Prancūzija, Mietesheim
... sushi ir sashimi (žali žuvies patiekalai). Jį galima rasti paruoštos pastos tūbelėje arba miltelių pavidalu, kuriems reikia pridėti vandens, kad gautume garsiąją žalią pastą. Turtingas vitamino C, kalio ir kalcio, jis taip pat žinomas dėl savo poveikio laisviesiems radikalams (antioksidantas), diabetui ir kraujotakai. Šis galingo skonio kulinarinis produktas yra visiškai ekologiškas. Ingredientai: Krienai* 32%, obuolių actas*, alkoholio actas*, vanduo, jūros druska, shoyu* (vanduo, sojos pupelės*, kviečiai*, druska...
Prancūzija, Ascain
...Le SAGARNO (literaliai obuolių vynas) iš Txopinondo yra fermentuotas gėrimas, pagamintas iš obuolių, brandinamas ant mielių statinėje mažiausiai 6 mėnesius. Gaivus ir vaisiškas, geriausiai skonis, kai yra šaltas (apie 12°C), su žuvies ar mėsos kepsniais. Mes jį gaminame pagal senovinį amatininkų metodą, naudojant vietinius ir kitur užaugintus obuolius. PAGRINDINIAI PUNKTAI Charakteristikos...
Jungtinė Karalystė, London
... išmaišykite. Tada pridėkite pasirinktas daržoves, kad gautumėte širdingą šiltą miso sriubą, pilną pripažintų probiotinių gerųjų medžiagų. Kiti naudojimo būdai apima žuvies, mėsos ar visų rūšių daržovių marinatą, o tada kepimą ant grotelių. Tai nėra vaistas nuo jokių ligų, taip pat Belbri neprisiima atsakomybės už netinkamą paruošimą. Pridėkite čili, pagal savo skonį ir, kaip visada, mėgaukitės.
... azijos virtuvei. Jis puikiai dera su indų karčiais, ryžių patiekalais, taip pat kaip kvapnus garnyras visiems sūriems patiekalams. Mūsų Lotao Deli pilno grūdo Basmati ryžiai yra ilgo grūdo ryžiai iš Pakistano, kurie auginami laikantis griežtų ekologiškų standartų ir išverda per maždaug 35 minutes. Pilno grūdo Basmati yra 100% grynas ir turtingas vertingų maistinių medžiagų. Šiek tiek žemiškas natūralus skonis su pilno grūdo aromatu puikiai dera su visais žuvies, mėsos ir daržovių patiekalais.
Prancūzija, Boulogne-Billancourt
... išliekančiu skoniu. Sukurtas geriausio Prancūzijos someljė Dominique Laporte, šis įvairių aromatų ir skonių derinys puikiai tinka prie žuvies. Someljė patarimas: Vartoti labai šaltą, kad būtų galima mėgautis užkandžiais ir kepsninėmis. Po atidarymo vartoti per 48 valandas ir laikyti šaltai. DIMENSIJOS: 9,81CM (D) X 25,4 CM (H) KAPACITETAS: 74 CL...
Prancūzija, Auxerre
... draugišką valgį. Šis vynas puikiai dera su vištienos filė, žuvies filė, sušiais ar aštriais azijietiškais patiekalais. Pakuotė: 3L kartonas Vardas: Pays d'Oc Metai: 2019 Vynuogių veislė: Viognier Ženklas: Ekologiška kultūra...
ufs.country_names.RU, Yaroslavl
...Stilingas dizainas - originali ir įsimintina etiketė, imituojanti natūralų medį su sudegusiu kedro kūgiu. Kamštis taip pat pagamintas medžio stiliumi. Mišinys pagrįstas medumi, pušų riešutų branduolių užpilu, visų pušų riešutų užpilu, kadagio adatų užpilu, kriaušių vaisių užpilu, obuolių lapų užpilu. Gėrimo skonis yra stiprus ir šildantis, su būdingais pušų riešutų, ąžuolo žievės ir pušų adatų tonais. Poskonis ilgas, rūgštus. Rekomenduojama patiekti kaip nepriklausomą gėrimą prie kepsnių ir ant grotelių keptos žuvies patiekalų, taip pat naudoti kaip kokteilių pagrindą.
Italija, Ventimiglia Di Sicilia
... intensyvumo vaisinis su artišokų, migdolų ir šviežių žolių poskoniu. Šis aliejus palieka balzaminį ir gaivų skonį, puikiai tinka naudoti šaltai, derinant su žuvies užkandžiais, sriubomis ir raudona mėsa. Ekstra vierginio alyvuogių aliejus taip pat naudojamas, vietoj sviesto, kepiniams, sausainiams, pyragams ir tortams.
...Žuvies ir paukštienos pipirai. Naudojimas: subtilus citrininis skonis. Labai gerai tinka žuviai ir paukštienai, naudojant padažams ir padažams. Juodasis kalnų pipiras, Tellycherry kalnų pipiras, kubebų pipiras, Szechuan pipiras, žalias kalnų pipiras, baltas kalnų pipiras, ilgo grūdo pipiras, citrininė mirta. Subtilus citrininis skonis.
