Prancūzija, Roubia
... spalva su violetiniais atspalviais. Juodųjų vaisių, vyšnių su brendžiu ir braškių džemo, taip pat prieskonių ir vanilės aromatai. Skonis yra tvirtas, su šilkiniais taninais ir malonia gaiva, išliekančia visą rafinuotumą ir malonų poskonį.\n\nMAISTO IR VINO DERINIMAS\nGardiana su jautiena ir Katalonijos ryžiais.\nLanguedocian cassoulet ir mėsa padaže.\nSūrininkas Xavier rekomenduoja „Pierre-Percée“ pusiau sausą.\nIdealiai vartojamas 16°/17° temperatūroje.\nRekomenduojama dekantuoti 1 valandą prieš, kad visiškai atsiskleistų skonis.\n\nTalpa (L): 0,75\nBruto svoris (kg): 1,3"}...
Italija, Belpasso
...Pistacijų nougatinių plokštelės 120 g maišeliuose Visa intensyvi pistacijų skonis traškioje nougatinoje, kuri yra tarp saldžių ir rafinuotų užkandžių, paliekančių jus be žado. Tiesiog pora natūralių ingredientų ir amatinis procesas, kuris siekia praėjusio amžiaus. Skonis, kuris atneša dalelę jūsų namams, paruoštas mėgautis. Taip pat prieinama kitose variantuose: migdolai, pistacijos, lazdyno riešutai.
Ispanija, Murcia
...Kabineto sauvignon, tempranillo ir garnacha. Intensyvi vyšnių spalva su violetiniais atspalviais, gili ir ryški. Nosyje ji turi gerą intensyvumą su švariu ir ryškiu aromatu, kuris primena sunokusius vaisius su elegantišku violetiniu akcentu. Skonis yra švelnus, jaučiami taninai kartu su gėlių niuansais, kurie veda į ilgą ir elegantišką poskonį. Vyno tipas: Jaunas raudonas vynas Vynuogės: Kabineto sauvignon, tempranillo ir garnacha DO: DO Penedès Kilmės šalis: Ispanija Alkoholio tūris: 13% Metai: 2020...
Italija, Piglio
...Viduramžiais vadinamas "Vynų karaliumi", jis atspindi autentišką teritorijos, visada skirto vynininkystei, išraišką. Intensyvi raudona spalva, su rubino atspalviais. Aromate atsiskleidžia sudėtingumas, kuris svyruoja nuo prinokusios vyšnios iki gvazdikėlių ir muskato riešuto natų. Skonis, iš pradžių žolelių, beveik balzaminis, atsidaro galingai ir sūriai su saldymedžio natomis. Pabaigoje, labai ilgoje, nuosekliai ir subalansuotai grįžta nosyje išreikšti tonai.
Prancūzija, Nice
... THC, todėl neturi jokio psichotropinio poveikio! Kaip vartoti Bloom&Cie šokoladą? Atidarykite Bloom&Cie CBD šokolado tabletę. Suvalgykite 1 arba 2 kvadratėlius (arba daugiau?) Nepamirškite po vartojimo šokoladą laikyti jo dėžutėje. Išsaugokite Bloom&Cie CBD šokoladą ne ilgiau kaip 2 mėnesius po atidarymo. Mūsų naudingi patarimai, kaip įtraukti Bloom&Cie CBD šokoladą į savo saldžius receptus: Ištirpinkite šokoladą garų vonelėje. Rekomenduojame nevirti Bloom&Cie CBD šokolado. Iš tiesų, CBD Skonis: Intensyvus šokoladas 71% kakavos CBD: 10mg per kvadratėlį...
Jungtinė Karalystė, London
... pavasaris, vasara buvo šilta ir pasižymėjo mažomis kritulių normomis, leidžiančiomis visiškai ir tolygiai subręsti. Vynuogės turėjo nepriekaištingą sanitarinę būklę, kas leido pagaminti vynus su didelėmis galimybėmis. VARIETALAI: Tempranillo 60% ir Grenache 40% SPALVA: Intensyvi vyšnių raudona, su didele intensyvumu. NOSIS: Aromatai subrendusių raudonųjų vaisių, švarūs ir intensyvūs. SKONIS: Malonus skonis ir subalansuotas aromatas. Gaivus ir vaisinis su šilkiniu pabaiga. SKU: 001-05...
