa teritorija, apšviesta Viduržemio jūros klimato, su karštomis ir sausomis vasaromis bei trumpomis ir lietingomis žiemomis, suteikia idealias sąlygas vynuogių ir olivmedžių auginimui. Šiandien įmonėje dirba 35 darbuotojai, turintys aiškiai apibrėžtas užduotis. Vynogynų derliaus nuėmimo ir alyvmedžių derliaus metu darbininkų skaičius padidėja tris kartus.
ÁNGEL AREVALO, S.A. Didelis mėsos pasirinkimas
Visos jos yra aukščiausios kokybės ir griežtai atitinka visus sveikatos kontrolės reikalavimus, patvirtintus ES sertifikatu.
Paslaugos teikiamos pramonės sektoriui.
Turime savo mėsos:
- Avinėlį.
- Jauną avinėlį ir avienos šonkauliukus.
- Veršieną, ožką, kiaulę.
- Kūdikio kiaulės mėsą, įvairią mėsos gaminimo produkciją.
Mėsos didmenininkas. Šaldymo sandėlis ir mėsos apdorojimo patalpa. Dešrų gamykla. Distribucija viešbučiams, restoranams, mokykloms ir bendruomenėms.
Mes esame gyvulininkai, turime gerą kiaulę ir iš jos gauname geriausius produktus. Mūsų kiaulėms sekame nuo auginimo iki skerdimo, kas leidžia mums pasiūlyti jums puikius kumpius, pečius, nugarines ir lašinukus iš ąžuolo. Puiki iberų kiaulė, šeriamas lauke, iš kurios gauname „Bellota 100% Ibérico“ ir „cebo de campo“ sertifikatus. Turime daugiau nei 4.000 hektarų šimtamečių ąžuolų miškų Ekstremadūroje, kur atrenkame, auginame ir šeriame savo iberų veislės kiaules. Kiaulių auginimas ir stebėjimas užtikrina, kad mūsų produktai būtų puikūs ir išsiskirtų savo kokybe.
... produktų kūrinių kelionė, mūsų specialybės, mūsų amato ir kokybės reikalavimų dalijimasis – tai mūsų šeimos credo. Raskite šimtus kilometrų nuo Ariège tai, kas jus sužavėjo pas mus: skonis, meistriškumas, kokybė ir reikalavimai! Viskas sukasi aplink kiaulę, mūsų unikalią mėsą, mūsų išskirtinę žaliavą. Įsipareigojimas aplink tikslingą, prancūzišką ir regioninę gamybą. Mūsų akimis, tai papildomas kokybės garantas.
... (Šviežios ir šaldytos mėsos paruošimas ir apdorojimas: kiaulės (juodoji kiaulė, baltoji kiaulė) ir avienos. Tradicinių Alentejo dešrų gamyba (juodoji kiaulė, baltoji kiaulė) ir kitos dešros) ir IFS FOOD, su sveikatos ženklu L-301. Veikia daugiau nei tris dešimtmečius, turi moderniausias įrenginius šalyje, skirtus mėsos produktų apdorojimui, mes esame tradicijos specialistai. SEL turi daugiau nei 10 skirtingų tarptautinių ir nacionalinių apdovanojimų.
... ir kermelinių ąžuolų miškai, kuriose Juodasis kiaulė mėgaujasi giliomis, šių medžių vaisiais, turinčiais oleino rūgšties. Tai kartu su veislės genetika suteikia mėsai riebalų infiltraciją, kuri pasireiškia būdingu marmuravimu, daro ją unikalią ir sveiką, suteikdama nepakartojamą skonį ir aromatą.
--------
Juodojo kiaulių perdirbimas, auginamas kaime.
Šviežia Juodoji kiauliena,
Juodųjų kiaulių kumpiai ir pečiai bei dešros.
Natūralus džiovinimas Garvão - Ourique Alentejo...
...patvirtinta 2014 m. sausio 10 d., nustato šią klasifikaciją:
Kalbant apie veislę:
100% Iberikų kumpis: kilęs iš kiaulės, kurios tėvai yra 100% iberikų, įrašyti į veislės knygą.
% Iberikų: šiuo atveju turi būti nurodytas % Duroc veislės kryžminimo. Pavyzdžiui: „75 % iberikų“ būtų kilęs iš 100% iberikų motinos ir tėvo, kurio motina yra 100% iberikų, o tėvas kryžminamas su Duroc kiaule.
Kalbant...
...Michaels Mad & Vin teikia maisto tiekimą Aarhus ir Rytų Jutlandijoje. Mes esame kokybės sąmoningi, kalbant apie maistą ir ingredientus, ir visada esate laukiami susisiekti su mumis, jei kas nors nėra taip, kaip norėtumėte. Mes turime platų maisto tiekimo sprendimų pasirinkimą, įskaitant sumuštinius, tapas, kalėdinius pietus, naujųjų metų meniu ir keptą kiaulę. Jei pamiršote pietų dėžutę arba...
...Huisbrouwerij Den Tseut yra maža amatinė alaus darykla Oosteeklo kaimo viduryje. Pavadinimas "den Tseut" reiškia Oosteeklo gyventojų pravardę - kiaulės. Oosteeklo yra kiaulių bendruomenė, o Den Tseut yra dialektinis žodis, reiškiantis kiaulę. Mes pradėjome 2008 metų birželio mėnesį, tada buvo pagamintas mūsų pirmasis alaus butelis, mūsų namų alus Den Tseut. Mes išliksime maži ir amatiniai, tačiau jau turime keletą alaus rūšių savo sąraše: Den Tseut, Den Bras, Den Bi3r, Belle Cies, De Mulder, Den Krulsteirt ir Hoppesnoet.