Italija, Parma
Prancūzija, Plaisance
ETABLISSEMENTS G. BORIES yra mėsos perdirbimo įmonė, kurios amato įgūdžiai yra tradiciniai ir regioniniai. Bories įmonės dirbamų kiaulių kokybė yra apibrėžta griežtu „reikalavimų sąrašu“. Svoris, kilmė, liesos mėsos procentas (LMP), niekas nėra palikta atsitiktinumui. Bories įmonė dirba su ta pačia tiekėja jau daugelį metų, kad užtikrintų nuoseklią savo tiekimo kokybę. Po skerdimo Lacaune sker...
Italija, Montegiorgio
Nuo 1932 metų Guido Marzetti pradeda grūdų malimo veiklą su akmeniniu malūnu ir kiaulių auginimu. Žaliaviniai ir virti kumpiai, mortadelos ir šviežios kiaulienos bei joduotos druskos mėsos gaminiai. Aukštos kokybės nacionalinis virtas kumpis iš šviežios nacionalinės kiaulienos, be glitimo, be laktozės.
Vokietija, Gelsenkirchen
Tais pačiais metais mes toliau plėtėme savo asortimentą. Šiuo metu turime daugiau nei 6000 šaldytų produktų, iš kurių 1800 nuolat laikome savo klientams, todėl juos galima užsakyti net vieną dieną prieš pristatymą. Be to, pas mus galite rasti ir visus kitus asortimentus (pieno produktai, sausieji produktai, konservai, maisto papildai, ne maisto produktai ir kt.) su paprastai tik vienos dienos užsa...
Prancūzija, MONTREUIL BELLAY
Didmeninės prekybos andouillette gamintojas didelėms parduotuvėms, RHD, maitinimo paslaugoms, didmenininkams, pirkimo centrams. Andouillette gamintojas La Saumuroise, andouillette Bonbergel ir andouillette Champenoises, pagamintos iš grynos kiaulienos. 100% kiaulienos andouilles, vakuuminėje pakuotėje. La Saumuroise andouilles, 100% kiaulienos, vakuuminėje pakuotėje. Senovinis boudin blanc gaminto...
Belgija, Wommelgem
Schots siūlo platų aukštos kokybės rankų darbo mėsos gaminių asortimentą. Schots gaminiai gali būti suskirstyti į 3 kategorijas: virtos dešros, paštetai ir žali sūdyti arba rūkyti mėsos gaminiai. Visi šie produktai platinami per specializuotą didmeninę prekybą. 60% gamybos sudaro privatūs ženklai. Schots eksportuoja į Nyderlandus, Prancūziją, Vokietiją, Šveicariją, Ispaniją ir Skandinavijos šalis.
Belgija, Liege
La Vielle Abbaye yra smulkiųjų mėsos gaminių specialistas. Ji siūlo platų produktų asortimentą: kraujiniai dešrelės, sambos, paštetai, galvos mėsa, kumpiai, dešros, mėsos kepiniai, sūdyta mėsa, rauginti kopūstai, itališkos, gaumiečių, ispanų specialybės, kiaulės ausys, kiaulės kojos, spausta galva, daržovių aspikas, metų pabaigos produktai (įdarytas antis, baltosios dešrelės su riešutais, įdaryta ...
Kroatija, Petrinja
Patirtis, įsipareigojimas ir aistra produktų kokybei yra tai, kas daro Gavrilović mėsos perdirbimo pramonę tokią ypatingą. Nuo tada, kai jauni ir nuotykių ieškantys pramonininkai – broliai Ivanas, Mate ir Stjepanas Gavrilović – įrengė modernią gamyklą Petrinjos mieste, Gavrilović šeimos kartos perduoda puikumo receptą: ideali tradicijos ir pažangios technologijos derinys. Ateityje matome Gavrilovi...
Prancūzija, Foix
Natūralioje ir autentiškoje aplinkoje ROUCH šeima nuo 1870 metų tęsia tikrų regioninių produktų, turtingų skonių ir kaimiškų, gamybą. Arižeo regiono kumpis, džiovinta kepenų dešra, pelenų dešra iš Arižeo, foie gras, antis konservuotas, šerno, elnio paštetas ir kt. ROUCH mėsos gaminiai gaminami Europos standartus atitinkančioje laboratorijoje, esančioje Ferrières, Ariže.
