Slovakija, Malacky
...{"PRODUCTS:":"PRODUKTAI:\n- juodasis šokoladas\n- pieno šokoladas\n- glazūra\n- kakavos sviestas","ADDITIONAL OPTIONS:":"PAPILDOMOS GALIMYBĖS:\n- šaldytuvas\n- dekrystalizatorius","FEATURES:":"FUNKCIJOS:\n- daugiazonis temperavimo sistema užtikrina efektyvų šilumos mainus ir stabilių kakavos sviesto β-kristalų formavimą.\n- kiekvienos zonos įleidimo ir išleidimo temperatūrų matavimas\n- PLC...
...Šefų mišinys; Souffle mišinys yra lengvai naudojamas mišinys, sudarytas iš skanaus kakavos, paruošto skaniems soufflé įvairiomis spalvomis. Šefų mišinys; Souffle mišinys 1000 g. Aliejus 550 g. Šokoladas 550 g. Vanduo 550 g. Aliejus ir ištirpęs šokoladas sumaišomi maišytuve. Tada, pridėjus Šefų mišinį; Souffle mišinį, mišinys maišomas maišytuve 5 minutes maksimaliu greičiu. Puodeliai kepami iš anksto įkaitintoje orkaitėje, kai jie yra užpildyti paruoštu mišiniu. Orkaitės temperatūra: 200-220°C Kepimo laikas: Priklausomai nuo puodelio dydžio, maždaug 10 – 15 minučių.
Vokietija, Dusseldorf
...Kinder Joy šokoladas, kurį pristatėme daugybei vertingų klientų, yra prekės ženklas, priklausantis Kinder šokolado produktų asortimentui. Šis šokolado produktas yra supakuotas į maisto kokybės plastikinį kiaušinio formos indelį su užtrauktuku, leidžiančiu jį atidaryti į dvi dalis. Viena uždaryta pusė turi sluoksnius pieno skonio ir kakavos kremų, uždengtų dviem kakaviniais vafliniais rutuliukais, kuriuos galima mėgautis su pateiktu šaukšteliu. Plačiai mėgstamas vaikų nuo 2 iki 5 metų amžiaus, Kinder Joy šokoladas gali būti užsakomas dideliais kiekiais su higieniška pakuote.
Slovėnija, Ljubljana
... šokoladą. Dabar jūs nusprendžiate, koks skanus bus jūsų šokoladas. Skonis yra jūsų kontrolėje. KADZAMA įranga tinka: •Šokoladui (iš pupelių, kakavos masės ir paruošto šokolado); •Riešutų pastoms; •Hummusui, urbech ir kitiems pastiniams užkandžiams; •Miltams iš kietų ingredientų — grikių, ryžių, žirnių ir kt. •Vandens, aguonų, migdolų, kedro pagrindu pagamintam pienui. Svarbiausia, kad mūsų įranga yra įrankis jūsų vaizduotei. Kaip dėl šokolado be cukraus ar be emulsiklių? Ar šokolado su sveikais bio priedais? — Tai priklauso nuo jūsų!
Italija, San Giorgio In Bosco
...Ekologiški-Biologiniai Produktai PRODUKCIJA pagal užsakymą (privatus ženklas) ekologiškų saldžių ir sūrių produktų gamyba, įmonė, gaminanti pagal užsakymą, tiekianti didžiausiems ekologiškiems prekiniams ženklams, siūlanti daugiau nei 30 ekologiškų produktų tipų: grūdų batonėliai, sėklos ir džiovinti vaisiai, šokoladiniai batonėliai su grūdais, miltelių mišiniai (kakavos ir vanilės pudingas, šokoladas puodelyje, tortų mišiniai), cukraus pakavimas, ir kt. www.ecobioalimentare.com https://www.facebook.com/EcoBioAlimentare/ https://www.facebook.com/lafabbricadelcioccolato10/...
... pieno miltai / pilno riebumo pieno miltai - išrūgų miltai, kakavos miltai (natūralūs ir šarminti) / kakavos masė / kakavos sviestas / šokoladas (premium) kakavos sviesto pakaitalas, kakavos sviesto substitutas, konservuoti vaisiai ir daržovės, ankštiniai augalai, margarinas, sviesto aliejaus pakaitalas.