Prancūzija, Perpignan Cedex
...Raudonėlis yra augalas su ryškiu skoniu, labai naudojamas itališkoje virtuvėje. Tai būtinas ingredientas gerai picai paruošti, jis puikiai derinamas su kitomis šviežiomis žolelėmis, tokiomis kaip bazilikas ar čiobrelis, kad pagardintų pomidorų padažus. Pasirinktas šviežias, jo skonis yra subtilesnis ir jis maloniai papildys subtilius Viduržemio jūros žuvies patiekalus.
Italija, Gussago
...Greco di Tufo Denominacija, kontroliuojama ir garantuota Gamybos zona: Kampanija Vynuogių veislė: Greco Alkoholio laipsnis: 13% vol. Spalva šviesiai geltona Aromatas malonus, intensyvus, subtilus, charakteringas Skonis sausas, harmoningas Gastronominiai deriniai risotai, patiekalai iš žuvies, sūriai Patiekimo temperatūra 8°- 10° C.
Graikija, Kiato Korinthias, Peloponnese
... makaronų kąsnyje. Naudojame avinžirnių ir lęšių miltus, kurie auginami Graikijoje, minkyti ir džiovinti mūsų dirbtuvėse. • Puikiai tinka prie išskirtinai keptos mėsos ar žuvies. • Taip pat gali būti pagrindinis ingredientas šaltai salotai su daržovėmis. • Idealu veganams • Idealu vaikams...
...Kremas iš žuvies ikrų, sūrus, šiek tiek rūgštus, kreminis. Išvaizda homogeni rožinė spalva. Skonis/Aromatas būdingas žuvies ikrams, sūrus, šiek tiek rūgštus. Konsistencija kreminė.
Ukraina, Kharkiv
... dalis. Neįtikėtini kiaušiniai neturi jūros natų ir/arba žuvies skonio, kurie kartais gali atbaidyti žmones nuo ikrų ir kitų žuvų ikrų. Vietoj to, sraigių ikrų skonis yra šviežias žemiškų, miško ir samanų natų derinys, kuris gali tikrai "išsiskirti" ant jautienos, kiaulienos, daržovių ir gėlavandenių jūros gėrybių patiekalų, tiek skoniu, tiek estetika. Ingredientai: sraigių ikrai, druska Pakuotė: stiklas Svoris: 90 g Galiojimo laikas: 6 mėnesiai...
Vokietija, Hamburg
...tačiau taip pat naudojama pagardinti ryžių patiekalus, risotto, žuvies sriubą, chutney ir šiaurės afrikietiškus avienos patiekalus.","Patarimas":"Milteliai niekada neturėtų būti kepami pradžioje arba per ilgai virti, kitaip patiekalas taps per kartus."}...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Krapų sėklos ilgą laiką buvo naudojamos beveik visose marinatose ir marinuotuose produktuose, marinuotų agurkų, pomidorų ir paprikų skėčiuose dedamos visos sėklos, o raugintame kopūste naudojamos tik sėklos. Krapų sėklos puikiai dera su mėsos ir žuvies patiekalais, bet kokiu daržovių troškiniu, ypač su žirnių, pupelių ir lęšių patiekalais. Naudojimas Padažams, sriuboms, konservavimui, mėsos patiekalams, paukštienos patiekalams, garnyrams. Skonis Aštrus Maistinė vertė 100 g. Baltymai (g / 100g)… 16 Riebalai (g / 100g)… 15 Angliavandeniai (g / 100g)… 12 Energijos vertė (kcal / 100g)… 250...
Turkija, Istanbul
Prancūzija, Levallois Perret
...Malta kalendra turi aštrų ir gaivų kvapą su pipirų užuomina. Jos skonis yra švelnus, šiek tiek deginantis, su apelsino žievelės poskoniu. Malta kalendra virtuvėje: Tai prieskonis, kurį drąsiai galima pabarstyti ant žuvies, ant grotelių keptų patiekalų, bulvių, sriubų, baklažanų, salotų, daržovių, jūros gėrybių, krevečių ir kt. Ji taip pat labai dažnai naudojama pagrindiniuose patiekaluose...
Prancūzija, Ham
...Visos krapų sėklos yra renkami iš krapų (Anethum graveolens L.) augalo. Krapai yra labai vertinama prieskonių rūšis virtuvėje dėl savo išskirtinio anyžių skonio. Krapų sėklos ypač skanios kaip priedas prie keptos arba rūkytos žuvies, šviežių sūrių, salotų, daržovių, mėsos, pakavimo, padažų, pyragų, kompotų ir džemų. Jų anyžių skonis suteikia unikalią dimensiją šiems patiekalams ir suteikia...
Prancūzija, Paris
... bananų sveikatos nauda yra gausi. Musa paradisiaca iš tikrųjų yra vaisius, vartojamas kaip daržovė, nes jos skonis labiau primena saldžiąją bulvę nei bananą. Ją galima virti, kepti arba troškinti. Taip pat galima palikti jos žievelę ir kepti orkaitėje. Plantain banana ypač naudojama kaip garnyras prie mėsos, vištienos, žuvies, taip pat prie karių, aštrių padažų ir kokosų pieno...