Italija, San Giuseppe Vesuviano
NEW MILK SRL, įsteigta 2005 metais, turi pagrindinį tikslą - tiekti griežtai rankų darbo produktus, kuriuos mes pasirinkome, kad užtikrintume mūsų klientų stalo kokybę. Paprastai mūsų klientai yra: barai, tiekiantys greitus patiekalus savo klientams, barai mokyklose ir universitetuose, barai įmonėse ir naftos platformose, sporto centrai, organizuojantys savo vasaros renginius su lauko virtuvėmis, ...
Dešrų ir salami gamintojas.
Ispanija, Montemolin
SIERRAMONTE YRA ŠEIMOS ĮMONĖ, KURI SPECIALIZUOJASI IBERIŠKO KIAULIŲ PERDIRBIME EKSTREMADŪROJE, KURI YRA IBERIŠKO KIAULIŲ GIMTINĖ. GAMYBA YRA AMATINĖ, VISADA ATLIEKAMA NAMUOSE, NAUDOJANT NATŪRALIAS MEDŽIAGAS IR PIRMOS KATEGORIJOS MĖSĄ, IBERIŠKUS KIAULIŲ ŠALTKRŪTIS IR PEČIUKUS.
Prancūzija, Ibos
SA SALAISONS PYRENEENNES yra įmonė, specializuojanti išskirtinių kumpių sūdymo srityje. Salaisons Pyrénéennes taiko autentišką meistriškumą, gamindama išskirtinius kumpius ir sūdymus. Kaip ir didieji vynai, šie sūdyti produktai gaminami iš aukštos kokybės „vynuogių veislės“: sertifikuoto baltojo kiaulės mėsos iš Pietvakarių. Produktai, gauti iš „vynuogių veislės“ baltojo kiaulės, pristatomi prek...
Mes tiekiame maisto didmenininkams, mažmeninei prekybai, delikatesams, gastronomijai, taip pat valgykloms ir klinikoms įsigytus mėsos ir dešrų produktus. Aukštas kokybės standartas.
Prancūzija, Manosque
Įmonė Le Séchoir des Alpes yra specializuota agroalimentariumo sektoriuje, tiksliau, mėsos gaminių ir sūrių gamyboje. Su savo tradiciniu ir amatininkų įgūdžiu, perduodamu iš kartos į kartą, Le Séchoir des Alpes siūlo jums kokybišką produktų asortimentą, kuris atspindi visas Provanso skonio subtilybes.
Vokietija, Versmold
Aukštos kokybės dešrų ir mėsos produktų gamyba.
Daugiau nei šimtą metų ir su penkių kartų patirtimi dirbame kiaulienos sektoriuje savo modernioje gamykloje. Dėl mūsų darbuotojų profesionalumo garantuojame geriausią kokybę. 100% ITALIŠKAS PRODUKTAS. Mūsų dešrų ir mėsos skonis yra legendinis:...
Belgija, Poederlee
Dela kaip visapusiškas tiekėjas mėsos gaminiams, sūriams ir šviežiems specialitetams. Dela ir jos darbuotojai užtikrina asmeninį požiūrį, o jų paslaugos neabejotinai yra pridėtinė vertė: nuo tikslaus prekių apdorojimo iki profesionalios pardavimo paramos, konsultacijų, degustacijų ir dar daugiau. Dėl savo komandos sukauptos patirties klientas gali kreiptis į Dela dėl "raktas į rankas" koncepcijos.
Italija, Nago-Torbole
Salumificio Trentino gamina mėsos gaminius jau daugiau nei keturiasdešimt metų. Tarp regiono charakteringų produktų yra sūdyta mėsa ir speck; įmonė taip pat gamina klasikinius itališkos tradicijos mėsos gaminius, tokius kaip virtas kumpis, žalias kumpis, dešros ir šoninė. Salumificio Trentino prekės ženklas yra modernios ir dinamiškos įmonės pavyzdys, sugebėjusios sujungti tradiciją su įvairiais m...
Belgija, Gent
Breughel, dešrelių gamykla, įsikūrusi Gente, specializuojasi įvairių rūšių dešrelių gamyboje. Paprastai individualiai supakuotos yra alaus dešrelės: Mini-Užkandis, Pit-Stop; Ūkininkų dešrelės: Natūralios ir Pipirinės; Frankfurto dešrelės: Karštas Šuo, Didelė, So-Si. Produktai supakuoti apsaugine atmosfera ir turi ilgą galiojimo laiką (min. 6 mėnesiai po gamybos datos), kai kurie netgi gali būti la...