Šveicarija, Vétroz
... mūsų verslą. Mūsų atsidavę šokoladininkai derina tradicinius metodus su šiuolaikinėmis inovacijomis, kad pagamintų aukščiausios kokybės šokolado kūrinius. Nuo geriausių kakavos pupelių pasirinkimo iki švelnaus skrudinimo ir šokolado tobulinimo - kiekviena detalė yra svarbi mūsų puikiam skoniui. Mūsų šokoladas ne tik nuostabiai skanus, bet ir atspindi turtingą Kamerūno paveldą ir kultūrą. #CocoaValley #Šokoladas #Kakava #Ekologiškas #FairTrade #Amatas...
Prancūzija, Chazelles Sur Lyon
... kakavos ir žaliavų, be dažiklių, konservantų ar aromatų. Palmės aliejaus neturinti paskleidimo pasta, pagaminta iš kakavos. Speculoos pasta gamintojas, lazdyno riešutų įdarai, produktai be cukraus diabetikams ir kt. Neribota kūryba, vaizduotės beprotybė, skonio akcentavimas, tradicija, meistriškumas ir gamybos paslaptys sukuria žavingas, traškias paskleidimo pastas su AOC Espelette pipirais, sūdyto karamelės, speculoos kremu ir kitomis.
Belgija, Ghislenghien
... % kakavos šokolade, tiek svieste, Murcijos ekologiškuose migdoluose, Pjemonto ekologiškuose lazdyno riešutuose, Sicilijos ekologiškuose pistacijose, ekologiškame (žinoma, vietiniame!) grietinėlėje, vanilėje ir visuose kituose šokolado gamyboje naudojamuose ingredientuose. Nėra konservantų, nėra dažiklių, nėra skonio stipriklių, nėra aromatų, nėra GMO, nėra hidratuotų riebalų. Mūsų produktai taip pat be glitimo. Mūsų iššūkis: įrodyti, kad ekologiški ir sąžiningo prekybos produktai yra tokie pat skanūs, kaip jie yra naudingi žmogui ir gamtai.
Nyderlandai, Veenendaal
Sąžiningas produktas. Ar kaip verslininkas remiate sąžiningą prekybą? Mes taip pat. Visi mūsų šokolado produktai pagaminti iš Tanzanijos šokolado. Kakavos pupelės buvo auginamos tvariai. Ūkininkai už savo aukščiausios kokybės produktą gavo sąžiningą kainą. O kad tai yra aukščiausios kokybės produktas, pajusite! Suteikite savo pajamoms vėjo į burės ir nustebinkite savo partnerius kūrybišku dovanų pasirinkimu. Jie ilgai prisimins mūsų šokolado nuostabų skonį ir jūsų įmonę.
Prancūzija, Les Trois Ilets
... plytelių, siūlome įvairius šokoladinius produktus, tokius kaip juodųjų šokolado trufelių, šokoladinius dragė ir šokolado diskus. Visi produktai gaminami su ta pačia kokybės ir inovacijų rūpesčiu. Rankų darbo šokolado gamykla Les Chocolats de Balata taip pat siūlo ekskursijas po savo šokolado gamybos dirbtuves visiems, kurie nori sužinoti daugiau apie šokolado gamybos procesą. Ekskursijas veda...
Jungtinė Karalystė, Melton Mowbray
Cocoa Hub tiekia platų aukštos kokybės kakavos pupelių, kakavos sviesto, kakavos masės ir kakavos trupinių asortimentą, gautą iš viso pasaulio. Mūsų produktai gali būti siunčiami nuo vos 1 kg. Mūsų klientai apima šokolado gamybos verslus, virėjus, sveikos mitybos mažmenininkus ir namų vartotojus. Mes turime ne mažiau kaip 30 skirtingų kakavos kilmės, turinčių unikalių skonio savybių, ir jie yra...