Vokietija, Meerbusch
... skonio niuansus. Tačiau nesileisk apgauti pavadinimo: Anne Gambas yra ne tik ideali krevetėms. Ji taip pat praturtina tavo mėgstamų žuvies ir vištienos patiekalų skonį. Šis prieskonių mišinys suteikia tau lankstumo virtuvėje ir pakelia tavo patiekalų skonį į naują lygį.
Ispanija, Santiago De Compostela
... spalvos, švarus ir blizgus, galima matyti anglies burbuliukus, kurie rodo jo jaunystę. Vynuogių kvapas, su sirupo užuominomis, obuolio akcentais ir subtiliais gėlių tonais. Skonis lygus ir elegantiškas, subalansuotas, lengvas ir galiausiai gaivus. Šis 0.0% baltasis vynas be vargo derinasi su užkandžiais, žuvies patiekalais ir balta mėsa.
Italija, Martina Franca
...Pugliesi frise yra tradicinis kepinys iš Puglijos, žinomas dėl savo traškios konsistencijos ir autentiško skonio. Šios frise gaminamos iš kietųjų kviečių miltų ir miežių, ir kepamos tris kartus, kad būtų pašalinta vidinė drėgmė. Jos puikiai tinka su ekstra vieržiu alyvuogių aliejumi ir šviežiais pomidorais, arba kaip pagrindas žuvies sriuboms. Pugliesi frise yra rankų darbo produktas, paruoštas iš aukštos kokybės ingredientų, kad būtų užtikrintas unikalus ir natūralus skonis.
Italija, Maruggio
...Gyva rožinė Aromatas: Charakterybė vyninė Skonis: Sausas, labai harmoningas Patiekimo temperatūra (celsijus): 8° 10° C Rekomenduojama: Aperityvas, žuvies ir itališki užkandžiai, jūros gėrybės, subtilios sriubos, taip pat daržovės, mozzarella ir šviežias sūris.
Prancūzija, Saint Christol De Rodières
...81 % Ekologiškas baltas vynas* - 19 % Ekologiškas sumažintas vynuogių ekstraktas * Produktas iš Ekologinės Žemdirbystės Be konservantų, be alergenų Nepasterizuotas Naudoti salotų padažams, salotoms, daržovėms ir marinatams. Šis baltas balzamiko padažas puikiai tiks prie jūsų užkandžių, mėsos ar žuvies patiekalų. Jo subalansuotas skonis tiks visiems jūsų karštiems ar šaltiems patiekalams. Tai...
...Šviesiai šiaudų geltona spalva su auksiniais atspindžiais, gėlių aromatas su prieskoninėmis vanilės natomis. Sausas skonis, maloniai gaivus ir ilgalaikis. Pora: Idealiai tinka kaip aperityvas, su balta mėsa, žuvies patiekalais, jūros ežiais ir vėžiagyviais, austrėmis.
...Prunillo tyrė gaunama iš tradicinio Puglijos pomidoro, kuris yra giliai įsišaknijęs mūsų krašto tradicijoje. Intensyvi spalva, rūgštus skonis ir ryškus aromatas leidžia turėti puikų pagrindą padažams, tiek mėsos, tiek žuvies pagrindu. Neto svoris 290 g.
Italija, Salerno
Po karo Pasquale Battista Cetaroje įsteigė mažą maisto konservų dirbtuvę, daugiausia gaminančią ančiuvį, ir ją valdė su aistra ir pasididžiavimu iki 90-ųjų. Ryšys tarp ančiuvio apdorojimo ir Cetaros turi istorinių šaknų, ir šiandien, kaip ir vakar, tradicija tęsiasi dėka pono Battista vaikų. Laikui bėgant, mūsų produkto skonis nepasikeitė, kaip ir apdorojimo etapai, kuriuose svarbu pasirinkti...
Jungtinė Karalystė, London
... burnoje, palikdamas saldų, riešutų poskonį. Oscietra ikrai - Rusų eršketo ikrai turi šilkinius, minkštus skonius, primenančius Rusijos carų skonį, prabangos ir išskirtinumo blizgesį, būdingą turtingai Rusijos kultūrai. Švelnumas ir subtilus skonis, uždengtas perlo pilkos ir kartais auksinės spalvos, suteikia unikalų patiekalo pabaigą.
Vokietija, Waldstetten
... tešlos gamybai, gali drąsiai atsisakyti vadinamųjų chemijos pramonės pasiekimų. Taigi mūsų tešloje jūs nerasite jokių cheminių priedų ar kepimo priemonių pėdsakų. Žinoma, mes taip pat laikomės savo kokybės filosofijos ir pasirinkdami ingredientus picos užpildui. Garbės reikalas, kad mūsų padaže būtų tik geriausi pomidorai, o mūsų mėsos ir žuvies produktai atitiktų žvaigždžių restoranų kokybės reikalavimus... ir konservuotų grybų mūsų produktuose jūs beviltiškai ieškosite.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play