Prancūzija, Lacaune
Nuo 1926 metų „Milhau“ pradėjo kiaulių auginimą ir mėsos gaminių perdirbimą kalnuotoje Lakauno regione: gimė nauja Lakauno mėsos gamykla. Vėliau, 1967 metais, Yves Milhau perėmė savo senelio amatą, įkūręs savo dirbtuves mėsos gamybos sostinėje Okitanijoje: Lakaune, kur juntamas regiono skonis. Šiandien ketvirtoji karta tęsia tradiciją, gamindama autentiškus produktus. Geras senovinis skonis yra ...
Belgija, Bruxelles
Ardenia SA specializuojasi Belgijoje gaminamos rankų darbo mėsos gaminiuose. Pas mus rasite visų rūšių baltųjų ir juodųjų kraujinių dešrų, netgi dešrų su riešutais, abrikosais, razinomis, grybais, kopūstais ir triufeliais. Mūsų mėsos gaminiai ruošti rankiniu būdu ir su didžiausiu rūpesčiu, laikantis griežčiausių kokybės standartų. Ardenia yra jūsų garantija paslaugų ir kokybės Belgijos rankų darbo...
... apvalkaluotas salchichón, cular salchichón, pjaustytas salchichón, saldų ir aštrų chorizo, cular chorizo, pjaustytą chorizo, fuet, baltą ir raudoną chistorrą, raudoną longaniza, juodą butifarrą, blanquillo žarnose ir botijose, katalonišką butifarrą, virtą salchichón, aštrų ir įprastą sobrasadą žarnose ir indeliuose, lomo embuchado, lomo su rozmarinu ir žieve, kumpius... Šiuo metu nusprendėme žengti...
Belgija, Lichtervelde
Pagrindinė Oliefabriek Lichtervelde veikla yra linų sėmenų spaudimas: linų sėmenys yra spaudžiami mechaninėmis presavimo mašinomis, iš kurių išsiskiria aliejus. Skirtingai nuo ekstrakcijos, šiame procese nenaudojami cheminiai produktai. Jis visiškai remiasi slėgio ir temperatūros principais. Gauti produktai yra žaliaviniai linų aliejai ir linų lukštai. Oliefabriek Lichtervelde yra trijų produktų gamintojas: žaliavinio linų aliejaus, rafinuoto aliejaus ir linų lukštų. Be to, galime pasiūlyti ir virtą linų aliejų bei stovinčio aliejaus.
...Iš meilės, aistros, atsidavimo alyvmedžiams, tinkamo derliaus nuėmimo laikotarpio ir tradicinio aliejaus spaudimo, "Azienda Agricola Tola Salvatore" kuria ekstra vierą alyvuogių aliejų su nepaprastomis savybėmis turtingoje Partinico ir Monreale srityje, Palerme (Italija). Jo organoleptinės ir sensorinės savybės daro jį unikaliu, puikiai tinkančiu apipavidalinti virtą ar keptą mėsą, troškinius...
Belgija, Fleurus
Vendsyssel siūlo visą gamą „puikiai pagamintų“ rūkytų žuvų produktų ir paruošimų. Įmonė siūlo šiuos produktus: rūkytą lašišą, marinuotą lašišą, rūkytos ir marinuotos lašišos juosteles, planšą, marinuotos lašišos kubelius, lašišos su ožkos sūriu paplotėlius, virtą lašišą,... Taip pat siūlomi kiti rūkytos žuvies produktai: tunas, flėtas, escolaras ir marlinas.
Belgija, Geel
Belgijos grupė Sopraco yra viena iš pagrindinių mėsos tiekėjų Europoje. Grupė Sopraco tiekia mėsą pagal užsakymą didžiosioms prekybos įmonėms, prekybos tinklams, mėsinėms ir viešojo maitinimo įstaigoms: veršiena, jautiena, kiauliena, ožkienos mėsa, medžiojamieji gyvūnai ir paukštiena. Platus mėsos produktų asortimentas apima tiek technines dalis, tiek porcijomis pjaustytą, šviežią, šaldytą, perdirbtą ar virtą mėsą, taip pat pakuotę apsaugotoje atmosferoje.
SOTTACETI IR SOTTOLI Gamyba VALLESE DI D ir Faksas El. paštas SOTTACETI RIZZI Cesare di Rizzi A. ir M. s.n.c...
Italija, Ripa Teatina
Marchesani Mėsos Gamykla...
Kolektyvinis maitinimas...

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play