...Apdorota augalo dalis: Lapai
Nešiklis: Nėra
Mokslinis pavadinimas: Petroselinum crispum ssp. crispum
Petražolės yra universali žolelė, naudojama daugelyje kulinarinių patiekalų, vertinama dėl savo šviežio skonio bei didelio vitaminų ir mineralų kiekio.
Mūsų produktai parduodami didmeninėmis partijomis. Daugumai mūsų produktų taikomas minimalus užsakymo kiekis - 25 kg. Pavyzdžiai gali būti...
CHANNEL SEA FOOD yra įmonė iš Šiaurės Prancūzijos, specializuojanti jūros produktų importavime ir eksportavime. Mūsų grupė nuolat stebi genetiką ir naujų rūšių kūrimą, todėl esame svarbus rinkos žaidėjas. Visada atsižvelgdami į savo klientus, mes labai rimtai vertiname jūsų pasiūlymus, kad tobulintume mūsų produktų kokybę.
Daugiau nei 30 metų CHANNEL SEA FOOD, įsikūrusi Boulogne-sur-Mer, yra vien...
... pinti kartu su lauro lapais į lauro vainiką.
Apdorojimas į Peterselės miltelius
Po derliaus nuėmimo peterselės lapai džiovinami ir malami į peterselės miltelius. Milteliai turi natūralią žalią spalvą ir gaivų, šiek tiek sūroką skonį.
Sveikatingumo savybės Peterselijos
Šiandien peterselija ypač žinoma kaip nuostabus prieskonis, turintis daug vitaminų ir mineralų, tokių kaip vitaminas B, C, karotinas, geležis ir silicis. Tai daro peterselės miltelius sveiku priedu prie...
...Petražolės yra nuostabiai šviežios, aromatingos ir šiek tiek kartokos. Dažnai petražolės naudojamos tiesiog patiekalams papuošti. Tai universalus prieskonis, ypač namų ir prancūzų virtuvėje.
Petražolių aromatas žavi šviežių žolelių puokšte su aštriu, muskato riešuto atspalviu. Lapai ir stiebai netgi turi daugiau vitamino C nei citrusiniai vaisiai. Taboulé iš Rytų, provansietiškas pistou...
...Džiovintų daržovių mišinys, kurį sudaro: morkos, pastarnokai, salierai, svogūnai ir petražoliųlapai. Labai aromatingas, be druskos ar konservantų. Suteikia patiekalams nepakartojamo skonio ir aromato. Tai būtinas priedas kiekvienoje virtuvėje. <strong>Sudėtis: </strong>morkos, pastarnokai, salierai, svogūnai, petražoliųlapai <strong>Naudojimas</strong>Mišinį reikia pridėti prie visų rūšių sriubų ir padažų, virti 10–15 minučių. <strong>Pastabos</strong>Neturi druskos, cukraus, konservantų ir natrio glutamato.
EKİN DOĞAL YEM GIDA DIŞ TİC LTD ŞTİ yra gamintojas, veikiantis džiovintų daržovių sektoriuje. Džiovintos daržovės, ypač džiovintų pomidorų sektoriuje, yra mūsų veiklos sritis. Džiovintas daržoves paruošiame miltelių, maltų, julienne/juostelėmis pjaustytų formų ir pagal poreikį supakuojame į kraftinius maišelius arba skaidrius OPP maišelius. Įmonė įsikūrusi MERSINE, Turkijoje. https://bio.site/hV98...
...Kiaulienos sultinys "Kucharek" yra ideali bazė kiekvieno tipo sriuboms, padažams, troškiniams ar kepiniams. Sultinyje "Kucharek" esanti kruopščiai atrinktų daržovių mišinys: morkos, petražoliųlapai, salierai ir svogūnai užtikrins, kad patiekalai nereikalaus papildomo prieskonio, o jūsų šeima prašys papildymo.
Pakuotėje yra 12 sultinio kubelių.
Produktas taip pat prieinamas be gyvūninės kilmės ingredientų.
...Pasinerkite į žavingą Brahmi, Amla, Ashwagandha ir kitų esenciją. Iš Lenkijos, mūsų tėvynės: grikiai, soros, dvejų metų aliejinės sėklos, linų sėmenys, moliūgų sėklos, itališki (graikiški) riešutai ir džiovinta morkų, petražoliųlapai, linų sėklos, žirniai ir spalvoti pupelės. Dėl patvirtintos patirties siūlome išskirtinius organinius produktus, parinktus taip, kad patenkintų jūsų skonį.
...sarepski garstyčios, baltosios garstyčios, juodosios garstyčios, garstyčių miltai, taip pat prieskoniai, tokie kaip kalendra, raudonėlis, čiobreliai, juodieji pipirai, čiobreliai, meškauogės, ir džiovintos daržovės: petražoliųlapai, maltas jaunas miežius, džiovinta cukinija, džiovinti raudonieji burokėliai, džiovintas pastarnokas, džiovinta morkos, laiškiniai česnakai ir daugelis kitų. Turime...