Prancūzija, Paris
Mūsų šeimos šokolado dirbtuvės, įsteigtos 1910 m., specializuojasi kokybiško šokolado gamyboje. Mūsų produktai taip pat žinomi dėl savo natūralios sudėties. Mūsų asortimentą sudaro pralinė ir Pjemonto lazdyno riešutai, Sicilijos pistacijos ir Ispanijos apelsinų žievelės. Iš tiesų, mūsų receptuose nėra jokių priedų, konservantų ar jokių papildomų riebalų, išskyrus kakavos pupelių riebalus. Taigi...
Prancūzija, Paris
Nuo 2022 metų ELITOPHE SAS yra įmonė, specializuojanti maisto produktų prekyboje. Pagrindinė ELITOPHE SAS veikla yra kakavos tiekimas, ypač kakavos pupelių ir ekologiškos kakavos sėklų vystymas. Įmonė taip pat tiekia kakavos pupeles, soją, sezamą ir žemės riešutus tarptautiniu mastu. Tai natūralūs, ekologiški produktai, kilę iš Afrikos šalių, tokių kaip Dramblio Kaulo Krantas, Gvinė ar Beninas. Nedvejodami susisiekite su mumis, jei norite gauti daugiau informacijos!
Vokietija, Norderstedt
... ir kakavos pupelių skrudinime. Dėl nuosavos šokolado gamybos mes taip pat galime užtikrinti nuolatinį aukštą kokybės standartą. TRADICIJA IR INOVACIJOS Mūsų daugiau nei 90 metų šokolado patirtis leidžia teikti kompetentingas produktų konsultacijas su plačiu inovatyvių ir praktiškų šokolado sprendimų pasiūlymu. HERZA technologai džiaugiasi iššūkiais ir randa tinkamą sprendimą kiekvienam pageidavimui.
Belgija, Seneffe
... yra puiki alternatyva tradicinėms traškučiams, be to, jie yra turtingas vitamino E šaltinis. Mūsų asortimentas taip pat apima ekologiškus migdolus, apdengtus ekologišku šokoladu, taip pat produktų šeimą, sudarytą iš ekologiškų šokoladinių lazdelėlių, kurias galima mėgautis karštame gėrime arba valgyti kaip saldainiuką. Ekologiškas šokoladas gaminamas vietoje: Belgijoje. Mūsų puikūs kakavos pupelės yra importuojamos iš mažos kooperatyvo Dominikos Respublikoje.
Prancūzija, Collobrieres
Įmonė Confiserie Azuréenne specializuojasi kakavos, šokolado ir saldumynų gamyboje. Jos produktai ypač apima glazūruotus kaštonus, kaštonų kremą ir kaštonų ledus.
Ispanija, El Casar
Mes esame kakavos grūdų eksportuotojai, kilę iš Ekvadoro, Guajos provincijos ir Gvajakilio miesto. Mūsų kakava yra itin aukštos kokybės. Tai CCN 51 veislės kakava, kuri auginama Ekvadore ir yra sukurta pačiame šalyje. CCN 51 veislę 1965 metais gavo agronomas Homero Castro, kryžmindamas kitas veisles, pagal Ekvadoro Kakavos eksportuotojų asociaciją.
Turkija, Ikitelli
... kakavos mašinų. Mūsų mašinos buvo sukurtos inžinierių ir ekspertų technikų savo srityse. Mūsų produktai, kurie buvo sukurti laikantis higienos, atsižvelgiant į žmogaus sveikatą ir energijos taupymą gaminant šokoladą bei darbuotojų aplinką, sulaukė didelio dėmesio. Mūsų įmonė, kuri yra lyderė su klientų portfeliu vidaus rinkoje, įkūrė pilnas gamyklas Rusijoje, Ukrainoje, Kazachstane ir Albanijoje. Šiandien mūsų trys šimtai mašinų sėkmingai dirba sektoriuje Turkijoje ir kitose šalyse.
Turkija, Istanbul
...blynams ir kt. ir parduodame jį visame pasaulyje. Mes esame Turkijoje, Stambule. Mūsų šokolade yra 20% kakavos sviesto. Ar norėtumėte, kad atsiųsčiau jums mūsų šokolado kainoraštį? Būtume laimingi, jei susisiektumėte su mumis. Pagarbiai, Chocokeyf +90 542 629 5351 Neslihan...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play