Ispanija, Santiago De Compostela
...Intensyvi rubino spalva su gražiais purpuriniais atspalviais; skonis primena slyvą, razinas, medų ir mėtą. Ypač rekomenduojama gerti su riešutais; džiovintų daržovių patiekalais; žuvimi padaže; mėsa, pavyzdžiui, antis ar triušiu; mėsos gabalais; sūriu ir kai kuriais desertais.
Italija, Gubbio
... keletą privalumų, palyginti su šaltu spaudimu. 100% ITALIŠKAS. DERLIUS: Renkamas rankomis. ALYVUOGIŲ RŪŠYS: Leccino, Borciona, Moraiola ir kitos. DERLIUS LAIKAS: 2019 m. spalio 25 d. - gruodžio 31 d. FILTRACIJA: Dekantavimas, atitinkantis natūralią filtraciją. SPALVA: Intensyvi žalia. SKONIS: Vaisinis - su šiek tiek žolės ir gėlių natų - ir su harmoningos bei apvalios struktūros. TALPA: Kanistras.
...Spalva: intensyvi rubino raudona. Aromatai: platus ir ilgalaikis, su juntamu vyšnių kvapu ir vanilės natomis. Skonis: pilnas, apvalus, su švelniais ir subalansuotais taninais. Patiekimo temperatūra: 16-18°C. Pora: puikiai tinka prie raudonos mėsos, žvėrienos ir brandintų sūrių. Vyninimas: po vynuogių atskyrimo, misos maceracija su odelėmis trunka 6-7 dienas 24-26°C temperatūroje. Baigus malolaktinę fermentaciją, dalis vyno brandinama barelėse, kita - plieninėse talpose. Brandinimo potencialas: 2 ir daugiau metų, priklausomai nuo derliaus.
...Spalva: intensyvi rubino raudona su granato atspindžiais Bouquet: nuolatinis ir prasiskverbiantis, su raudonųjų vaisių aromatais Skonis: elegantiškas, sausas, tvirtas...
...Prunillo tyrė gaunama iš tradicinio Puglijos pomidoro, kuris yra giliai įsišaknijęs mūsų krašto tradicijoje. Intensyvi spalva, rūgštus skonis ir ryškus aromatas leidžia turėti puikų pagrindą padažams, tiek mėsos, tiek žuvies pagrindu. Neto svoris 290 g.
...% Arbequina, ankstyvo nuėmimo ir iš vienos plantacijos. Naudojame moderniausias nuėmimo sistemas, kad užtikrintume minimalų alyvuogių pažeidimą prieš jų malimą. Mūsų aliejus gaminamas per mažiau nei 8 valandas nuo nuėmimo. Jis sujungia charakteringus Arbequina veislės skonius, tokius kaip obuolys ir bananas, tačiau jų didžiausiame spindesyje. Pirmieji kiekvieno derliaus žali alyvuogės sukuria mūsų brangiausią ekstra vieržinį aliejų. Išvaizda: intensyvi žalia spalva Nosies: šviežių vaisių aromatas Skonis: intensyvus, subalansuotas ir turtingas.
Ispanija, Valencia
Alus tipas: PALE ALE AMBAR (aukšta fermentacija), su Valencia apelsinų priedu. Gerai subalansuotas salyklo ir apynių derinys, pridedant apelsinų, kad suteiktų ypatingą ir išskirtinį skonį iš mūsų krašto, ir iš kitų rinkoje esančių alaus. Alus be pasterizacijos ir filtravimo, fermentacija antrame butelyje. Alkoholis: 5% Vol. Išvaizda: Amber spalva, intensyvi ir su puta. Skonis: Grūdų skonis su...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play