Ispanija, Socuéllamos
...{"NOTA DE CATA":"KATAVIMO UŽRAŠAI\n\nIšvaizda: Švarus, blizgus, gintaro spalvos, su mahagonio ir senovinio aukso atspalviais.\n\nNosies: Intensyvūs aromatai (elegantiški), išryškėjęs ąžuolas ir vanilė, su džiovintų vaisių ir kakavos užuominomis.\n\nSkonis: Burnoje šiltas ir platus, tirštas ir ilgai išliekantis, išryškėjęs ąžuolas.\n\nFICHA TÉCNICA\n\nTipas: Aukščiausios klasės brendis\n\nAged: 6 metai\n\nAlkoholis: 40% tūrio\n\nDistiliacija: Šarentė alambikas"}...
Atitinkantys produktai
BRANDY XO ALVISA
BRANDY XO ALVISA
Turkija, Istanbul
... naudojamas kaip padažas ledams, jogurtui ar blynams - Skanus kepimo receptuose - Pristatomas patogiame 1,6 kg inde Ingredientai: Cukrus, kvietiniai miltai, augaliniai aliejai, gliukozės sirupas, kondensuotas nugriebtas pienas, cukrus, kakavos sviestas, mažai riebalų turintis kakavos milteliai, emulsiklis, druska, aromatai. Mitybos informacija (100 g): Energija: 2269 kJ / 542 kcal, Riebalai: 34,1 g, Angliavandeniai: 56,7 g, Baltymai: 7,1 g, Druska: 0,23 g. Alergenai: Sudėtyje yra: kviečių, pieno, sojų. Gali būti: riešutų, kiaušinių. Laikymas: Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Atidarius, laikyti šaldytuve.
Italija, Bronte
...Ingredientai: augaliniai aliejai ir riebalai (palmių, palmių branduolių), aliejai (saulėgrąžų), liesas kakavos milteliai 32%, cukrus, lazdyno riešutai, emulgatorius (E322 sojų lecitinas), aromatai.
...Mini Sicilijos Cannoli Vafliai Ingredientai: Minkštas kvietiniai miltai tipo "00", vynas, cukrus, rafinuotas kiaulienos riebalas, visos pasterizuotos kiaušiniai, druska, nesaldintas kakavos milteliai, aromatai. Gali būti pėdsakų riešutų, pieno, sojos, sezamo.
Italija, Castel D'azzano
... mažųjų draugais, ir kuriems net suaugusieji nesugebės atsispirti! Aukštos kokybės pieno šokoladas (kakavos: 31% min.) Cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, kakavos pasta, emulsiklis: sojų lecitinas, aromatai. Gali būti riešutų pėdsakų. Be glitimo.
Ukraina, Odesa
...- Aukšto blizgesio sausi maisto dažai; - Natūralaus kakavos sviesto pagrindu pagaminti, riebaluose tirpūs maisto dažai lašais; - Gamtoje identiški aromatai; - Aukščiausios klasės milteliai (80 mikronų dalelių dydis); - Cukraus pasta modeliavimui (mastic figūrų gamybai ir konditerijos produktų dekoravimui); - Glazūra, sausa mišinys glazūrai gaminti; - Platus konditerijos ingredientų asortimentas.
Belgija, Blegny
... dėklas. Dėžutės gali būti pritaikytos pagal jūsų norus ar godumą, turinčios 1, 2 arba 3 aukštus, ir gali talpinti nuo 1 iki 60 pralinu. Didžiųjų menas yra perimti pagrindinius receptus ir pritaikyti juos savo asmenybei. Tai puikiai padarė Pierre Ledent su savo makaronais (nuostabūs skoniai, drąsūs deriniai, žavingi aromatai). Makaronuose apvalkalas yra toks pat svarbus kaip ir įdaras. Išskirtinis pakuotės dizainas yra trijų skirtingų talpų: 4, 8 arba 16 makaronų.
Belgija, Manaihant-Battice
... meistriškumą, kad mūsų klientams pasiūlytume išskirtinius skanėstus, skirtus rafinuotiems skoniams... arba tiesiog „TIKRŲ“ mėgėjams. Skonis, aromatai, subtilūs deriniai, kilni sudedamosios dalys (sviestas, lazdyno riešutai, graikiniai riešutai, migdolų pasta, grietinėlė ir kt.), visa tai sukurta su širdimi, pagarba ir aistra, kad jums pasiūlytume didžiulį skanėstų pasirinkimą. Kad šokoladas būtų ant...
Belgija, Lokeren
...Pralin'Art gamina aukščiausios kokybės pralinus, pagamintus iš Belgijos šokolado, 100% kakavos sviesto, natūralios vanilės ir be pridėtų riebalų. Mūsų lazdyno riešutų įdaras turi ne mažiau kaip 35% lazdyno riešutų, o kituose įdarose nenaudojami hidrinti riebalai, kurie taip pat yra be transriebalų rūgščių. Visi pridėti aromatai yra natūralūs. Įmonė nuo 2005 metų dirba pagal 'international food standard' (IFS) kokybės standartus.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play